acil ev sinema sistemi yardımı
öncelikle selamın aleyküm herkese kolay gelsin
ben salonum için 5+1 sinema sistemi arıyorum buradaki bir çok yazıyı okudum ama bir çoğu eski yazı olduğu için yenisini açmak istedim
üst düyez bir şey arıyorum salonun metre karesi 20-25 metre kare arasında maksimum 10 bin TL bandında bir ürün arıyorum
ufak bir soru ev sinema sistemlerinde 5+1 olanlar mı iyi yoksa 2+1 mi yoksa soundbar mı iyi hangisinden iyi ses alırım ve gece çocuklar uyuduğu için
kısık ses ile film izliyorum bu sebeple filmlerdeki konuşmaları arttırması gerekli kısık seste bile
(bilirsiniz ki sinemalarda genellikle konuşmalar fısıltı müzikler hayvan gibi yüklenir)
bu sistemle sinema ve müzik dinleyeceğim kullanacağım programlar genellikle TV den netflix ve youtube veya TV ye laptop bağlayıp laptoptan internet sitesinden
film izlemeyi düşünüyorum (sesi yine TV den almayı düşünüyorum) bazen de telden bluetooth ile müzik dinlemek
önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
dip not : ben bu ürünü hepsiburada alışveriş kredisi ile alacağım ayrıca bir kaç tane ürün buldum yalnız şuan hepsiburada yok (hiç bir yerde yok)
ürünler : SONY BDV-E6100 3D BLU-RAY EV SİNEMA SİSTEMİ , SONY BDV-N9100W 3D BLU-RAY EV SİNEMA SİSTEMİ veya SONY BDV-N9200 3D BLU-RAY EV SİNEMA SİSTEMİ
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 193 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ses Sistemleri