öncelikle selamın aleyküm herkese kolay gelsin ben salonum için 5+1 sinema sistemi arıyorum buradaki bir çok yazıyı okudum ama bir çoğu eski yazı olduğu için yenisini açmak istedim üst düyez bir şey arıyorum salonun metre karesi 20-25 metre kare arasında maksimum 10 bin TL bandında bir ürün arıyorum ufak bir soru ev sinema sistemlerinde 5+1 olanlar mı iyi yoksa 2+1 mi yoksa soundbar mı iyi hangisinden iyi ses alırım ve gece çocuklar uyuduğu için kısık ses ile film izliyorum bu sebeple filmlerdeki konuşmaları arttırması gerekli kısık seste bile (bilirsiniz ki sinemalarda genellikle konuşmalar fısıltı müzikler hayvan gibi yüklenir) bu sistemle sinema ve müzik dinleyeceğim kullanacağım programlar genellikle TV den netflix ve youtube veya TV ye laptop bağlayıp laptoptan internet sitesinden film izlemeyi düşünüyorum (sesi yine TV den almayı düşünüyorum) bazen de telden bluetooth ile müzik dinlemek önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim dip not : ben bu ürünü hepsiburada alışveriş kredisi ile alacağım ayrıca bir kaç tane ürün buldum yalnız şuan hepsiburada yok (hiç bir yerde yok) ürünler : SONY BDV-E6100 3D BLU-RAY EV SİNEMA SİSTEMİ , SONY BDV-N9100W 3D BLU-RAY EV SİNEMA SİSTEMİ veya SONY BDV-N9200 3D BLU-RAY EV SİNEMA SİSTEMİ |
acil ev sinema sistemi yardımı

-
-
Paket ev sinema sistemlerinden bulursanız onlara bakın, ikinci elleri letgo'da ve sahibinden üzerinde oldukça fazla var. Çok daha uyguna gelecektir size.
Bir ev sinema amfisi ve hoparlör setini ikinci elde bile dediğiniz fiyatlara toplayamazsınız. En mantıklısı kaliteli bir soundbar ya da yukarıda bahsettiğim gibi ikinci el paket 5.1 ev sinema sistemi (blurayli) olacaktır. Eğer dvd, bluray izlemiyorsanız, TV'nin içinde yüklü netflix, amazon vs gibi programlarla film izleyecek, aynı zamanda uydu yayınlarını biraz daha kaliteli izleyeyim diyorsanız soundbarlar düşünülebilir. Teknoloji marketlere gidip dinleyin. Kulağınıza hangisi daha hoş geliyorsa onu alın
-
Degerli yorumunuz icin tesekkur ederim hocam dediğiniz gibi bir sound bar alacağım bir komşuda gördüm jbl cinema sb 160 modelini almayı düşünüyorum tek sikintisi bas ayari olmamasi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2-3 bin liraya AVR
2 bine Zidoo
Kalan paraya da 2.0 kule alırsanız bence memnun kalırsınız.
-
Zendo hocam dediklerinizi anlamadım lütfen mümkünse linklerle anlatırsan sevinirim ilgin icin teşekkür ederim ama bana daha önceden de söylediğim gibi örnekle söylemem gerekirse jbl cinema sb 160 gibi bir cihaz lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunları alarak başlayabilirsiniz. Bende şuanda aynı marka hoparlörler var. AVR ve kule hoparlörler var. bu sene center ve zidoo alarak bir adım daha yükseltmek istiyorum. Sizde benim gibi kule alarak başlayabilirsiniz. Zamanla ihtiyaç duyarsanız eklemeler yaparsınız. 2.0 kullanan birisi olarak sizi tatmin edeceğini rahatlıkla söyleyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 3 Mart 2022; 2:13:58 >
-
zidoo nun diğer media playerlardan tam olarak farkı nedir hocam? xiaomi tv box vs
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X