Şimdi Ara

Ev Sinema Sistemi Önerisi (detaylı resimler eklendi) (Yamaha + Wharfedale) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Jamo S606 HCS için İzmir de en iyi fiyatı teknosa dan alabildik. internette gördüğümüz ithalatçı firmanın sub ile birlikte 770 € luk kampanya fiyatını görünce, bir de teknosa bize 12 taksit yapınca mantıklı geldi. İstanbul da tabiki daha iyi fiyatlar olabilir.
  • Sayın midnight_poet ben sorumu şu şekilde değiştirsem?

sony STR-DB790

http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=STR-DB790&site=odw_tr_TR&pageType=Overview&imageType=Main&category=HCS+Home+Cinema+Receiver

onkyo ht-r340 receiver

http://www.srcelektronik.com/ONKYO_HTS-590__UID_2609_.htm

arasında bir hangisini tercih etsem. Benim ses yüksekliği ile ilgili bir problemim yok yani yüksek ses önemli değil ama başlangıç olarak bir receiver sahibi olmak ve ileride belki ses sistemi ile daha keyifli hale getirmek. Benim bütçem 600 YTL civarında buda ancak buna yetiyor. Av kalite bakımından kalite arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emelayhan -- 6 Aralık 2007; 23:36:17 >

• ben eskişehirdeyim ve aldığım bu fiyat sizin o 770€ olarak baktığınız forum audio bayisi. neyse artık ürün alınmış. saygılarımla.
    quote:

Orjinalden alıntı: Birdy Dizzy

Jamo S606 HCS için İzmir de en iyi fiyatı teknosa dan alabildik. internette gördüğümüz ithalatçı firmanın sub ile birlikte 770 € luk kampanya fiyatını görünce, bir de teknosa bize 12 taksit yapınca mantıklı geldi. İstanbul da tabiki daha iyi fiyatlar olabilir.
  • slm emeleyhan 600 ytl için denon 1356 diye bir systemi var 1306 receiver+ piano kaplama aktif sublı 5.1 hop takımı var ama fiyatı 780 ytl biraz yukarı çıkman lazım bunu incele diğer markaların giriş seviyelerinin üstünde onkyo paket te sub aktif değildir ve receiver tx-sr 304 değildir buna dikkat et sony e gelince 2 yıl evvelinin modelidir sana söylediğim denon 2007 yılı üründür incele
  • slm spdr

bilgilerin için teşekkürler ancak denon 1306 sistem fiyatı 1200 YTL civarında görünüyor 780 nerede bunu nereden alabileceğimi söyleyebilirmisiniz? Ayrıca onkyo tx-sr 304 denon ile kıyaslandığında hangisini önerirsiniz?
  • slm emelayhan ben satıcıyım sana pm mine adresimi ve telefonumu yazıyorum benden alabilirsin tam faturalı ve 2 yıl garantili olarak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.