Şimdi Ara

ev telefonu çaldı ve biri bana 'hoca yere bak' dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar az once ev telefonu caldı telesekreter bı tane seslı msjınız var falan dedıı sonra dınledımm ordan garıp bı ses tonuu ne kalın nede ınce erkekmı kadınmı anlayamadım bana HOCA YERE BAK dedıı.. bu ne olabılr

• demek istediği kafanı yere eğecek kadar zamanın kaldığı.. yarını göremeyeceksin sanıyorum.. öyle yani galiba neyse paylaşmak istemiştim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞehzadeMustafa -- 11 Ağustos 2010; 16:52:23 >
  • sonra sana o adam "This is just a fuckin decoy" dedi.yere bakınca artı işareti gördün ve kafanı kaldırıp "Fuck!" demen ile beyninden bir kurşun geçip seni öldürdü? yanlış mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 11 Ağustos 2010; 16:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

sonra sana o adam "This is just a fuckin decoy" dedi.yere bakınca artı işareti gördün ve kafanı kaldırıp "Fuck!" demen ile beyninden bir kurşun geçip seni öldürdü? yanlış mıyım?

Artı değil o çarpı

• quote:

sonra sana o adam "This is just a fuckin decoy" dedi.yere bakınca artı işareti gördün ve kafanı kaldırıp "Fuck!" demen ile beyninden bir kurşun geçip seni öldürdü? yanlış mıyım?

gülmekten ölecektim alemsin vallahiiiiiiiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞehzadeMustafa -- 11 Ağustos 2010; 16:56:54 >
  • Yakında öleceksin.
  • quote:

Wanted

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.