Şimdi Ara

Ev mi özel yurt mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev tek kişilik,yurt da tek kişilik oda olacak.Sizce hangisini tercih etmeliyim?

• Tabiki ev

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yaşadığına bağlı.. Ev büyük sorumluluktur, ama büyük. Yurtta da birçok şeyden rahat edersin çamaşır bulaşık temizlik vs. kurtulursun... senin yerine başkası halleder
  • Yurtta teksen yurt olabilir ancak öyle bir yurt bayağı pahalıdır.Ev rahattır istediğin zaman çıkarsın gece kafan atar 2-3 de dışarı çıkarsın. Arkadaşların falan gelir muhabbet edersin.
  • 150 lira fazla olsun ev olsun her seyi gonlunce yaparsin

• Hocam herkes evi övmüş de böyle; nasıl bulunur ev arkadaşı falan? Tanıdıklarım ilk yıl yurtta kal; bir çevre edin eve çıkacak diyor da; liseden berli yurtlardayım, bezdim artık Yok mudur ev arkadaşı bulmak için bir grup falan?
  • Kız işi falan varsa tabiki ev

yoksa kesinlikle yurt ev çekilmez tek başına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki veya üç.kişi isen eve çık daha iyi. Yurt fiyatları ev fiyatları ile eşdeğer. Ben iş hayatına atıldım ev bakıyorum. Temiz, düzenli.birisiyim dersen iletişime geçebiliriz.

• önce yeni çevre edinmek için bir sene özel yurtta kalmak, daha sonra ev tutmak en mantıklısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fevkelade1i

Hocam herkes evi övmüş de böyle; nasıl bulunur ev arkadaşı falan? Tanıdıklarım ilk yıl yurtta kal; bir çevre edin eve çıkacak diyor da; liseden berli yurtlardayım, bezdim artık Yok mudur ev arkadaşı bulmak için bir grup falan?

Okulların facebook ev arkadaşlığı grupları mevcut bolca. Ama tanımadığın bir insanla eve çıkmak var, bi de bir yıl aynı ortamda bulunduğun tanıştığın bir insanla bir yıl sonra eve çıkmak var. İkisi çok farkediyor, ikisini de yaşamış biri olarak ilk önce yurt sonra ev tavsiyemdir. Haa para sorun değilse tek başına eve çıkabilirsin, onu da yaptım zamanında çok keyif almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

quote:

Orijinalden alıntı: Fevkelade1i

Hocam herkes evi övmüş de böyle; nasıl bulunur ev arkadaşı falan? Tanıdıklarım ilk yıl yurtta kal; bir çevre edin eve çıkacak diyor da; liseden berli yurtlardayım, bezdim artık Yok mudur ev arkadaşı bulmak için bir grup falan?

Okulların facebook ev arkadaşlığı grupları mevcut bolca. Ama tanımadığın bir insanla eve çıkmak var, bi de bir yıl aynı ortamda bulunduğun tanıştığın bir insanla bir yıl sonra eve çıkmak var. İkisi çok farkediyor, ikisini de yaşamış biri olarak ilk önce yurt sonra ev tavsiyemdir. Haa para sorun değilse tek başına eve çıkabilirsin, onu da yaptım zamanında çok keyif almıştım.

Kardeşimle birlikte eve çıkacaz ama yanımızda bikaç kişi daha olsa maddi yönden rahat ederdik biraz Hocam şu grupları burdan yada pm atarak bana söyleyebilir misin? Aradım da; hiç bulamadım öyle bir grup. Bi bakalım, olmazsa dediğin gibi bu yıl yurtta kalıp çevre ediniriz önce

Düzeltme: Yok hocam yaa; biraz baktım da.. Çok cins cins insanlar var. Tanımadığın biriyle eve çıkmak gerçekten dert olacaktır. 1 yıl yurtta kalıp ortam yapalım biz önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fevkelade1i -- 5 Ağustos 2016; 22:30:27 >

• Fevkelade1i kullanıcısına yanıt
    Mesela XXX Üniversitesi Ev arkadaşı, alım satım vs.. diye isimleri olur genelde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.