merhaba arkadaşlar, yeni sinema ses sistemi alcağım home theatre sistemlerde media player da dahil geliyor. bilgisayara bağlayacağım tv yi o yüzden media player almayı istemiyorum ses sistemi olarak Logitech Z5500 güzel göründü gözüme. fakat herkez gücünden bahsetmiş sistemin... alacağım ses sisteminin illa da çok güçlü camları zangırdatacak bi sistem olmasını istemiyorum. apartman dairesinde tam ses açamadıktan sonra neye yarar :) o yüzden ses sisteminden alacağım sesin kaliteli olması benim için gücünden daha önemli ...
bu doğrultuda önerebileceğiniz ses sistemi var mıdır ? teşekkürler.
Microlab x10d güzel bi alet 0 satan bi yer bulabilsem bendeki x540 ı kuzene satıp almayı düşünüyorum ...tabiki bulabilirsen sanada tavsiye ederim
-Dolby Digital (AC-3), DTS, PCM, ve Dolby Pro Logic -Sistem, CPU ile kontrol edilir. Tüm sistemi tamamen bilgisayarla kontrol edebilirsiniz. -Tüm cihazın güzel görünmesini sağlamak için mavi fon i***li ana ses düğmesi vardır. -Aslına uygun ses transferi için 2 analog ses girdisi ve 2 dijital ses girdisi (1 koaksiyal ve 1 optik) vardır. -Elektronik ses ve ton kontrolüyle potansiyometrenin mekanik gürültüsü tamamen ortadan kaldırılır. -Gürültü test fonksiyonu, kanallar arasındaki sesin dengelenmesini sağlar. -Ayrı ön, sub-bass, orta ve surround kanal seviye ayarı vardır. -Tam fonksiyonlu uzaktan kumanda ve el kumandası.
n hoparlör: Hoparlör ünitesi:1"+6.5"+8"x2 Köprü:3 yol Empedans:6 ohm Hassasiyet:91 dB Giriş gücü:30-200 W Frekans:38-20K Hz Surround hoparlör: Hoparlör ünitesi:1"+5"x2 Köprü:2 yol Empedans:8 ohm Hassasiyet:86 dB Giriş gücü:10-70 W Frekans:65-20K Hz Merkez hoparlör: Hoparlör ünitesi:1"+5"x2 Köprü:2 yol Empedans:8 ohm Hassasiyet:87 dB Giriş gücü:10-100 W Frekans:60-20K Hz Pasif subwoofer:Hoparlör Ünitesi:10"
Toplam Çıkış
450 Watt Subwoofer Çıkışı
150 Watt Surround Çıkışı
10-100 Watt Küçük Uydu Hoparlör Çıkışı
10-70 Watt rms değerleri görünüşü müthiş bunun incelemesini buluursan bizimlede paylaş sistemi daha bilen yok sanırım
microlab ve goldmaster marka olarak nasıldır pek bir bilgim yok ... ama fiyat ve yorum araştıracağım teşekkürler. logitech in daha farklı ses çözümleri var mı ? yani daha az güçlü bir ses sistemi mesela ?
creative 5+1 serileri var 170-200 tl arası tavsiye ederim
Sanırım, fiyat/performans/özellik olarak :
(( DTS, DolbyDigital ve ProLogic II surround ses • Kompakt, güçlü ses için gelişmiş Sınıf D Amplifikatör ve MPEG1, MPEG2, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX Ultra, WMV, MPEG4 destekleyen,
AUX girişi, FM Anteni, Skart, Easy-fit hoparlör konektörleri, Kompozit video (CVBS) çıkışı, HDMI çıkışı, Dijital koaksiyel giriş, Dijital optik çıkış , Yüksek Hızlı USB, MP3 Line-in bağlantıları olan )) PHILIPS HTS 3270/12 EV SİNEMA SİSTEMİ alacağım