Şimdi Ara

Ev tipi Voltaj Regulatoru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
45.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Termosifonlu olması lazım büyük bir kazanı var.

Ev tipi Voltaj Regulatoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayeren -- 1 Ekim 2013; 18:31:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayeren

Termosifonlu olması lazım büyük bir kazanı var.

15 kVA altı regülatör işinizi görmez.

Şofbeni direk besleyin regülatörden geçmesin.

Evde kullandığınız tüm ekipmanları yazarsanız net olarak söylerim.

Bir de monofaze değil mi elektriğiniz, yeni evlerde trifaze kullanılıyor o yüzden soruyorum.

Saygılar...

• 1 Adet 14000 Btu Klima
    1 Adet 9000 Btu Klima
    1 Adet 117 Ekran Panasonic Plazma
    1 Adet Sony 82 Ekran Lcd
    1 Adet Vestel Buzdolabı Elektronikli bi şey lcd falan
    1 Adet Vestel 9 Kg Çamaşır Makinesi Kurutmalı olan Sürekli voltaj hatası veren bu
    1 Adet Bilgisayar oda az elektrik çekiceğini sanmıyorum yanılmıyorsam kasada 14 tane fan var torentten bi şeyler indirince sürekli de açık olunca elektrik fark ediyor.
    1 Adet Fırın
    Hocam bunları kaldıracak bir şey önerebilirseniz oldukça sevinirim ama genelde mecbur kalmadıkça hepsini bir arada çalıştırmamaya çalışıyorum ilgi ve alakanız için tekrar teşekkür ederim hayırlı geceler dilerim saygılarımla
  • quote:

1 Adet 14000 Btu Klima
    1 Adet 9000 Btu Klima
    1 Adet Sony 82 Ekran Lcd
    1 Adet Vestel 9 Kg Çamaşır Makinesi Kurutmalı olan Sürekli voltaj hatası veren bu
    1 Adet Bilgisayar oda az elektrik çekiceğini sanmıyorum yanılmıyorsam kasada 14 tane fan var torentten bi şeyler indirince sürekli de açık olunca elektrik fark ediyor.
    1 Adet Fırın
    Hocam bunları kaldıracak bir şey önerebilirseniz oldukça sevinirim ama genelde mecbur kalmadıkça hepsini bir arada çalıştırmamaya çalışıyorum ilgi ve alakanız için tekrar teşekkür ederim hayırlı geceler dilerim saygılarımla

Evde ne varsa aynı anda sonuna kadar çalıştıracaksanız 20 kVA gerekli ama buna gerek yok.

15 kVA servo regülatör almanız gerekiyor, rahat kullanırsınız eşyalarınızı. Aşağısına bakmayın.

Birde evinizdeki elektrik monofaze değil mi? (Yani elektrik sayacınızın üzerinde bir fazlı iki telli aktif enerji sayacı yazıyor)

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

quote:

1 Adet 14000 Btu Klima
    1 Adet 9000 Btu Klima
    1 Adet Sony 82 Ekran Lcd
    1 Adet Fırın

Evde ne varsa aynı anda sonuna kadar çalıştıracaksanız 20 kVA gerekli ama buna gerek yok.

15 kVA servo regülatör almanız gerekiyor, rahat kullanırsınız eşyalarınızı. Aşağısına bakmayın.

Birde evinizdeki elektrik monofaze değil mi? (Yani elektrik sayacınızın üzerinde bir fazlı iki telli aktif enerji sayacı yazıyor)

Saygılar...

Günaydın
    Bilgilendirmeniz için ayrıca teşekkür ederim peki bu 15kva servo motorlu regulatoru nereden bulabilirim tavsiye edebileceğiniz bir firma yada kurluş varsa lütfen paylaşabilirmisiniz ayrıca bunlarında iyisi kötüsü ucuzu yada pahalısı vs.. aslına bakarsanız abartmadan yaklaşık 750-1000 Tl gibi mebla düşünebilirim bu aralıkta nasıl bir regülatör alabilirmiyim yoksa bu kadar meblaya gerek yok yada biraz daha olsa şunu alabilirsiniz diye bileceğiniz bir üründe olabilir. İlgi ve alakanız için çok tekrar teşekkür ederim iyi günler dilerim

• Selamlar arkadaşlar.
    Ben de regülatör almadım. Çözümü aletleri aynı anda çalıştırmamaya dikkat etmekte buldum. Bir ara sürekli evde şehir şebekesini ölçümlüyordum. Çok farklı değerler çıkabiliyor gerçekten. Apartmandan çıkıp ilerde kısmet olursa müstekil bir eve çıkarsak ilk alacağım şey olacaktır jeneratör ve regülatör.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

quote:

1 Adet 14000 Btu Klima
    1 Adet 9000 Btu Klima
    1 Adet Sony 82 Ekran Lcd
    1 Adet Fırın

Saygılar...

Günaydın
    Bilgilendirmeniz için ayrıca teşekkür ederim peki bu 15kva servo motorlu regulatoru nereden bulabilirim tavsiye edebileceğiniz bir firma yada kurluş varsa lütfen paylaşabilirmisiniz ayrıca bunlarında iyisi kötüsü ucuzu yada pahalısı vs.. aslına bakarsanız abartmadan yaklaşık 750-1000 Tl gibi mebla düşünebilirim bu aralıkta nasıl bir regülatör alabilirmiyim yoksa bu kadar meblaya gerek yok yada biraz daha olsa şunu alabilirsiniz diye bileceğiniz bir üründe olabilir. İlgi ve alakanız için çok tekrar teşekkür ederim iyi günler dilerim

O aralıkta bulabilirsiniz. Bunlar endüstriyel tip ürünlerdir, iç yapıları tamamen aynıdır. Aralarında fazla kalite farkı olmaz bilgisayar mağazalarında satılan ufak regülatörler gibi. Alırken regüle ettiği gerilim aralığına bakmayı unutmayın.

Firmaların yaklaşık vereceği fiyatlar hemen hemen aynıdır. Benim regülatör değilde varyak aldığım bir firma var (regülatörün içindeki ana eleman) onlarda regülatör üretmiyor.

Saygılar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TaL

Selamlar arkadaşlar.
    Ben de regülatör almadım. Çözümü aletleri aynı anda çalıştırmamaya dikkat etmekte buldum. Bir ara sürekli evde şehir şebekesini ölçümlüyordum. Çok farklı değerler çıkabiliyor gerçekten. Apartmandan çıkıp ilerde kısmet olursa müstekil bir eve çıkarsak ilk alacağım şey olacaktır jeneratör ve regülatör.

Binaya gelen hat ve trafo yeterli ise regülatöre gerek yok.

Saygılar..

• elektronik regülatör cihazı hakkında bilgi ve paylaşım için lütfen
    www.adataelektronik.com
    Dataturk Elektronik Mühendislik - Motor Sürücüleri, Statik Voltaj Regülatörleri, Kesintisiz Güç Kaynakları, Statik transfer switch
    http://www.adataelektronik.com
    adresini ziyaret ediniz.
  • 3 lü ev tipi ekekrikli şofben icin ne taysiye edersiniz?
    Bu olurmu?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.