Şimdi Ara

Ev sinema sistemi önerileriniz çok üstdüzey değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung plazma 42 inç war güzel ama uçmayan bi sinema sistemi kurmak istiyorum.ayrı ayrı alıp uğraşmakta pek istemiyorum.ama dvd divx playerın altyazı sorunu divx sorunu olsun istemiyom.apartman kullanıcısıyım.uygun fiyata ne öneririsiniz.bu plazmaya yakışçak.fiyat aralığda 300 400 gibi bişey olsun.teşekkür ederim.

• dostum o fiyata o plazmaya yakışacak birşey bulamazsın. Ancak ucuz sistemlere yönelebilirsin onlarda zaten bir ton sorunla geliyorlar. Onun için o sistemlerden öneride bulunup vebal almak istemem.
  • http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110100252&CS_Category=_DVD_LI94&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU
    şimdi bu 500 w çıkış 449 ytl bu sistem hiç mi yakışmaz.bu tarz bişeylere bakıyorum ben
  • dostum üst limitinin 400 olduğunu söylemiştin. :D

Ya fiyatlar baya düşmüş galiba burada da 299 liraya bir LG Sistem var;
    LG LH-3600SE DVD'Lİ EV SİNEMA SİSTEMİ
    Sonuçta LG kalitesi belli ama sakın 500 Watt yazdığına aldanma, küçük bir sistem ancak apartman için ve beklentilerin için yeterli olacaktır.
    Ama dürüst olmak gerekirse bu sistemlerden hiçbiri senin 42" Samsung'un yanına yakışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 13 Ekim 2007; 12:53:31 >

• boş bi samsungun yanına şuan herşey yakışır gibi geliyo bana :D ben en iyisi cdleri alıp teknosaya gidip denemeleri yapayım
  • Ben kesinlikle burada yazan LG sistemi öneriyorum.

5 aydır kullanıyorum. Aldığına değecek gerek MP3 dinlemek için yarattığın onca efekt gerek ise 5.1 filmlerin sesleri ve ve ve divx seyreden biri için aranılan bütün özellikleri barındırması babında ardığın ürünün bu olduğunu düşünüyorum.

• http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=17221&productid=evsonydavdz10

399 ytl SONY DAV DZ10 EV SİNEMA PAKETİ

400W (5x67W+1x65W) S-Master Anfi (24 Bit ) Dolby Prologic 2, Dolby Digital, DTS, DVD/CD/VCD/CD-R/CD-RW/DivX/J-PEG/MP3 AM /FM Radio
    Ses Sistemi Digital Theatre System (DTS), Dolby Digital, Dolby Prologic II
    Hoparlör tipi uydu tip
    Toplam güç çıkışı (RMS) W 400
    Sistem biçimi ( Hepsi bir arada ev sineması )
    Entegre DVD Player var
    Okuma formatları MP3 Okuyucu, JPEG, DVD, VCD, CD, CD-R, CD-RW,
    Dahili FM Radio

arkadaşım sistemi aldınmı bilmiyorum ama sana kesinlikle ve kesinlikle sony öneririm.
    bende 3 sene öncesinin bir modeli var .
    çok memnunum. hemen her formatı destekliyor.
    cd de secmiyor.
    yukarıda ki modelin fiyatıda gayet uygun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Cafe İçin Ses Sistemi Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhabalar. sizdeki sistem şu 3600se 299 ytl lik sistem mi. bende onu almayı düşünüyorum. eğer ondan bahsediyorsanız size bununla ilgili birkaç soru sorabilirmiyim
    quote:

Orjinalden alıntı: Luciferman

Ben kesinlikle burada yazan LG sistemi öneriyorum.

5 aydır kullanıyorum. Aldığına değecek gerek MP3 dinlemek için yarattığın onca efekt gerek ise 5.1 filmlerin sesleri ve ve ve divx seyreden biri için aranılan bütün özellikleri barındırması babında ardığın ürünün bu olduğunu düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.