PES10 PES09 a göre birazdaha farklı olduğu için zor gelmiştir. Oyun zor felan degil. Ben normalde bütün oyunları en zor derecesinde oynamaya başlarım bu şekilde başlayınca sanki normali oymuş gibi gelir ve zor olduğunu düşünmem. Pes ide aynı şekilde top player de oynuyorum ve zor gelmiyor açıkcası. Hatta çoğu maç kolay geldiği için genelde iki kişilik oynuyoruz yada legend yapıyorz.
Oyunda futbocuların topa ve kontrollere verdiği tepkiler biraz düşürülmüş, öle alıp sazı eline çalamıyorsun. Takım oyunu yapmak ve pas vermek icap ediyor, rakip ps3 ise kolay kolay pozisyon vermemeye özen gösteriyor ama farklı oyunlarla çözmeye çalışıyorsun. Bence keyifli fakat yer yer PES serverlarında lag olabiliyor bu biraz keyifsiz bir durum.
quote:
Orijinalden alıntı: amf23
Gruba katılmak isteyip de PS3 ü olmayan arkadaşlar sıcak fırsatlardaki ilanı değerlendirebilirler bence. PS3 slim 699TL. Link aşağıda. @ahmet'in (eski elendil) tel nosu olan forumdaşlar adaşıma da haber versin. Foruma bir süreliğine giremiyor.
Gruba katılmak isteyip de PS3 ü olmayan arkadaşlar sıcak fırsatlardaki ilanı değerlendirebilirler bence. PS3 slim 699TL. Link aşağıda. @ahmet'in (eski elendil) tel nosu olan forumdaşlar adaşıma da haber versin. Foruma bir süreliğine giremiyor.
Adaş ilgin alakan için çok teşşekkürler. Bu konu ile alakalı mesaj yazdım ama onkyo topiğinde.
O siteden alışveriş yapmak için üyemi olmak gerekiyor. Yada alabilmek için sıraya nasıl giriyoruz?
Adaş merhaba, Siteye normal diğer alışveriş sitelerinde olduğu gibi kayıt yaptırıp (password ve username alıp) üye oluyorsun ve ilgili üründeki 50+kullanıcı seçeneğini işaretliyorsun doğal olarak (Site zaten seni yönlendiriyor yapman gerekenler konusunda). Tahminim ürüne talep çok olacağından biraz hızlı davranmanda fayda var, yani ürün yarın 23:59 da satışa sunulacak, o dakikalarda sitede hazır olmanda fayda var.
Buyrun bir PS3 slim fırsatı daha, yukarıdakilerden kimse faydanalamadı herhalde ya neyse, ben yine de paylaşmış olayım.
selamlar arkadaşlar, bende geçen ay aldım PS3 ve aranıza katıldım. PSN olayınıda halledince oyun ağına katılmak isterim şimdilik çok sevdiğim için PES var sadece. tavsiyelernzle oyunları artıracağım. Geçen gün ayağım kırıldığı için bolca vaktim olacak :)
Arkadaslar Merhaba, Ev sinema sistemimle ilgili soyle bi sorunum var:
DTS HD Blueray actigimda center dan ses alamiyorum.
sistemim su sekilde: Denon AVR 1910 ve buna HDMI ile bagli bir PS3. Blueray player olarak PS3 kullaniyorum. Hoparlorlerim ise TSi 500 frontlar, TSi300 surroundlar ve CS20 center. Hepsi Polk Audio.