Şimdi Ara

Ev kira enflasyon %60 ama Asgariye zam %30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşın ev sahibi 7500 TL den 15 bin TL yaptı kirasını

Benden %60 istedi yine ev sahibi kanuni olarak konuştuk %40 karar kıldık

Asgari ücret üzerinden maaş alıyoruz ve aldığımız zam %30

Ben ekonomistim diyen ülkeyi yönetmeye çalışan güruh hiç sayılara bakmıyor sanırım

Her ay ev kirası enflasyonu açıklıyor senin kurumun ve %60 diyor sen nasıl yaşamaya çalışan emekçiye %30 verirsin?

Çıkmış demin TV de Suriye diyip duruyor sen dönüp ülkende vatandaşın çektiğine baksana kendini dünyayı yönetiyor sanıyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum bu ülke 3 kişiden 1 i memur neredeyse.en az 60 bin maaş alıyorlar.birde evliyse 120 bin maaş.aradaki makası devlet açınca ortaya bunlar çıkıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

Çok doğru ve her sene bu makas açılıyor

60 bin TL %30 zam yapsan 18 bin TL yapıyor yani geçen sene ki 1 asgari ücret parası

Ülkeyi yönetmeye çalışıyor dediğim de bu işte görmüyor bilmiyor anlamıyorlar bunları ve Türkiye gibi 100 milyon ülkeyi yönetiyorlar ne yapalım oy veren vatandaş düşünsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar çok memurun oldugu ülkede normal durum. Ögretmenler yeni zamla 100 bini geçer artık. Karı koca memur eve 200 bin lirayı geçik para girecek. Ev kiraları 50 bin de olur 100 bin de bu rakamlarla. Artık şehirden köye göç zamanı. Herkes köyüne. Domates ekin köyünüzde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 25 Aralık 2024; 13:36:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.