Şimdi Ara

EV SİNEMA SİSTEMİ İÇİN ANFİ ALMAK İSTİYORUM KAFAM ÇOK KARIŞIK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
5.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunları taşımak icin ustune de para isteyin bırakın para ödemeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Bunları taşımak icin ustune de para isteyin bırakın para ödemeyi

kötümü bir ürünmüü kardeşim onu belirtirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psthegame

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Bunları taşımak icin ustune de para isteyin bırakın para ödemeyi

kötümü bir ürünmüü kardeşim onu belirtirsen sevinirim.

Ustat al götür getir anfi al tak Player ekle ye değecek bir sey değiller çok sıradan ürünler

Rakam küçük se alında hani ama belli büyük rakam sa girmeyin çok çok sıradan urun

• psthegame P kullanıcısına yanıt
    Çifti 300 tl civarında eder sanırım eğer durumları iyiyse...

• Hepsini 200 tl ye aldım arkdaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler bilgi sahibi bir arkadaş yokmu ?
    Tecrübelerden yararlanmak güzeldir arkadaşlar
    Bi el atsanız cok sevinicem

dostum turruncu 55 dururken burada cevap vermek bize düşmez ama. ben şu düşüncedeyim. alacağın bir avr de bu setleri kullanabilirsin,z. ama sub woofer olmadan evde sinema keyfi olmaz.
    htp 329 daki avr yi tek alsan fiyatı 900 tl bu avr yede elindeki kolonları bağlayabilirsin. bu 900 tl ye bir sub alman lazım ki htp 329 un içinden cıkan sub un fiyatı 400 tl geldi sana 1300 tl ye zaten 800-900 tl nin altında avr yok.

ben senin yerinde olsam htp 329 alırdım. htp 329 ile birlikte gelen surroundları sallar elimdeki sony nin büyük kolonlarını takardım. surroundlar yerine, çok profesyonel olmamakla birlikte iyi bir giriş seviyesi sete sahip olursun.
    paran boşa gitmez fazlası ile karşılığını alırsın. htp329 setten çıkan front hoplar iyi ama surroundlar yaramaz. surrounlar yerine senin sony nin cavarları takarsan harika olur.

sadece bu avryi tek alsan 900 tl bir de sub u var 400 tl yaptı sana 1300 tl zaten htp 329 1399 tl yani 99 tl sana 5 adet kolon gelecek. kule olan frontlar gayet ihtişamlı duruyor tipi güzel. bass reflex te var. tek yapacağın senin sonyleri surroundlara tak centere da + 7 db var. ön ve arka kolonları large sec menuden birde sub ayarlarından sw plus ı sec babalar gibi sinema izlersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: can-can-can

quote:

Beyler bilgi sahibi bir arkadaş yokmu ?
    Tecrübelerden yararlanmak güzeldir arkadaşlar
    Bi el atsanız cok sevinicem

dostum turruncu 55 dururken burada cevap vermek bize düşmez ama. ben şu düşüncedeyim. alacağın bir avr de bu setleri kullanabilirsin,z. ama sub woofer olmadan evde sinema keyfi olmaz.
    htp 329 daki avr yi tek alsan fiyatı 900 tl bu avr yede elindeki kolonları bağlayabilirsin. bu 900 tl ye bir sub alman lazım ki htp 329 un içinden cıkan sub un fiyatı 400 tl geldi sana 1300 tl ye zaten 800-900 tl nin altında avr yok.

ben senin yerinde olsam htp 329 alırdım. htp 329 ile birlikte gelen surroundları sallar elimdeki sony nin büyük kolonlarını takardım. surroundlar yerine, çok profesyonel olmamakla birlikte iyi bir giriş seviyesi sete sahip olursun.
    paran boşa gitmez fazlası ile karşılığını alırsın. htp329 setten çıkan front hoplar iyi ama surroundlar yaramaz. surrounlar yerine senin sony nin cavarları takarsan harika olur.

sadece bu avryi tek alsan 900 tl bir de sub u var 400 tl yaptı sana 1300 tl zaten htp 329 1399 tl yani 99 tl sana 5 adet kolon gelecek. kule olan frontlar gayet ihtişamlı duruyor tipi güzel. bass reflex te var. tek yapacağın senin sonyleri surroundlara tak centere da + 7 db var. ön ve arka kolonları large sec menuden birde sub ayarlarından sw plus ı sec babalar gibi sinema izlersin.

düşüncülerin için sagol dostum
    turuncu 55 in tavsiyesiyle pioneer vsx 930 s 1400 tl ye aldım salı günü elimde olacak inşllah

bu diger hoparlorleri uygun buldum tipinide begendigim için aldım zaten 200 tl ne olacakki

subwofer olarakta elbet bi ürün bulurumuygun yollu

turuncu 55 çok yardımcı oldu sagolsun htp 329 o tavsiye etmedi

can-can-can kullanıcısına yanıt
    Dostum hayırlı olsun

200 TL'ye daha iyi bir hoparlör alma şansın da olmadığı için hiç sıkma canını. Zamanla eline para geçtikçe hoparlörleri değiştirirsin. Ki ilk başlarda düşündüğün htp-329'a göre daha iyi bir set olduğunu düşünüyorum.

Sevgili Can-can-can arkadaşım

Bu konularda üstad olma gibi bir durumum kesinlikle yok. Forumda benden hem yaşça hem de deneyim olarak çok çok daha bilgili abilerimiz, arkadaşlarımız var (bkz: biraz üstteki HI-DEF-MAN gibi). Ben o arkadaşların yanında olsam olsam çırak olurum :-) Beni son dönemlerde imkan bulmuş, bu işlere meraklı, ilgili ve de kafası bu işlere az buçuk basan bir kişi olarak görmen daha doğru olur. Yoksa nerede üstatlık, nerede ben :-)
  • arkadaşlar cihaz geldi ilk sizlerle paylaşayım dedim.
    kurmak nasib olmadı malum oruçluyum vede işyeri cok yogun ondan dolayı
     EV SİNEMA SİSTEMİ İÇİN ANFİ ALMAK İSTİYORUM KAFAM ÇOK KARIŞIK

Hayırlı olsun ve de güle güle kullanın.
    Arkadaşınız nasıl getirmiş kolisi ile mi?

• Hayırlı olsun güle güle kullanın. Almanya'dan tam olarak hangi adresten aldırdınız acaba link paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, nerden ve hanagi yolla aldğığnızı da paylaşırsanız çok seviniriz. Yoksa ben gibi 3-5 kişi ile daha uğraşmak zorunda kalacak "turuncu55" nickli arkadaşımız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Hayırlı olsun ve de güle güle kullanın.
    Arkadaşınız nasıl getirmiş kolisi ile mi?

teşekkür edrim daha iyisi sizlerin olsun
    geç cvp için kusura bakmayın ramazan girdiginden beridir çok yogunum arkdaslar
    cihazı kutusuz getirdiler asllına bakarsanız kutulu gelebilrdide diye düsünüyorum
    fakat yıllarca yurt dısına gitmelerine ragmen pek yolculuk tecrübesi edinememişşler gibi herneyse :) yinede sagolsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenai

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Almanya'dan tam olarak hangi adresten aldırdınız acaba link paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

öncelikle teşekkür ederim.
    aldıgım yer saturn int. sitesi dir
    almanyadaki ardaşa ben link i yolladım o da alım işlemini gercekleştirdi sagolsun
    daha yogunluktan avr yi kuramadım bile kurcalayamadım bile :D
    www.saturn.de girin göreceksiniz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: elessar13

Hayırlı olsun, nerden ve hanagi yolla aldğığnızı da paylaşırsanız çok seviniriz. Yoksa ben gibi 3-5 kişi ile daha uğraşmak zorunda kalacak "turuncu55" nickli arkadaşımız :)

teşekkür edrim daha güzeli sizzlerin osun
    bu konudaa turuncu55 isimlli arkdasa nekadar teşekkür etsem azdır bildigi ne varsa benimle paylaştı
    onun sayesinde düzgün bir cihaza sahip oldum

nerden nasıl aldım konusuna gelince
    almanyadan bir arkdasım sayesinde aldım saturn int sitesinden beni buradan yonendirmem ile adıgı lım islemini gerceklestirdik
    zaten bende almanca filan tırt :D
    419 euro ya aldım 5 euro da kargo masrafı olarak görülldü toplamıında 424 euro olarak
    424 euro yu da tl olarak 1397 tl ye aldım
    yurt dısından buraya gelecek olan hacıamca ve hacı teyze bu cihazı kutulu tasıyamacakları icin kutusundan cıkardılar bir valize koydular havlu vs sarmşlar oyle getirmişler

egerki tanıdıgım olmsaydı amazon.de den alırdım baya inceledeim ve turuncu55 arkdasımın anlattıklarıya kesinlikle amazon.de den alırdım

Teşekkür ederim arkadaşım, benim de arkadaşım yakında gelebilir. Bende ona aldırmayı düşünüyorum. Elimizde güzel bir avr var ama yeni nesil ses formatlarını desteklemiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenai

Teşekkür ederim arkadaşım, benim de arkadaşım yakında gelebilir. Bende ona aldırmayı düşünüyorum. Elimizde güzel bir avr var ama yeni nesil ses formatlarını desteklemiyor.

hayırlısı olsun dostum
    aldırırsan kutulu getirsinler :D
    sanırım bu avr de bana bi 7-8 sene yeter diye düşünüyorum
  • Amazon.de sitesinde spette bekliyor VSX-930 benim. Sizin almış olduğunuz 1130 du sanırım. İkisi arasında ne farklar var aydınlatabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elessar13

Amazon.de sitesinde spette bekliyor VSX-930 benim. Sizin almış olduğunuz 1130 du sanırım. İkisi arasında ne farklar var aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

valla dostum ben bu konuda prof değilim ama sanrım turuncu55 arkdasım cok cok bilgi sahibidir diye düşünüyorum
    aldıgım avr yi bile daha ayarlamadım desem yeridir :D
    bu arada bu anfi den istedigim bas alamadım sb yok ama normal hoparlorden bile istedigim bass vs sesi alamadım ayar varmıdır arkdaslar
    özelllike turuncu55 arkdasım yardımlarını bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.