Şimdi Ara

ev sıstemını bılgısayar sıstemıne cevırmek ıstıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dvdye baglı 5+1 sıstem vardı malum dvdyı kullanmıyoruz. Bende pcye takmak ıstıyorum. Her hoparlörde ve bassdan( subwooferdı galıba) 2 kablo cıkıyor. Bunları nasıl bı şekıl yapı bılgısayarda kullanabılırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dvd player arkasında optic çıkış varsa tabiki bilgisayarınızda da optic çıkış olmalı tek kablo ile bağlarsınız
  • optik çıkış mı bilmiyorum ama kabloları(6 adet) ayrı ayrı bi yere mandalla(çeltik diyorlar galiba) sıkıştırıyordum. 2 kablo cıkıyor her hoparlorden takıodum ses cıkmazsa yer degıstırıyordum
     ev sıstemını bılgısayar sıstemıne cevırmek ıstıyorum ev sıstemını bılgısayar sıstemıne cevırmek ıstıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayqo -- 29 Ekim 2013; 22:01:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dvd player o sistemin amfi sidir ayrı çalışamazlar dvd player ı bilgisayara bağlamalısınız
    Eğer dvd player arkasına bakarsanız optical diye yazan bir çıkış varmı bakınız tabi bilgisayarınızın ses kartıda önemli
  • optical diye bir çıkış yok. bu hoparlörleri bir anfide toplayabilir miyim? bu anfiyi nereden bulabilirim?
  • İkinci el 300-500 tl ye anfi olduğu gibi 50 000 e ve fazlasına da amfi var fakat önce bilmeniz gereken elinizdeki kolonların ohm ve yaklaşık watt değerleri dir
    Ama bence her kolon kendi amfisi ile stabil çalışır diyor ve size kolonları dvd player ile kullanmanızı öneriyorum
    Ses sisteminizinde marka modelini de yazarsanız fikir üretmeye çalışalım
  • sub wooferın 4 ohm diğerleri 8 ohm. Dvdnın markası vestel av1000 baya bır eskı model

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kendı modemı mı kullanma
    5 yıl önce açıldı
    BILGISAYARIMI SOGUTMAK ISTIYORUM
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.