Şimdi Ara

Ev sahibi ile ciddi sorun yaşıyorum lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar İzmir'de okuyorum bu dönem ev değiştirdik bi arkadaşımla ve Bornova'da lüks bi apartmanı ucuz denk getirdiğimiz için 2+1 eve çıktık.

Evi çok beğendik her şeyi anlaştık vs. derken ev sahibi önümüze sözleşmeyi getirdi ve sözleşmenin 7. maddesinde "Eve kız giremez." diye bir madde vardı, biz bi şekilde halledilir diye imzaladık eve yerleştik.

Ev arkadaşımın sevgilisi eve geldi 1-2 kez, gelmez olaydı. Adam apartmana kamera taktırmış deliriyor kız gördüğü zaman. Bi de artık bununla da kalmadı, okuldan erkek bi arkadaşımız 2 gündür bidze yatıyo kalıyodu, geldi ev sahibi neymiş efendim yatılı misafir de yasakmış. Mahkemelerde süründürürüm sizi 5000 lira tazminat alırım diye bağırıp duruyo.

En ufak bir ses yaptıysak, komşular en ufak bizden şikayetçiyse en adi şerefsiz olayım. Daha 10 ayı olan bi sözleşmemiz var ne yapmamız lazım arkadaşlar?

Evet İzmir gibi, Bornova gibi bi yerde böyle bi yobaza denk geldik.

• Hocam ucuz etin yahnisi yavan olur demişler.Yani baştan girerken o maddeyi kabul ettiniz değil mi sonradan çıkan bişey değil.Haa yatılı misafir gelme durumu başka ona karışamaz sonuçta temelli yerleşmedi ya sanki 3 4 gün gelip kalır gider.

Yalnız dediğim gibi eve kız gelmemesini istemek doğal hakkı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Hocam ucuz etin yahnisi yavan olur demişler.Yani baştan girerken o maddeyi kabul ettiniz değil mi sonradan çıkan bişey değil.Haa yatılı misafir gelme durumu başka ona karışamaz sonuçta temelli yerleşmedi ya sanki 3 4 gün gelip kalır gider.

Maddeyi gördük dedik İzmir yani burası adam parti falan vermeyelim tedbir olsun diye koymuştur dedik. Nasıl doğal hakkı olabiliyor ya? Hukuken böyle bir şeyin geçerliliği var mı da bana kiraya verdiği eve sokup çıkarttığımı karışıyor? Benim eve getirdiğim kız eskort olur kanun kaçağı olur komşulara rahatsızlık verir evi polis basar bilmem ne o zaman istediğini yapsın. Ama harbi harbi bana bi 15 dakikalığına bile uğrayamıyor kız arkadaşlarım. Yurtta daha rahatttık biz. Yurtta kız serbestti.

• quote:

Orijinalden alıntı: tef-ox

quote:

Hocam ucuz etin yahnisi yavan olur demişler.Yani baştan girerken o maddeyi kabul ettiniz değil mi sonradan çıkan bişey değil.Haa yatılı misafir gelme durumu başka ona karışamaz sonuçta temelli yerleşmedi ya sanki 3 4 gün gelip kalır gider.

Maddeyi gördük dedik İzmir yani burası adam parti falan vermeyelim tedbir olsun diye koymuştur dedik. Nasıl doğal hakkı olabiliyor ya? Hukuken böyle bir şeyin geçerliliği var mı da bana kiraya verdiği eve sokup çıkarttığımı karışıyor? Benim eve getirdiğim kız eskort olur kanun kaçağı olur komşulara rahatsızlık verir evi polis basar bilmem ne o zaman istediğini yapsın. Ama harbi harbi bana bi 15 dakikalığına bile uğrayamıyor kız arkadaşlarım. Yurtta daha rahatttık biz. Yurtta kız serbestti.

Ya evden çıkarmak istese de mahkeme zaten uzun sürer ama başınız ağrır bu süreçte.

• quote:

quote:

quote:

Ya evden çıkarmak istese de mahkeme zaten uzun sürer ama başınız ağrır bu süreçte.

Hayır yani böyle sıkacaksa bu adam bizi böyle versin depozitoyu biz çıkalım evden ama sözleşme var işte. İnsan olan laftan anlar oturulur konuşulur, yemin ediyorum bizim gibi tertipli düzenli öğrenciyi de zor bulur.

• Alt komsularimda ayni sizin gibi birisinin evinden kiz eksik olmaz digerinin sabah 6ya kadar gulusme kahkaha sesleri. Bir milyon tane evim olsa birini ogrenciye kiraya vermem. Rezalet bir yaratiktir uni ogrencisi. Sizin ev sahibi hic olmazsa belli kural cercevesinde evi size kiraya vermis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O imzayi atmayacaktiniz bilader.

Yatili misafire karisamaz. Sozlesme de onu belirtmemis heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: frood

Alt komsularimda ayni sizin gibi birisinin evinden kiz eksik olmaz digerinin sabah 6ya kadar gulusme kahkaha sesleri. Bir milyon tane evim olsa birini ogrenciye kiraya vermem. Rezalet bir yaratiktir uni ogrencisi. Sizin ev sahibi hic olmazsa belli kural cercevesinde evi size kiraya vermis.

Ülkenin gençlerine, geleceğine böyle bir ön yargıyla yaklaştığınız için size teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frood

Alt komsularimda ayni sizin gibi birisinin evinden kiz eksik olmaz digerinin sabah 6ya kadar gulusme kahkaha sesleri. Bir milyon tane evim olsa birini ogrenciye kiraya vermem. Rezalet bir yaratiktir uni ogrencisi. Sizin ev sahibi hic olmazsa belli kural cercevesinde evi size kiraya vermis.

Ülkenin gençlerine, geleceğine böyle bir ön yargıyla yaklaştığınız için size teşekkür ederim.

On yargi filan yok ortada sacma sapan duyar kasmayin. Ben alt kattan gelen ahlaksizca sesleri duymamak icin erken yatmak zorunda degilim. Ayrica evet ulkenin parlak gencleri evlerde atom parcalamiyor. Birbirlerini parcaliyorlar. Ulkenin genclerini bilmesek yutacagiz.

• adam eve kız gelemez maddesini koymuş mu koymuş. daha ne konuşuyorsunuz anlamadım be kardeşim. okumuyor musunuz maddeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.