Şimdi Ara

Ev sinema sistemi altyapı önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni taşınacağım evin tadilatını yaptırıyorum. Tadilat sırasında projeksiyonu, perdeyi, ps5 vs koyacağım yerleri belirledim buralara gerekli tesisat işlemlerini yaptırıyorum. Kabloları asma tavan içine gizleteceğim.

Mevcut kullandığım ürünler Mi Stick, PS5, uydu alıcı ve pc. EPSON EH-TW2900 ( 1-2 sene sonra değiştirmeyi planlıyorum)

Ses için Aux ve Optic, görüntü için hdmi/vga kablo planlıyorum. hdmi kablo olarak hangi versiyonu çektirmeliyim? Mevcut projeksiyonum eski ancak bir kaç sene bunu kullanmaya devam edeceğim.

Şimdiden gerekli altyapıyı yapıp yeni projeksiyon, pc, konsol vs aldığımda sorun yaşamak istemiyorum. Kablolar kenarlardan gideceği için yaklaşık 10-15 metrelik kablolar kullanacağım.

her türlü öneriye açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan.severoglu -- 17 Mart 2025; 16:41:47 >

• Paugge Ultra Sertifikalı AOC Fiber Hdmi 2.1 Kablo - 48Gbps, 8K 60Hz, 4K 120Hz, 4K 60Hz, eARC, HDR, D-HDR, HDCP2.3, Dolby Vision, Dolby Atmos (10 Metre) : Amazon.com.tr: Elektronik

yeni projeksiyon vs alırsanız tekrar kablolarla uğraşmamak için bu ürün alınabilir.

VegGieg 3.5mm Aux To 2 RCA Hi-Fi Ses Kablosu 10 Metre : Amazon.com.tr: Elektronik

sesi tv stickten ses sistemine vermek için bu kabloyu kullanıyorum iş görüyor ama dip ses var. (ses sisteminin uzaktan kumandası olmadığı için ses sonuna kadar açık. sesi %50 yaparsam dip ses duyulmuyor.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ev sinema sistemi önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.