Arkadaşlar eve telefon alacağım ve telsiz telefon modelleri konusunda kararsız kaldım, şirkette kullandığımız Gigaset Dect Telefon AS180 var onu almayı düşünüyorum fakat biryandanda panasonic mi alsam diye kararsızım. Sizlerin kullandığı ve önerebileceği bir model varmıdır ?
kimse ev telefonu kullanmıyor sanırım :)
Selam, Ben yeni aldım telsiz telefon, yardımcı olmaya çalışayım sana. Ama bütçen ne kadar?
quote:
Orijinalden alıntı: gokmay
Selam, Ben yeni aldım telsiz telefon, yardımcı olmaya çalışayım sana. Ama bütçen ne kadar?
Abi bütçe olarak 100 TL civarı düşünüyorum, gerekirse birazcık esnetebilirim. Telsiz almak istiyorum bende, evin heryerinde kullanabilelim.
Gigaset S810 aldım ben arkadaşıma, kesinlikle öneririm.
Veya Philips'in üst model cihazlarına da bakabilirsin. CD280, CD480 veya CD680 de olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: gokmay
Gigaset S810 aldım ben arkadaşıma, kesinlikle öneririm.
Veya Philips'in üst model cihazlarına da bakabilirsin. CD280, CD480 veya CD680 de olabilir...
Teşekkür ederim abi, gittim vatan 'dan almaya ama kartın limiti yetmeyince alamadım , bende onun yerine A510 aldım, handsfree var, ekran geniş bayaa dolu ve hoşuma gitti, annemde çok beğendi. Esasında telefonu annem için aldım, akşamları akrabalarla ücretsiz konuşmak istiyordu. Teşekkürler, eksik olma.
Rica ederim, ne demek. A510 da güzel tlf, umarım memnun kalırsınız, güle güle kullanın...
Philips dect telsiz telefonları önerebilirim. KDV Dahil fiyatları aşağıda. ihtiyaç halinde mesaj atabilirsiniz.
CD280 55 TL CD480 80 TL CD680 105 TL
quote:
Orijinalden alıntı: ilkecoskun
Arkadaşlar
Philips dect telsiz telefonları önerebilirim. KDV Dahil fiyatları aşağıda. ihtiyaç halinde mesaj atabilirsiniz.
CD280 55 TL CD480 80 TL CD680 105 TL
Hocam burası ikinci el bölümü değil.
Bunlar ikinci el değil sıfır. Direkt distribütörün satış fiyatı.
Ev telefonlarında, cep telefonlarında olduğu gibi, istediğimiz numarayı engelleyebileceğimiz cihazlar arıyorum. Aşağıdaki Panasonic'i buldum yurtdışından. Bir tanıdık bulursam getirtmeyi düşünüyorum. Özellikle reklam için arayan numaraları engellemek istiyorum. Ayrıca ADSL'i ve normal konuşmalarımı etkilemez değil mi? Türkiye için farklı üretim mi gereklidir bu tür telefonlar için?