Şimdi Ara

Ev Satın Alırken Pazarlık Payı Ne Kadardır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
16.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İzmir'de hatırı sayılır miktar, gayrimenkul geliri ile geçiniyor. Kent talep görüyor diye, burunlarindan kıl aldirmiyorlar. Satıcı ile dün pazarlık yaptım, 285 ten 280 ancak indi, tapu masrafları ortak. Ayrıca 285 bin fiyatını ben almazsam 315 bine çıkaracağını söyledi. Kira çarpanı olarak bu bölge hala avantajlı, 15,16 yilda amorti ediyor, kotu oran degil, eşyalı olursa 11 yıl. 280 bine kararsız kaldım.
  • Bende konuyu devam ettireyim, 218 bin olan bir evi emlakci 205bine anlasariz dedi, konum olarak çok güzel bir yerde ve bu fiyatlardan daha uçuk rakamlar isteyende var. Emlakci ev sahibinin 205 den aşağı inmeyecegini belirtti, sizce 190 dan teklifi açıp 200bin de bitirmek mantıklı mı? Ayrıca emlakci evi beğenen bir kişinin daha olduğunu ama önceliği bana verdiğini belirtti, biraz emlakci blofu gibi geldi.

Düşünceniz nedir hocam? @Antalya.Gayrimenkul
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3lijh

Bende konuyu devam ettireyim, 218 bin olan bir evi emlakci 205bine anlasariz dedi, konum olarak çok güzel bir yerde ve bu fiyatlardan daha uçuk rakamlar isteyende var. Emlakci ev sahibinin 205 den aşağı inmeyecegini belirtti, sizce 190 dan teklifi açıp 200bin de bitirmek mantıklı mı? Ayrıca emlakci evi beğenen bir kişinin daha olduğunu ama önceliği bana verdiğini belirtti, biraz emlakci blofu gibi geldi.

Düşünceniz nedir hocam? @Antalya.Gayrimenkul
    Hocam parayı verecen düdüğü çalar misali :)) Eğer o kişi ciddi alıcı olsa direk verir sizinle uğraşmaz bile :) ..Satışı aslında mülk sahibinin değil alıcının verdiği rakam belirler..O açıdan teklif verin elbette kaybedeceğiniz bir husus yok.İlk etapta kabul etmese bile yorulur yada ilerleyen dönemlerde fiyata sıcak bakabiir diye düşünüyorum.

• Antalya.Gayrimenkul kullanıcısına yanıt
    Gelişmeleri yazacağım hafta sonu. Ancak eğer yanaşma ise dediğiniz gibi mesaj olarak adama son fiyat teklifini göndereceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.