Şimdi Ara

BILGISAYARIMI SOGUTMAK ISTIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BENDE 3.20 ghz intel ıslemcı var nasıl sogutabılırım hep 60 58 62 lere felan cıkıyo sıcaklıgı hatta 75 bıle oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALPLATFORMSYSTEM -- 25 Temmuz 2006; 22:18:39 >

• boardda hep o standar 42 44 48
  • bendede öyle oyunda falan 70leri geçiyo bende fanları değiştirecem veya kasayı değiştirecem
  • ama nasıl yaparız neler yapabılrıız bırı cıkıp anlatsa
  • Bence 12 MM Fan Alın veya FeeL marka kasalardaki fanlar ve kasa işinize yarayabilir.

Link :www.firebal.net
  • sen en iyisi zalman fan al müthiş fanları var 14 cm bi fanı var intel işlemci için fiyatı 40$+kdv gerçekten çok işine yarar eger over clock yapıcaksan ramlere çok önem vermelisin sogutumunda yani onun içinde thermaltake bakır üzeri fanlı ram sogutucusu almalısın bunun fiyatı ise 18$+kdv olması lazım.....
  • zalman 7700cu al.. ikinci elden de takip et yarı fiata satanlar çıkabiliyor.. yada yeni modellerinden de alabilrisin.. zamanın ve bütçen varsada su soğutmaya geçebilirsin.. forumda bunla ilgili çok başlık var ordan istediğin her türlü bilgiye ulaşabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş dogru diyor ama su aogutmaya güven olmazki çok tehlikeli degilmi bi çatlak olsa borularda bi su sızdırsa bittin sen demektişr yani... sen en iyisi zalman fanlara bak biraz pahalı ama deger yani bide işlemcinin o kadar ısınması normal tabi bu 3 ghz ve üstleri için bende 2.ghz var ama 45 i geçmiyo....
  • bıde 3,60 dusunuyordum :))) lanet olsun dedım harbıden su sogutma işi ne ...... kaasa cehennem gıbı ya borularla bole urasmam ben zalman fanlara bakıcam arkadaslar cok tesekurederım ama hangısı uyar bana fan modellerınden bole hızlısı yavası oluyorya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALPLATFORMSYSTEM -- 25 Temmuz 2006; 23:41:25 >
  • su soğutmanın ne kadar iyi bişey olduğunu bilmeden lanet okuma arkadaşım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SANALPLATFORMSYSTEM

ama nasıl yaparız neler yapabılrıız bırı cıkıp anlatsa

Bios a gir,Cpu voltajı max. ne kadar olabiliyorsa oraya kadar arttır.Sonra fanı ve heatsinki sök. Bas power düğmesine..Sende kurtul bizde kurtulalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: erginates

quote:

Orjinalden alıntı: SANALPLATFORMSYSTEM

ama nasıl yaparız neler yapabılrıız bırı cıkıp anlatsa

Bios a gir,Cpu voltajı max. ne kadar olabiliyorsa oraya kadar arttır.Sonra fanı ve heatsinki sök. Bas power düğmesine..Sende kurtul bizde kurtulalım

Süper bir fikir. Dene bence.
  • GEYIKLERLE ISIM YOK
  • quote:

Orjinalden alıntı: omseku

su soğutmanın ne kadar iyi bişey olduğunu bilmeden lanet okuma arkadaşım..

şu sogutma dıcektım su yazmısın kusura bkma:)
  • neyse ergin abi zaten yapman gerekeni söylemiş eklicek pek bişey yok..
  • 1) Kasa içi sirkülasyonu yapmalısın öne içerye hava üfleyecek fan arkaya eksoz fan ve varsa yan tarafa ek fan takabilirsin

2) işlemci fanını nsöküp termal macunu yenilemelisin tavsiyem artic silver 5

3) son olarak kaliteli cpu soğutucu takabilirsin bunları yaparsan mutlaka ısı normal seviyeye iner

fakat biraz para harcatır.
  • sen em iyisi kasanın başından aşağıya su dök:):):)
  • Sanal kardeşim..Forumu bir aratırsan aynı sorundan muzdarip Intel kankalarla karşılaşacaksın:Onların bu hararetli durumlara buldukları çözümler sanada yardımcı olacaktır...Bu arada ne yaptın soğutma adına upgrade sistemde...????
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOC I_I

sen em iyisi kasanın başından aşağıya su dök:):):)

• Peltier efect sistemi duydunmu. 0 derece soguk hava verebiliyor bende var 12 volt ile çalışıyor pc kasamın içine aplike edecem ilk fırsatta. Eminim rahatlama olacaktır hele su soğutma sistemi için tam bir ilaç olacak seri bağlanırsa blok içinden su dolaştırıp deneme yapacağım başarılı olacak. Deneyebilirsin cpu üşüyecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.