Şimdi Ara

Ev sinema sistemimi pc ye bağladım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bağlantıları bir ucu stereo diğer iki ucu rca kablo ile yapmıştım.Uydularda sorun yoktu fakat sobwooferdan çok zayıf ses geliyordu.Sizde de sobwoofer varken subwooferdan bass zayıfmı geliyordu.?

evet gereğinden çok açıyordum sub i daha doğrusu takılı olduğu kısa sürede pek test te etmedim. Dediğim mantıktan kısa sürede çıkardım şimdi öbür odada streoda basları yumuşatma görevinde oğlan kullanıyor.
  • @keleminabi ve @elektrohobi cevaplar için teşekkürler
  • saol bir er olarak yazıştığınız için ben teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: elektrohobi

saol bir er olarak yazıştığınız için ben teşekkür ederim

önemli olan forumun bir üyesi olmak.Hele ses sistemlerine gönül vermiş biri ile konuşmak, bilgi alışverişinde bulunmak her zaman zevkle yaptığım şeydir.
  • BEN DE VESTELİN EV SİNEMA SETİNİ iMac PC'YE BAĞLADIM. TEK KELİMEYLE İNANILMAZDI.SES BİLLUR GİBİ NE BOZULMA NE CIZIRDAMA. ARASIRA BÖYLE ŞEYLER YAPMAK LAZIM... SADECE ZEVK İÇİN
  • aynen katılıyorum kardes,Önemli olan uğraş olsun zevk için.Selamlar.
  • ben belki size göre çok çömez sayılabilirim ama bu ses sistemlerine yeni merak sardım şuan evde müzik setimin 2 tane büyük klonu var bunları pc ye baglayabilir miyim baglamak için neler gerekli açıklayarak anlatırsanız sevinirim.
  • cevap verip acıklayacak bir ark yok mu ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeusewx

ben belki size göre çok çömez sayılabilirim ama bu ses sistemlerine yeni merak sardım şuan evde müzik setimin 2 tane büyük klonu var bunları pc ye baglayabilir miyim baglamak için neler gerekli açıklayarak anlatırsanız sevinirim.

bağlayabilirsin tabi. ama bunun için o hoparlörleri sürebilecek kapasitede anfi kullanman gerekli (tabi setin kendi anfisi yoksa)
  • anfi şart kardeş .Hoporlorüleri nmarkası ve gücü ne öğrenebilirimiyim.
  • ya müzk seti eskı bıraz.kolonlarda watt ile bişi yazmıyo.kolonlar müzik setinin kolanları marka yu-ma-tu .ama müzk setinde sesi sona getırdım mı 4 katlı apartman apartmanın hepsi dinliyor actıgım sarkıyı.şimdi bunları pc ye baglamak için anfi mi gerekli.ve anfinin fiatı ne kadar.(kolanlar 2 tane)
  • Müzik setin çalışır vaziyettemi
    eğer öyleyse onun anfisini bu iş için kullanmanda hiçbir sakınca yok.

müzik setinin aux vb. harici ses girişleri varmı bak varsa eğer hemen bağlaman mümkün
    müzik setinin arkasındaki giriş çıkış birimlerinin resmini koyabilirsen yardım eden olur.
  • ÖNCELİKLE HANGİ FİYAT ARALIĞINDA İSTİYOSUN. O VAR . AMA BEN TEK ŞEY ÖNERİRİM SONY NİN 600 YTL CIVARINDA HARIKA ANFİLERİ VAR. Bİ DÜŞÜN İSTERSEN.
  • beyler fiyat aralıgı 50-100 ytl gıbı olursa iyi olur.fotolarıda sabah cekıp koyucam.müzik seti çalışır vaziyette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEK -- 11 Mayıs 2007; 21:33:44 >
  • arkadaslar işte resimler

müzik seti

kolonlar

cıkışlar

yardım ederseniz sevinirim.anfi ye gerek var mı yok mu??ve baglanırsa neler lazım.maliyet ne olur??

• Anifiye gerek yok bu kablodan al ve ses kartının front çıkışını anfinin (müzik setine ait anfi) resmini koyduğun aux a bağla anfiyi aux a ayarla o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 12 Mayıs 2007; 22:16:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: keleminabi

Anifiye gerek yok bu kablodan al ve ses kartının front çıkışını anfinin (müzik setine ait anfi) resmini koyduğun aux a bağla anfiyi aux a ayarla o kadar.

saol.yarın gider kablodan alıp denerim.inş. yapabilirim.
  • ben aldım kabloyu kurdum ama sag kolondan ses geliyor ama sol kolondan ses gelmiyor bu kablodan mı kaynaklanan bişey yoksa benden mi ve sesi sonlara getirdiğimde ses cok bozuluyor bunun nedeni nedir??
  • Müzik setinin arkasında optik giriş varmı?
  • foto koysan daha rahat fikirler sunardık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.