Şimdi Ara

Ev Sinema Sistemi Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben ev sinema sistemi almayı dusunuyorum. nedense soundbarlarda surround olayını pek hissedemedigim icin 5.1 kablosuz bluray player'lı bi ev sinema sistemi dusunuyorum. tavsiyede bulunacak arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum

• Selam bence kompakt hazır sistemlerden vazgeç. Sinema amfisi iceren bi set kur. Kablosuz sistem için harcayacagin paraya zevkine gore güzel bi amfili sistem kurarsin. Ben bu zamana kadar kompakt sistemlere harcadığım paraya yanıyorum şahsen yani. Su an amfili kuleli bi sistem kurdum, keşke daha önce yapsaymisim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanca10

Selam bence kompakt hazır sistemlerden vazgeç. Sinema amfisi iceren bi set kur. Kablosuz sistem için harcayacagin paraya zevkine gore güzel bi amfili sistem kurarsin. Ben bu zamana kadar kompakt sistemlere harcadığım paraya yanıyorum şahsen yani. Su an amfili kuleli bi sistem kurdum, keşke daha önce yapsaymisim.

tamam öyle dusuniyim o zaman ama bu ses sistemleri konusuna baya yabancıyım ben. yardımcı olursan sevinirim. mesela neler almalıyım? ayrıca onlarda da surround olayı guzel oluyo mu? gecen vatan da bi 5+1 kablosuz sistem gosterip bi belgesel actılar cok begendim. ormanın sesleri ön hoparlorlerden, kuş sesleri arka hoparlorlerden geldi boyle bi ses istiyorum anlatabildim mi kardesim? yardımcı olursan sevinirim
  • Oncelikle öyle elektro markette gösterdikleri testlere pek inanma. Alıp eve kurduktan sonra hüsrana ugrarsin. cunku orda izlettirdikleri test medyalar. Yani şu an hazirda izlediğimiz tv yayınları stereo, cok kanallı değil. Ancak Amfinin sanal surround desteği ile yakın bi ses alabiliriz. Ama hiçbir zaman o dinlediğin gibi olmaz. Sadece bluray filmlerde 5.1 veya 7.1 surround dts hd master gibi ses formatlari nda güzel surround ses alabilirsin. Amfi kaynak sesleri çok daha iyi süzüyor kompakt sistemlere göre. Örneğin bi amfi 10kg iken kompakt oynatıcılar 2, 3 kilo bile değil. Yani amfide kullanılan metaryel, ses işlemcisi yani donanım kompakt oynatıcı ile ayni değil. Tabiki amfiyi de güzel bi Hoparlörler le tamamlaman gerek. Bütçene göre iki tane kule hoparlör, bir center, iki surround hoparlörle tamamlarsin. Bi tanede bluray oynatıcı alırsın. Bu sistemi kurduktan sonra ihtiyacına göre de bi tane aktif subwoofer kullanirsiniz. Kuleler de bas hoparlör mevcut oluyor o yüzden ihtiyaca göre bakarsınız aktif bas için.

• quote:

Oncelikle öyle elektro markette gösterdikleri testlere pek inanma. Alıp eve kurduktan sonra hüsrana ugrarsin. cunku orda izlettirdikleri test medyalar. Yani şu an hazirda izlediğimiz tv yayınları stereo, cok kanallı değil. Ancak Amfinin sanal surround desteği ile yakın bi ses alabiliriz. Ama hiçbir zaman o dinlediğin gibi olmaz. Sadece bluray filmlerde 5.1 veya 7.1 surround dts hd master gibi ses formatlari nda güzel surround ses alabilirsin. Amfi kaynak sesleri çok daha iyi süzüyor kompakt sistemlere göre. Örneğin bi amfi 10kg iken kompakt oynatıcılar 2, 3 kilo bile değil. Yani amfide kullanılan metaryel, ses işlemcisi yani donanım kompakt oynatıcı ile ayni değil. Tabiki amfiyi de güzel bi Hoparlörler le tamamlaman gerek. Bütçene göre iki tane kule hoparlör, bir center, iki surround hoparlörle tamamlarsin. Bi tanede bluray oynatıcı alırsın. Bu sistemi kurduktan sonra ihtiyacına göre de bi tane aktif subwoofer kullanirsiniz. Kuleler de bas hoparlör mevcut oluyor o yüzden ihtiyaca göre bakarsınız aktif bas için.

peki bu soyledigin butun sistem icin tavsiyelerin nelerdir? hangi marka hangi modelleri almalıyım? fiyat olarak cok ucmadan tabi ki

• 2.el temiz bi sinema amfisi ni 500tl bulabilirsin yamaha veya pioneer marka. İkinci el 2 kule 400 500 civarı jamo marka, surround ve center içinde jamo markayı tercih edebilirsin.

• quote:

2.el temiz bi sinema amfisi ni 500tl bulabilirsin yamaha veya pioneer marka. İkinci el 2 kule 400 500 civarı jamo marka, surround ve center içinde jamo markayı tercih edebilirsin.

peki kardesim, şu modelleri alabilirsin dedigin modeller var mi amfi ve hoparlor konusunda?

• Forumun ikinci el satışından veya sahibinden bakabilirsiniz.

• quote:

Forumun ikinci el satışından veya sahibinden bakabilirsiniz.

anladim kardesim de birsuru satilik var. hangilerini almaliyim sence? tv 4k bi sorun olmaz dimi?yani illa amfiyi de 4k mi almaliyim?

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-pioneer-htp-071-3d-ev-sinema-sistemi-kargo-dahil-son-gun-08.01-260306672/detay/

cihazı bir değerlendirin cihaz bana ait istediğiniz özellikleri karşılayacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.