Şimdi Ara

EV SİNEMA SİSTEMİNE PS3 BAĞLAYANLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
6.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amf23

Gaza gelip, biraz önce shopto.net den;
    Killzone 2 (Platinum)
    Ratchet & Clank: Tools of Destruction Platinum ve oronra nın tavsiyesi ile
    SOCOM: U.S. Navy Seals - Confrontation (Solus)

oyunlarını sipariş ettim.

Bunlara bi sararsam 2 günde projeksiyonun lambasını bitiririm, yeni lamba parasını senden alacam sevgili oronra

Slm amf23,

Killzone 2 ve SOCOM istediğim oyunlar.Bu hafta sonu D&R da buldum headset ile birlikte ama kutu açılmış bantlanmış bir halde idi içime sinmedi açıkcası.Shopto yada baktım ama cesaret edemedm bu psota işinden dolayı.
    Yakın zamanda ilgilendiğim oyunlar olan bu 2 bd için geçen aşamaları burada paylaşırsan çok sevinirim.

@Oronra

Resistance oynadınızmı yada görme fırsatınız oldumu bilmiyorum ama siz yada bunu okuyan başka bir arkadaş resistance ve SOCOM un oynanırlığı hakkında kıyas yaparsa faydası olacaktır.Çünkü MoH AIRBORNE ve resistance serilerini beğenerek oynadım.Umarım SOCOM da öyledir.EN güzel yanı takım oyunu olması
    Birde SOCOM için hangi psn kullanılıyor server için?UK?US?yada TR psn hesabı kullanılabiliyor mu?

@GENEL

PES 2010 ve FIFA 2010 için yorumlarınız neler arkadaşlar?Demolarını oynadığınızı düşünüyorum futbol severlerin...

• yettim oronra, 650tl'ye aliyorum yarin ps3 slim. tahminen p.tesi-sali elimde olur, esas sorun oyun alacak para kalmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthnihilus

yettim oronra, 650tl'ye aliyorum yarin ps3 slim. tahminen p.tesi-sali elimde olur, esas sorun oyun alacak para kalmadi

Dostum nerden buldun slimi 650TL ye
    Yurtdışından alıyorsun sanırım?
  • teorik olarak yurtdisi, pratik olarak degil
    Satis sitesi var bi'tane meshur bilirsiniz, ilanlar falan var orda ntsc icin 670tl istiyorlar mesela. Fiyatlar cok uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

@Oronra

Resistance oynadınızmı yada görme fırsatınız oldumu bilmiyorum ama siz yada bunu okuyan başka bir arkadaş resistance ve SOCOM un oynanırlığı hakkında kıyas yaparsa faydası olacaktır.Çünkü MoH AIRBORNE ve resistance serilerini beğenerek oynadım.Umarım SOCOM da öyledir.EN güzel yanı takım oyunu olması
    Birde SOCOM için hangi psn kullanılıyor server için?UK?US?yada TR psn hesabı kullanılabiliyor mu?

@GENEL

PES 2010 ve FIFA 2010 için yorumlarınız neler arkadaşlar?Demolarını oynadığınızı düşünüyorum futbol severlerin...

Merhaba,

Resistance 2 nin demosunu oynadım ama socom la aralarında fark olduğunu söylemeliyim (açıkcası ben pek tutmadım, zaten uzaylılarla askeri birliklerin çatışmasıda hep 3.sınıf filmlerde olur.). Zira socom bilindiği üzere sadece çok oyunculu modu destekliyor, yani single oynama şansınız yok. TPS cinsinde bir oyun, üçüncü gözden görüyorsun ve eskiden PC lerde çıngınca oynanan counter strike tarzı bir oyun. (Bilindiği üzere CS dan internet kafeler çok ekmek yedi )
    Socom oldukça hızlı akıyor, oyuna başlayıp bir anda yediğiniz bir kurşunla ölüp diğer takım arkadaşlarınızın oyunu almasını yada kaybetmeisni seyredebilirsiniz de.. Allahtan oyunlar çook uzun sürmüyor. 4-5dk gibi kısa sürede eller bitebiliyor.

Gelelim PES ve FIFA konusuna..
    Ben bir futbol sever olarak vazgeçilmez oyunlarım içinde hep PES oldu, fakat şu 08-09 seirilerini bir türlü kusursuz bulamadım. Bu dönemde bir çok oyuncu PES den FIFA ya geçiş yaptı ve PES çok pyuncu kaybetti malesef.
    PES10 nun demosunu oynadım ve ehh işte demekle yitineceğim, neden dersen ben sadece oyundaki taktiksel farkların dışında oyun fiziği ve görsel olarakda en az FIFA10 kadar fark bekliyordum ki.. bu farkdan eser yok PES10 da. Bu oyunları oynayan ve tarafsız olarak yorum yapanlar bilirler ki.. PES de herzaman bir futbol ruhu olmuştur, FIFA daha güzel ve eğlenceli de olsa PES teki oyun ruhunu hiç verememiştir. Bende sırf bu yüzden PES09 la devam ettim. İnsanı çıldırtan bir çok noktası vardı tabi.. hakemin abartılı kararları, oyuncuların robokop gibi hiç yorulmadan koşmaları, kalecilerin neredeyse 10 topun 8 tanesini sektirip abuk sabuk goller yemesi gibi...
    Şahsi fikrim bu hataların düzeltilmesiyle PES10 daha bir keyifli olmuş ama bence adını hakkeden bir yapım olmamış. Bence PES9,5 olmuş

Bu konu hakkında yazsam sabaha kadar yazarım o yüzden kısa bir özet olarak geçiştiriyorum.

• quote:

teorik olarak yurtdisi, pratik olarak degil
    Satis sitesi var bi'tane meshur bilirsiniz, ilanlar falan var orda ntsc icin 670tl istiyorlar mesela. Fiyatlar cok uygun.

GG u diyorsun sanırım 299 dolarlık cihaza aslında iyi para istiyorlar.
    Hadi hayırlısı bakalım al PS3 üde oyun konusu kolay bir şekilde temin edersin.
  • gg degil otekisi. sahipli mahipli olan.

Oronra, ps3 oyunlarinda 7.1 ses falan oluyor mu acaba? oyle gozume biseyler ilismisti zamaninda, nasilsa ps3 almam pc forever diyerek sallamamistim..................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 25 Eylül 2009; 0:23:06 >
  • quote:

gg degil otekisi. sahipli mahipli olan.

Oronra, ps3 oyunlarinda 7.1 ses falan oluyor mu acaba? oyle gozume biseyler ilismisti zamaninda, nasilsa ps3 almam pc forever diyerek sallamamistim..................

Belki bu işini görebilir....
    http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?message.uid=38092572

Gerçi orada resistance2 için 7.1 resistance fall of man içinde 7.1 thx certified ibaresini vermiş.
    Socom: US Navy Seals Confrontation - 7.1 (AkimboTrout) THX Certified denmiş birde.Oronra aslı astarı varmıdır bunun?Oyunun üzerinde belirtilmişmi?

Aynı zamanda sarı olanlar kendi test edip sahip oldukları imiş.Şimdi baktım resistance 2 ye ama öle bişey yazmıyor yada belirtilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 25 Eylül 2009; 0:31:44 >

• cok sagol dostum direkt bookmarksa ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oronra

Hadi hayırlısı bakalım. Gerçi sen gelene kadar biz eldeki oyunları oynar bitiririz de.. PS4 bile çıkabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: Elendil

quote:

Orijinalden alıntı: Oronra

Nereye gelicen Elendil

quote:

Orijinalden alıntı: Elendil

Bende geliceemmmm
    PS3 lüler kervanına

Biraz dalgacılık sezinler gibiyim oronra.

Bana bak kızdırma ben birşey alacağım dedim mi alırım bunu çok iyi biliyorsun.
    Gerçi en uzun süre araştırma da kalan dalı ler oldu ama :)

• system update has completed.:)
    psn adreslerim aşagıdadır eklerseniz sevinirim arkadaşlar ve özellikle pes ve fifa oynamak için ne yapılması gerekirse yapmaya hazırız..:)
    japan psn : halgan
    uk psn : halgan1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalimaki -- 26 Eylül 2009; 1:30:41 >
  • @Rdegerli
    Socom un THX sertifikalı olduğu doğru, ama 7.1 konusunda emin degilim. Fakat ortam sesleri o kadar etkileyici ki.. oyun sırasında rakip oyuncuların ayak seslerinin silah seslerinin hatta şejör değişimlerinin bile sesini rakibin bulunduğu yöne göre alıyorsunuz. Mesela bir duvarın arkasında pusudayken arkadan yaklaşan birinin ayak seslerini takip edip nerden yaklaştığını anlaman mümkün.

Şimdi en bomba olayı söyliyim.
    Bildiğiniz gibi Socom da mikrofon ile takım arkadaşların arasında iletişim kurabiliyorsunuz. Hem siz hemde rakip oyuncular kendi içlerinde konuşabiliyor. Birnevi telsiz görevi görüyor yani. Ama......
    Eğer rakip oyuncuya olan mesefen çok yakınsa mesela 5-10m, o zaman hem sen rakibin hemde rakip senin telsiz konuşmalarını duyabiliyor ki bu olay süper bişi...
    Bazen pusuya yatıp rakip oyuncuların içinde kendini farkettirmeden yatarken, arkadaşından "nerdesin" diye bir telsiz anansu alıyorsun ve konuşsan rakip duyacak (yakın olduğun için) konuşmasan takım oyuncuların ısrarla telsizle iletişime geçmeye çalışacak ve belki yerin belli olacak vs... gibi bir çok detay var. Bu tür incelikler çok keyif veriyor.

Ayrıca ses sisteminizden de bu sesleri kanallara ayrılmış olarak duyabiliyorsunuz. Bazen arkanızdan bir telsiz sesi duyup arkanızı döndüğünüzde arkanızdan geçen rakip oyuncuları görebiliyorsunuz. Aynı şekilde ateş ederkende silahınızın sesi nerde olduğunuzu belli ediyor. Bu yüzden susturuculu silahlar kullanmak çok avantajlı oluyor.

Kısacası çok Socom u çok kanallı olarak oynamak oldukça keyifli.

@Ahmet
    Bir alay durumu sözkonusu degil, fakat PS3 ü almadan önce aylarca araştıracağından o zaman dilimi içinde PS4 çıkabilir düşüncesindeyim
    Çokta araştırmaya lüzum yok zaten PS3 ü, oldukça komplike bir sistem zaten. Merak ettin şeyler varsa ben cevaplamaya çalışiim burdan.

Bu arada dün yine sabaha kadar Socom ve PES oynadık. Üstelik dün Socomda tam 22 kişiydik ve 11 er li iki takım olduk. Taktik çatışma kaçışma tavan yaptı

Benim oynadığım takım arkadaşlarım "Evli PS3 Oyuncuları Klübü" kısaca (EPOK) adı altında toplanmış durumda. Herkez evli ve bir kısmıda çoluk çocuk sahibi, bu sebepten aralarında da evli, olgun, yaşını başını almış egosuz insanları görmek istiyorlar ve evli olmayan oyuncuları klübe kabul etmiyorlar malesef.
    Klübe kayılmak isteyen evli arkadaşlara referans olmaya gayret ederim. Tabi önce SOCOM ve PES oyunlarını edinmeli ve birde kulaklık almalılar.

• quote:

Slm amf23,

Killzone 2 ve SOCOM istediğim oyunlar.Bu hafta sonu D&R da buldum headset ile birlikte ama kutu açılmış bantlanmış bir halde idi içime sinmedi açıkcası.Shopto yada baktım ama cesaret edemedm bu psota işinden dolayı.
    Yakın zamanda ilgilendiğim oyunlar olan bu 2 bd için geçen aşamaları burada paylaşırsan çok sevinirim.

Merhaba Rdegerli,
    Oyunlar, İstanbul UPİM den bulunduğum yere gönderilmiş, Pazartesi elimde olur herhalde, gelince haber veriririm. 1 haftada gelmiş olacak ki, çok başarılı bence.
  • Bilgilendirme için teşekkür ederim amf23.Kargon geldiğinde devamını bekliyorum

O topluluğa imrenmemek elde değil açıkcası.Ne yazıkki henüz nişanlıyım.Ama bu başlık altındada eminim güzel vakit geçireceğimiz arkadaşlar var,olacağınıda düşünüyorum Sn.oronra önderliğinde
    Bu arada F1 C.Edition oyunu arıyorum."0" bulamıyorum.Eğer görür duyarsanız,yada elinde olup satmayı düşünen olursa ilgilenirim.Burada belirtmemin sebebi 2.el kısmında olay çok ticari olduğundan dalavere hakim olduğunu düşünüyorum ve pek güvenmiyorum.O yüzden sizlerin referansı ile ilgilenebilirm.

• quote:

Bilgilendirme için teşekkür ederim amf23.Kargon geldiğinde devamını bekliyorum

O topluluğa imrenmemek elde değil açıkcası.Ne yazıkki henüz nişanlıyım.Ama bu başlık altındada eminim güzel vakit geçireceğimiz arkadaşlar var,olacağınıda düşünüyorum Sn.oronra önderliğinde
    Bu arada F1 C.Edition oyunu arıyorum."0" bulamıyorum.Eğer görür duyarsanız,yada elinde olup satmayı düşünen olursa ilgilenirim.Burada belirtmemin sebebi 2.el kısmında olay çok ticari olduğundan dalavere hakim olduğunu düşünüyorum ve pek güvenmiyorum.O yüzden sizlerin referansı ile ilgilenebilirm.

Playstation bölümünde (http://forum.donanimhaber.com/forumid_317/tt.htm) oyun takas grupları var. Onlarada bakabilirsin aklında olsun.

• Arkadaşlar gülmeyin!

Ben bu slim alıp aranıza katılmak istiyorum ama yazdığınız oyunları ne bilirim nede gördüm.
    Acaba ben slim almak yerine bir BD playermı alsam demeye başladım.
    Paylaştığınız oyunları hiç bilmiyorum ve ps3 özürlüyüm.
    Aranıza katılmak istiyorum ama hepte yenilmek hoşuma gitmez.
    ++
    Birtek Rdeğerli arkadaşımızın yazdığı F1 galiba Formula1 birtek bunu oynayabilirim.
  • Selamlar;

Uzun suredır nerdeyse cıktıgından beri ps3 sahibiyim ama ıyı bır oyuncu oldugum soylenemez.

Pes 2009 Kıllzone ve Cod world at war su an mevcut,

Psni alttakı ımzadan eklersenız bı yerlerde karsılasırız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Arkadaşlar gülmeyin!

Ben bu slim alıp aranıza katılmak istiyorum ama yazdığınız oyunları ne bilirim nede gördüm.
    Acaba ben slim almak yerine bir BD playermı alsam demeye başladım.
    Paylaştığınız oyunları hiç bilmiyorum ve ps3 özürlüyüm.
    Aranıza katılmak istiyorum ama hepte yenilmek hoşuma gitmez.
    ++
    Birtek Rdeğerli arkadaşımızın yazdığı F1 galiba Formula1 birtek bunu oynayabilirim.

Sevgili Ahmet bizlerde bu oyunların annemizin karnında öğrenmedik, biraz oyun oynama kabiliyetin varsa birazda ps3 ün joypad ini kullanabiliyorsan herşey zamanla öğrenilip gelişiyor zaten. At la deve oyunlar değil yazdıklarımız inanki oynaya oynaya öğrenirsin, ben yaklaşık 9 senedir konsol kullanıyorum aslında daha önceside var ama PS2 ile ilk tanıştığımda sene 2000 felandı. Öncesinde ise comodor amiga ve atari gibi ilk nesil konsolları kullandım. Ps2 den sonra PSP ve PS3 vs.. derken baya uzun bir süredir joypad kullanıyorum ve oyunlara hakimiyetim pekte uzun sürmüyor. Seninde zamanla alışacağını düşünüyorum. Özellikle Ps3 ün DS3 jopad lerinin kullanımı çok kolay.

• Oronra ustad, anlattigina gore socom guzel oyunmus, pekii simdi socom aldik diyelim, siz haftada belli gunler mi oynuyorsunuz, aksamlari saat kacta oyuna basliyorsunuz??

Bir de kulaklikla ilgili, bende alip hala kutusunda sakladigim kullanmadigim nokia bluetooth stereo kulaklik var, bu kulakligi kullanabilirmiyim. (sesler kulakliktan degilde hop. lerden mi geliyor, oyleyse stereo kulaklikla oynamak mumkun olmaz, tekli kulaklik takmak gerekir, yanlis mi dusunuyorum)
  • Hocam genelde Cuma akşamları baya kalabalık olarak oynuyoruz ama onun dışında da istediğin zaman serverlarda oynama şansın var (tabi yabanacı oyuncularla)
    Ama Cuma geceleri bir arkadaş bir oda kurup herkeze davetiye atar ve sende davetiyeden join diyerek davet edildiğin odaya girersin, herkez türk ve arkadaşın olduğundan keyif daha yüksek olur. Saat olarak herkez istediği saatte katılabilir ama TR saati ile genelde saat 23:00 - 24:00 arası %90 nımız online olmuş oluruz.

Kulaklık olayına gelince ise 2 çeşit kulaklık var. Biri sadece telsiz konuşmaları için kullabileceğin kulaklık, diğeri ise stereo ve oyun seslerinide duyabileceğin bir kulaklık.
    Bu tamamen senin elinde, eğer bluetooth ve mikrofonlu bir kulaklık kullanıyorsa bunu telsiz konuşmaları içi kullanabilirsin ve takımla yada oyuna başlamadan önce arkadaşlarınla konuşmak için kullanabilirsin.
    Stereo kulaklığın varsa bunuda amfinden kulaklık çıkışından bağlayarak oyun ve tüm telsiz seslerini duymayı sağlayabilirsin ama o zaman da bile mikrofonu kullanmak için bluetooth headsetini yine kullanmak icap edecek

quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

Oronra ustad, anlattigina gore socom guzel oyunmus, pekii simdi socom aldik diyelim, siz haftada belli gunler mi oynuyorsunuz, aksamlari saat kacta oyuna basliyorsunuz??

Bir de kulaklikla ilgili, bende alip hala kutusunda sakladigim kullanmadigim nokia bluetooth stereo kulaklik var, bu kulakligi kullanabilirmiyim. (sesler kulakliktan degilde hop. lerden mi geliyor, oyleyse stereo kulaklikla oynamak mumkun olmaz, tekli kulaklik takmak gerekir, yanlis mi dusunuyorum)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.