Şimdi Ara

EV SİNEMA SİSTEMİNE PS3 BAĞLAYANLAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
6.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Ya tam mkv.player arayışına girdiğim bugün bunu öğrenmem hiçte iyi olmadı.Gerçi bir yolu olacaktır.En azından arşiv sahibi eş dost ile with cable paylaşım yaparız artık:)Birde şimdi HD media player ara durıcybox hakkında sayın ahmet ile bir iletişim kurmak gerek sanırım

Afedersiniz ama

Neden

Yogun bir şekilde icybox kullanıcısı oldugunuz kanısına vardım bir iki önceki "ekim ayı" geçen cümleden ötürü.Bu yüzden bu konu ile ilgilenmeye başladığımda birincil olarak sizden fikir almamın doğru olacağı yönünde kullanılmış bir smiley sadece.
    Sizin ne manada kullandığımı düşünerekten sorduğunuzu merak ettim...

• Eklediğiniz smile kızgınlık ifade ediyor diye düşündüm.
    Benimle bilgi paylaşmaktan imtina ediyorsanız birşey diyemeyeceğim.
    Yada () smile nın anlamını ben yanlış anlıyorum.
  • Kızgıınlık,sinir vb. gibi reaksiyonlar; tamamen kişiliğime,degerlerime yapılan saygısızlık ve saldırı sonrası göstereceğim tabii reaksiyonlardandır.Aksi halde böyle bir durum söz konusu dahi olamaz.Hele ki bilgi paylaşımı süreci içerisinde...Smile içinse,kızgınlık durumumda ifade edebilmem için kullanabileceğim bir tane olacagını sanmıyorum...
    Bunları boşverelim Sn.Ahmet.Bunlar aralarında husumet olan insanların birbirleri ile girdikleri dialoglardan başka bir şey değil...Biz dostca teknolojiye yönelik sohbetler içerisinde yer alalım.

PS3 için düşünceleriniz vardı,bununla ilgili gelişmeler varmı?Yada kararınızı BD playerdan yanamı kullanacaksınız?Öyle düşündüğünüzü hatırlıyorumda...
  • quote:

Eklediğiniz smile kızgınlık ifade ediyor diye düşündüm.

= ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Kızgıınlık,sinir vb. gibi reaksiyonlar; tamamen kişiliğime,degerlerime yapılan saygısızlık ve saldırı sonrası göstereceğim tabii reaksiyonlardandır.Aksi halde böyle bir durum söz konusu dahi olamaz.Hele ki bilgi paylaşımı süreci içerisinde...Smile içinse,kızgınlık durumumda ifade edebilmem için kullanabileceğim bir tane olacagını sanmıyorum...
    Bunları boşverelim Sn.Ahmet.Bunlar aralarında husumet olan insanların birbirleri ile girdikleri dialoglardan başka bir şey değil...Biz dostca teknolojiye yönelik sohbetler içerisinde yer alalım.

PS3 için düşünceleriniz vardı,bununla ilgili gelişmeler varmı?Yada kararınızı BD playerdan yanamı kullanacaksınız?Öyle düşündüğünüzü hatırlıyorumda...

Mesele yoktur. Sanırım ben sizin smile yanlış anladım.
    --
    Hala Ps3Slim ve BD player arada kalmış durumdayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: @coyote

quote:

Eklediğiniz smile kızgınlık ifade ediyor diye düşündüm.

= ;)

OK dedik ya. :)

Üstüme gelmeyiniz lütfen

• Eeee hani nooldu bir organizasyon yapamadık, hifi'cilerin PS3 kardeşliği çabuk dağıldı. Nasıl yapalım, kimde hangi oyunlar var.... Herkes düşücesini yazarsa şenlik başlar diyorum...

bende nerdeyse her oyun var, siz yeterki hadi deyin... (ama 10 gün sonra, şimdi çok yoğunum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Eeee hani nooldu bir organizasyon yapamadık, hifi'cilerin PS3 kardeşliği çabuk dağıldı. Nasıl yapalım, kimde hangi oyunlar var.... Herkes düşücesini yazarsa şenlik başlar diyorum...

bende nerdeyse her oyun var, siz yeterki hadi deyin... (ama 10 gün sonra, şimdi çok yoğunum)

Ee yeni oluşum halindeyken herkes elini genişletiyor sanırım...Az bi süre sonra katılımcılarında artması ile beraber elimizdeki oyunlarda genişler.Açıkcası fps olarak resistance dışında oyun oynamadım öle.Counter falan oynamışlığım var ama ps3 olarak tek resistance.Ama böle bi oluşum var madem seve seve savaşa giderim

• Arkadaşlar önce çoğunluğu yakalamak lazım, öle 2-3 kişi ile olacak iş degil bu. Sonra zamanı ayarlamak lazım ki.. ay ben o gün müsaitim ben degilim gibi farklı yorumlar çıkmamalı. (Kısacası oyun oynanacak saate sadakat şart )

Son olarakta oynanacak oyunları tartışıp karar vermek icap eder, şu an FPS tarzında keyif veren oyunların başında CoD MW, SOCOM geliyor. Bende her ikiside var problem degil fakat şu ara hem hastayım hemde işlerim çok yoğun. Dün akşamki SOCOM partisine bile katılamadım malesef :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oronra

Arkadaşlar önce çoğunluğu yakalamak lazım, öle 2-3 kişi ile olacak iş degil bu. Sonra zamanı ayarlamak lazım ki.. ay ben o gün müsaitim ben degilim gibi farklı yorumlar çıkmamalı. (Kısacası oyun oynanacak saate sadakat şart )

Son olarakta oynanacak oyunları tartışıp karar vermek icap eder, şu an FPS tarzında keyif veren oyunların başında CoD MW, SOCOM geliyor. Bende her ikiside var problem degil fakat şu ara hem hastayım hemde işlerim çok yoğun. Dün akşamki SOCOM partisine bile katılamadım malesef :(

Geçmiş olsun.

Sıcak sıcak diyordun :)
    PS başında üşüttüğünü anlamadın değilmi!

• Valla üşütmekten ziyade, bu mevsim geçişlerinde havalar son derece mikrobik olabiliyor. Bence hala soğuk degil ama...
    Bir çok tanıdık eş dost herkez hasta, herkez mi PS başında üşüttü diyosun yani

Edit: Ahmet bu arada hayırlı olsun kapmışsın Casper Niravana yı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 3 Ekim 2009; 2:41:42 >
  • quote:

Arkadaşlar önce çoğunluğu yakalamak lazım, öle 2-3 kişi ile olacak iş degil bu. Sonra zamanı ayarlamak lazım ki.. ay ben o gün müsaitim ben degilim gibi farklı yorumlar çıkmamalı. (Kısacası oyun oynanacak saate sadakat şart )

Geçmiş olsun şefim, acil şifalar.
    Bu başlık açıldıktan sonra ben de aksiyonlara başladım;
    -Tavsiyenle Socom aldım,
    -İmzama PSN i ekledim.
    -Oyun pratiklerine başladım. (hiç olmazsa takım arkadaşımı vurmayayım)

Bundan sonra da eğer organize olabilirsek yavaş yavaş açılımı ve oluşumu genişletebiliriz diye düşünüyorum.
    Sabır, ilgi ve dediğin gibi sadakat lazım.

• Ahmetim PSN i ekliyorum hemen.
    Uncharted 2 demoyu indirdiysen hemen bir coop atabiliriz seninle.
  • PSN dediğiniz şey;

network üzerinden kullanıcı nick iniz onu anladım
    Peki bu PSN UK / PSN US felan ne oluyor?
  • Kayıt olabileceğin farklı PSN ler var. Mesela Amerika İngiltere Japonya vb..

PSN deki içerikler bölgelere göre değişiklik gösterdiğinden farklı bölgelerin PSN lerini kullanabiliyor insanlar.
    Bende US(Amerika) UK(İngiltere) JP(Japonya) var. İçerik bakımından bunlardan ötesi yok zaten, fakat bu sene sonu TR yede PSN geleceği iddaları var.
  • quote:

PSN dediğiniz şey;

network üzerinden kullanıcı nick iniz onu anladım
    Peki bu PSN UK / PSN US felan ne oluyor?

Oronra'ya ilaveten,

Farklı PSN üyeliklerinin avantajı bazı oyunların ilk çıkan demolarını diğer bölgelerden önce indirebilmenizdir. Ayrıca o bölgeye ait oyununuz var ise, sonradan çıkan o bölgeye ait eklenti paketlerini de (ücretli - ücretsiz) indirebilirsiniz.

mesela: UK versiyon Fallout oyununuza, US PSN'inizle indiridğiniz eklenti paketi çalışmaz boşuna para ödemiş olursunuz.

• quote:

Ahmetim PSN i ekliyorum hemen.

Oluşumun en küçük grubu ile ilk oyunumuzu oynadık ve takım arkadaşımı vurmadan (vurulmaktan beter oldu) oyunu tamamladım, darısı diğer forumdaşların başına

• quote:

Orijinalden alıntı: amf23

quote:

Ahmetim PSN i ekliyorum hemen.

Oluşumun en küçük grubu ile ilk oyunumuzu oynadık ve takım arkadaşımı vurmadan (vurulmaktan beter oldu) oyunu tamamladım, darısı diğer forumdaşların başına

Ahmetim erken kaçtın yanlız yaw, diğer arkadaşlar davet göndermişler onların partiye girdim döndüm bi baktım sen yoksun, online olsaydın sanade davet atacaktık. Baya kalabalık olarak gavurlara karşı oynadık oldukça keyifliydi. İnşallah bir dahaki sefere..

Bu arada güzel oyundu teşekkürler.

• Gözüm çok saol, acemiliğimle keyfini kaçırmak istemedim bir de malum sabah iş var.
    Bu arada, karşıdakinin sesini duyup ona sesini duyuramamak ve gayri ihtiyari refleks olarak boşluğa doğru konuşmak çok acayip
    Halimi görmeniz lazımdı
    Biran önce şu bluetooth kulaklığı install etmem lazım.
  • Hahahaa, hop. lermi konuştun yani Çok iyiymiş.
    Hocam bir kulaklık temin edersen (ki.. pahalı bişi olmasınada gerek yok, JABRA nın 20-30TL ye blutooth kulaklıkları var onlardan bile oluyor.)

Bu arada 4-5 gün sonra Operation FlashPoint Dragon Rising çıkıyor Asıl çatışma onunla başlayacak. Buyrun örnek videolar.

SNIPER OYUNCU Bu çok keyifli
    COOP MOD

quote:

Orijinalden alıntı: amf23

Gözüm çok saol, acemiliğimle keyfini kaçırmak istemedim bir de malum sabah iş var.
    Bu arada, karşıdakinin sesini duyup ona sesini duyuramamak ve gayri ihtiyari refleks olarak boşluğa doğru konuşmak çok acayip
    Halimi görmeniz lazımdı
    Biran önce şu bluetooth kulaklığı install etmem lazım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.