Şimdi Ara

Ev Sinema Sistemi Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , evimde Vestel LED TV & WD TV Live & PC için kullanmaya bir sinema sistemi arıyorum bunu hem pc de hem belirttiğiim cihazlarda kullanmak istiyorum ve optik girişi olmalı tabki.Ben Logitech z5500'e çok ısındım yorumlar felan olumlu ve sonuçta logitech kalitesi sizin önerilieriniz nelerdir ? en az 5.1 Surround desteklemesi lazım ve PC'de kullanırsam Creative X-Fi 5.1 Surround ses kartı ile kullanacağım değerli yorumlarınız için teşekkkürler...

Sınır 700 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deamon8 -- 22 Ekim 2010; 11:35:34 >

• Dün aldım sistemi, bugün herkese tavsiye ederim...
    100 lira daha ver kampanya bitmeden Saturn'den Onkyo HT-S3305 set al....
    Z5500 bunun yanında hikaye...Benden söylemesi kardeş .. Nerden biliyosun dersen, Z5500 aldım 3. günü sattım..
    600 TL vermiştim Z5500'e ama emin ol 200 liradan cok daha fazla fark var bu iki sistem arasında...
    Sub ve film performansı olarak Z5500'e bi sözüm yok.Ancak örneğin iş bilgisayardan bir mp3 çalmaya gelince Z5500 orada beni tatmin etmedi.
    Ancak bu sistem sanırım ONKYO'nun en ucuz paketi olmasına rağmen başlangıç için fazlasıyla yeterli.
    Zaten sırf receiverın ederi 800 eder.Kolonlar bedavaya geliyor gibi kısacası....
    Hiç kafanı yorma bu bütçeye en uygun ve en iyi performans alabileceğin sistem bence Onkyo HT-S3305...

Saygılar,
  • Bu arada unutmadan.... biliyosun Z5500 tek optik çıkışlı... 3305'de 2 tane var ;)
  • Değerli yorumun için teşekkürler zaman olursa gidip hem tavsiye ettiğin sete bakarım hemde diğer setlere bakarım Onkyo birçok yerde tavsiye ediliyor kaliteli.
  • rica ederim...
  • Arkadaşlar ev sinema sistemi olarak 5+1 ya da 6+1 ne tavsiye edersiniz? Ben bose, jamo ya da jbl üzerine yoğunlaştım performansının daha iyi olduğunu ve tabi ki fiyatta da iyi miktarlara neler önerirsiniz kullanıcı tavsiyesi lütfen..
  • jbl tavsiye ederim ev için ideal En azından ben memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • logitech bilgisayarda kullanılmak için çok güzeldir ama siz blu-rayli bir sistem istiyorsanız hemen hemen her markanın çok güzel ev sinema sistemi vardır size tavsiyem 850w ve 1000 arası almanız cünki fazlası gereksiz apartıman dairelerinde hos karsılanmıyor ve müsriflik olur. ve sony tercihimdir gayet basarılı sağlam ve dayanıklıdır sadece biyatı birazdaha pahalıdır.
  • LG HT-904TA bu ürünü var ama bana biraz performans olarak düşük gibi geldi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.