Şimdi Ara

Ev kıl kaynıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fazla kıllı olduğum için normal bir erkeğe göre kopabilecek kıl sayısı fazla. Haliyle onlar da dökülüyor. Üstelik saçım, tüyüm falan hep simsiyah. Beyaz tenli bir insanım. Haliyle çok belli oluyor.Yatağıma beyaz nefresim örtemiyorum. Yoksa sabah kalktığımda dökülen kıllarımı görünce içim gidiyor. Sırf bundan dolayı koyu renkli nevresim takımı kullanıyorum.

Geçenlerde kız arkadaşımın evinde kaldım. Onun banyosunu kullandım. (WC için girmiştim) Bir baktım fayanslar falan beyaz hep. Sağ ayakla girdim korkumdan. Sonra işimi gördükten sonra WC den tam çıkmak üzereydim, banyonun o halini gördüm. Tuvalet kağıdı ile fayansları sildim. 5 dakika da onla uğraştım. Yoksa utanırdım öyle bıraksam.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 8 Temmuz 2014; 1:15:43 >

• hmm
  • Fazla testosteron. Endokrinolojiye git. Ve ayak parmaklarının üzerinde, yani tırnağın altında kıllar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağda

• anormal bir şey gibi doktora neden gitmedin hiç
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    İzmir Ekonomide miydin sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

İzmir Ekonomide miydin sen?

en son öyleydi neden ben söylüyorsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorundan bende de var çok fazla kıllıyım. Şu tüm vucuttaki kılları azaltacak, seyreltecek bir çözüm var mı? Lazer diyorlar ancak çok pahalı patlar bana.
  • Bütün vücuduma lazer yaptırmak istiyorum büyüyünce tabi ki asla olmıyacak
  • Bende de aynısı var. Gövdeden aşağısı özellikle.
  • vay be
  • _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    Sen nerden biliyorsun

• Evet ekonomideyim.

Lazer iyidir ya, lazer güzeldir. Ben düşüneyim en iyisi.
  • Her yer mi dolu ? Emin misin ?
  •  Ev kıl kaynıyor.
  • @Mortuuus çoğu kişi biliyor

@GoldPunch eski ev arkadaşımda aynı problem vardı, hem kıl olarak sorunu vardı hemde dökülme, zamanla düzeldi fakat bir doktora gitmekte fayda var derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Evet ekonomideyim.

Lazer iyidir ya, lazer güzeldir. Ben düşüneyim en iyisi.

hocam evdekilerle kendi başınıza halledersiniz siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar fazla kıllı olduğum için normal bir erkeğe göre kopabilecek kıl sayısı fazla. Haliyle onlar da dökülüyor. Üstelik saçım, tüyüm falan hep simsiyah. Beyaz tenli bir insanım. Haliyle çok belli oluyor.Yatağıma beyaz nefresim örtemiyorum. Yoksa sabah kalktığımda dökülen kıllarımı görünce içim gidiyor. Sırf bundan dolayı koyu renkli nevresim takımı kullanıyorum.

Geçenlerde kız arkadaşımın evinde kaldım. Onun banyosunu kullandım. (WC için girmiştim) Bir baktım fayanslar falan beyaz hep. Sağ ayakla girdim korkumdan. Sonra işimi gördükten sonra WC den tam çıkmak üzereydim, banyonun o halini gördüm. Tuvalet kağıdı ile fayansları sildim. 5 dakika da onla uğraştım. Yoksa utanırdım öyle bıraksam.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bende aynı dertten muzdaribim hocam bacaklarda inanılmaz derecede fazla var ve dökülüyor namussuzlar hadi döküldü azaldı desem yine iyi azalmıyorda. İşin kötü abimde aynı şekilde gittik babamla konuştuk baba senin gençlikte böyleymiydi diye çünkü adamda şuan kıl tüy yok beybi feys. Zamanında onunda fazlaymış fotoğrafları falan gösterdi zaman geçtiköe dökülüyor gidiyor ekstra birşey yapıp kendinize zarar vermeyin dedi. Adam tecrübeli diye dinledik ama benim pek ümidim yok açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

hmm

Yillar yili favorisi olduğum bu avatar bu konuya hic gitmedi...

• Kılların dökülüyor sende Allopecia hastalığı var.Tek çözüm kökten kesmek.

Edit : Kılları kesecen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 8 Temmuz 2014; 1:08:13 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.