Şimdi Ara

ev sinema sistemi mi ; 5.1 + DivX/DVD player mı?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simpleblanes -- 26 Eylül 2018; 13:0:52 >

• DOSTUM NE KADARLIK BİR SES SİSTEMİ İSTİYORSUN .YANİ BÜTCEN NEDİR.MAXİMUM AYIRDIĞIN MEBLAYI YAZARSAN SİSTEM TAVSİYESİ EDEBİLİRİM SANA.BENDE EV SİNEMA SİSTEMİ ALACAĞIM ARAŞTIRIYORUM.ARAŞTIRIKEN DE BAYA BİLGİ EDİNDİM .BAZI SİSTEMLERİDE DİNLEME FIRSATIM OLDU.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street -- 5 Mart 2007; 20:54:16 >
  • valla maximum 400 ytl gibi..daha yukarı çıkmak isterdim ama malum düğün belimi çok büktü..başlıkta yazdığım gibi sence hangi seçenek dostum?...

• dostum ilgine teşekkür ederim...
  • Öyle ayrı ayrı alacağına komplike bir sistem alman daha mantıklı .Bu ürünler seni tatmin eder .Lg de usb girişi var yani usb belleğin var ise direk filmi , mp3 ü buradan takıp dinleyebilirsin.
  • 499YTL olan LG nin sesi fena değildi. daha ucuz modellerin hicbirini begenmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teknosada görmüştüm LG vardı dvd player lı dvix gösteriyor mu bilemicem 394 ytl mi ne. Bi düşünebilirsin istersen.
  • 300kusur fiyatlı LG nin subında oyuncak gibi bir driver var sanırım. Yanındayken bile bas sesi pek hissedilmiyor. 499 fiyatlı olan modelden aşağı inme bence.

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

teknosada görmüştüm LG vardı dvd player lı dvix gösteriyor mu bilemicem 394 ytl mi ne. Bi düşünebilirsin istersen.
  • teşekkür ederim ilginize arkadaşlar..sanırım komplike bi sistem daha mantıklı olacak...abartıcam ama bi sorum daha olacak:
    *bu hoparlörlerdeki ayaklıklar ( yani uzun modeller var,küçük kısa olanları var) fark nedir?...aynı değilse hangisi daha iyidir sizce?....
  • Önler için ayak problem değil eğer sağa ve sola üstüne koyacak birseylerin varsa dolap falan. ama arkalar için bir çift ayak alsan iyi olur. Zaten teknosada bazı modellerde ayak hediye ediyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.