Şimdi Ara

Ev Sinema Sisteminde Projeksiyon ve Perdenin, Önemi ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
6
Favori
12.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by@li

...Ben bile 5.5 metrelik duvara 3 metrelik 119" perdeyi zor adapte ettim. Kolonlar zar zor yerleşti.

Ali bir düzeltme yapayım ,bizim perde 298 x 168 16:9 formatında olduğu için yaklaşık 133 ".

isteyen marka model seçerek aşağıda ki linkten izleme mesafesine göre ideal perde ölçüsünü hesaplatabilir.

http://www.projectorcentral.com/projection-calculator.cfm

Ev Sinema Sisteminde  Projeksiyon ve Perdenin, Önemi !

• Paylaşım için çok teşekürler , benim perde az daha büyük olması gerekiyormuş , neyse çok da bir fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

quote:

Orijinalden alıntı: by@li

...Ben bile 5.5 metrelik duvara 3 metrelik 119" perdeyi zor adapte ettim. Kolonlar zar zor yerleşti.

Ali bir düzeltme yapayım ,bizim perde 298 x 168 16:9 formatında olduğu için yaklaşık 133 ".

isteyen marka model seçerek aşağıda ki linkten izleme mesafesine göre ideal perde ölçüsünü hesaplatabilir.

http://www.projectorcentral.com/projection-calculator.cfm

[simage]http://resim. donanimhaber.com/upfiles/622033/297D0263C0E24FC5BC26F46954F43942.jpg[/simage]

• Ersin,

Projeksiyon ayarında biraz kayma var sanki. Görüntü siyah çerçevenin dışına taşmış görünüyor.

Bir de Ali Abi'nin belirttiği gibi center 'ı ortaya alırsan iyi olur.
  • Farkındayım, akşam ayarlarım , center olayını , lufubunun dediği gibi , sub oradan alıp , sehpayı biraz daha sağa doğru kaydırmak
  • gece güzel oyun oynanır.. call of - BF - NFS
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Farkındayım, akşam ayarlarım , center olayını , lufubunun dediği gibi , sub oradan alıp , sehpayı biraz daha sağa doğru kaydırmak

maasallah cok güzel duruyor. yanlız bir sey sormak istiyorum . bu resimleri cekerken görüntüyü durduruptamı cektiniz veya zaten resimmi onlar? yoksa görüntü oynatılırkenmi cekildi? eger böyleyse resimler iyi cıkmıslar
  • çok teşekürler...demo video ...hiç bir şey yapmadan oto modda çektim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Genel bir görünüm...

Ev Sinema Sisteminde  Projeksiyon ve Perdenin, Önemi !

Ersin ustat bu perdenin markası ney

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • perdenin markasını bilmiyorum...tuncay bey gönderdi proav ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin.clk -- 10 Temmuz 2012; 10:31:07 >
  • Güle güle kullanın, çok şık olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Forex

Güle güle kullanın, çok şık olmuş.

Çok teşekürler , daha iyileri sizlerin olsun inş.
  • Başlığı yeni görüm Ersin
    Güle güle kullan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Başlığı yeni görüm Ersin
    Güle güle kullan..

Abi senin sistem gibi olmasada , yaptık birşeyler

Çok teşekürler iyi dileğin için
  • Ersin hayırlı olsun güzel günlerde kullan

Bu arada heskese bir uyarıda bulunayım. Bugünlerde hava oldukça sıcak ve rutubetli . Böyle havalarda eğer odanızın içindeki nem ve sıcaklığı kontrol edemiyorsanız projektörünüzü full lamba gücüyle kullanmayın derim.Yeteri kadar soğutulamayan lambanın ömründen kaybedebileceği gerçeğini göz ardı etmeyin.
  • Çok teşekürler , sıcaklar konusunda kesinlikle çok haklısınız , hatta 3d filmlerden bu aralar uzak durmak lazım
  • quote:

Çok teşekürler , sıcaklar konusunda kesinlikle çok haklısınız , hatta 3d filmlerden bu aralar uzak durmak lazım

Benim perde tam canmin önünde perde açılınca cam kapalı kalıyor su sıralar fazla bulasmıyorum film işine cok ısınıyor oda da kucuk 3 mt 5 mt oda olunca zor

Ersin bey muhtemelen senin perde den almak uzereyim sen memnun sun değil mı ustat yoksa başka bir perde baksam mi

• f/p olarak alınabilir pratik sorunsuz ...

• Hayırlı ramazanlar
  • 1 yıla yakın süre geçti biraz uplamış gibi oldum kusura bakmayın. sitedeki neredeyse en detaylı projeksiyon-home cinema konusu :)
    Halen üründen memnun musunuz epey zaman geçmiş sorayım dedim:=
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.