Şimdi Ara

ev telefonundaki sapık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • numarası belli hatta yazdim gecen gun numarasini gizlemeyi unutmus ev telefonun (telsiz telefon seklinde) numarasi gozuktu direkt cektim resmini ev telefonundaki sapık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lady pink -- 27 Ağustos 2019; 21:34:27 >
  • Şikayet ederken de babanız lazım eğer kadın iseniz bu çok daha hassas bir durum. Bu tacizin gerçek tacize dönmemesi için bence ailenize bir danışın ayrıca cep telefonunu cok kolay bir şekilde gizli numaraya kapatabilirsiniz. İnternete yazıp cep telinizide korumaya alın.

• cep telefonunu biliyorumhatta gizliye kapalida ama sabit ev telefonu malesef

• Evdekileri huzursuz etmeyin ne kadar belki olay büyür, her zaman bir büyük fikri lazım :) isterseniz şikayet de edersiniz. Bence internetten yabancı numaradan taciz edilirsem mahkemeye verebilirmiyim tarzı aramalar yapıp bilgi edinin

• peki tesekkur ederim yardiminiz icin:)

• Önemli değil :) iyi akşamlar

• Önerim yine olursa başlıği daha ilgi çekici bir konu açın telefon sapıği dadandı yardım edin falan diye öne çıkarılsın

• Belçikadan arıyor. +3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hocam hollanda. Belçikalı bir arkadaş ile tanıştım numarası 0041 googleye 31 telefon kodu yazın bakın

• Operatörünü arayıp yurtdışı numaralara kapatabilirsin. Yada engelleme listesi var mı bilmiyorum ama en azından oradan bilgi alman daha doğru olacağını düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: imSfenks

Operatörünü arayıp yurtdışı numaralara kapatabilirsin. Yada engelleme listesi var mı bilmiyorum ama en azından oradan bilgi alman daha doğru olacağını düşünüyorum..
    Hocam numara babasının ailesini de rahatsız etmek istemiyor.

• Zig47 Z kullanıcısına yanıt
    ayrica canı sıkılmıstir ariyor nedemek bee . ben suclu oldum şimdi demi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.