Bildirim
Ev Sinema Sistemi Tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kol-ay yardımcı olacak arkadaşlar bana da tavsiyede bulunurlarsa sevinirim..
Benim aradığım dts dolby sistemleri destekleyen optik giriş-çıkışı olan bir cihaz. Bluray oynatması önemli değil. Ps3 ile bunu halletmeyi düşünüyorum. Mkv de sorun değil. Bunun içinde media playerım var. Tabi bağlantı nasıl yapılır hiç bir fikrim yok.
Fiyat olarakta uçuk rakamlar olmaması gerekiyor(tercihen 500).
Varmı böyle bir ses sistemi? -
lg yada panasonic olabilir yada deck sistem toplaya bilirsin -
DVD Playerli ve optik girişli ses sistemlerine bakabilirsin.Sony, Samsung ve LG nin isteğine uygun modelleri mevcut.İlgili markaların kendi sitelerinde ses sistemlerini ve detaylı bilgilerini bulabilirsin.Ses sistemleride teknoloji marketlerinin yapmış oldukları indirimlerle daha uygun fiyatlara alınabilmektedir. -
Optik giris onemlimidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: raleigh
Optik giris onemlimidir
Ses sistemine herhangi bir cihaz(Medya player, PS3 vb.) bağlandığında 5.1 ses almak için optik/coax girişi bir ses sistemi tercih etmek gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: pctechnic01
lg yada panasonic olabilir yada deck sistem toplaya bilirsin
direk sabote etmişsin benim topic'i :) Acaba blueray olup optik giriş vs. olan güzel bir ev sinema sistemi önerileriniz mevcut mu arkadaşlar? Fiyat konusunda 1000 - 2000 tl arasında bir fiyat bana uygun olacaktır. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kol_ay -- 14 Mart 2012; 15:07:47 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X