Şimdi Ara

ev sinemasi icin oneri 1000$ butcem var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar evimde bir projeksiyon ile sinema odasi kurmak istiyorum oyun oynamak icinde tabi boyle 1000 dolar butce ile amerikadan alabilecegim en iyi projeksiyon cihazi nedir full hd 3d falan bi yardimci olurmusunuz?

birsuru alet var internette neye dikkat etmem gerektigi konusunda en ufak bisey bilmiyorum.

• Mesela bu nasil sizce?

B E N Q W 1 0 7 0
  • Benq ya alternatif olarak optma da düşünebilirsiniz ..
    Optoma hd 25 veya hd25e yi de araştırabilirsiniz ... Özellikle hd25 fiyat / performans ürünüdür ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_varol

Mesela bu nasil sizce?

B E N Q W 1 0 7 0

Çok başarılı bir üründür, en son baktığımda projektorcentral da 3 farklı kategoride bir numaraydı.
  • benq`yu almayi ciddi ciddi dusunuyorum worldwide service diyo ama turkiyede servis destegi ne kadar iyidir onuda bilmiyorum. Sony yada epson bi cihaz mi baksam diye de dusunmuyor degilim bu yuzden.
  • Optoma hd25 ve benq w1070 karşılaştırmasını linkteki video dan inceleyebilirsiniz ...

http://www.youtube.com/watch?v=qe-MNFW5PNk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 4 Ocak 2014; 13:39:04 >
  • max-well kullanıcısına yanıt
    cok sagol hocam gorunuse gore optoma daha iyi bir alet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S_varol S kullanıcısına yanıt
    hiç arkanana bakmadan optama ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ikisi de iyi modeldir, bazı karşılaştırmalar W1070 iyi der, bazıları HD25.
    Hangisini alırsanız alın, pişman olmazsınız ben de bu ikilemde kaldım W1070 seçtim.
    Fiyat/performans oranına göre,
    Halen projectorcentral da Home Theatre, Home Video ve 3D PRJ segmenlerinde #1 numara W1070
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.