Şimdi Ara

Ev tipi Voltaj Regulatoru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
45.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merbaha arkadaşlar. Ben evimde kullanmak üzere 15K.V.A.'lık bir MONOFAZE SERVO TAM OTOMATİK REGÜLATÖR almak istiyorum. Cumartesi günü bankalar caddesindeki yoğun araştırmalarıma göre EDI markasının piyasanın en iyisi olduğunu öğrendim.

Konu hakkında bilgisi ya da bir görüşü olan, evinde regülator kullanan varsa bilgilerimizi paylaşalım.
    Not: "UPS al, hem kesintiyi önler, hem de voltajı dengeler" demeyin lütfen! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaL -- 25 Ocak 2009; 21:35:40 >

• yok mu kullanan?? :o
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaL

yok mu kullanan?? :o
    ben evimde kullanıyorum tam otomatik regülatör gerçekten çok iyi oluyor markasını hatırlamıyorum özellikle tv,pc,çamaşır makinasını elektrikten gelebilecek sorunlara karşı korur.Zaten takma denenim her ay elektrik yüzünden tv nin servise gitmesi.Dezavantajları elektrik sarfiyatın biraz artabilir ama abartılı değil bide regülatörlerin ömürleri var yanlış hatırlamıyorum 3-4 yıl kadar olacak ama şu demek olmasın 3yıl oldumu bozulmaz tepkisi azalır sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuncar85

ben evimde kullanıyorum tam otomatik regülatör gerçekten çok iyi oluyor markasını hatırlamıyorum özellikle tv,pc,çamaşır makinasını elektrikten gelebilecek sorunlara karşı korur.Zaten takma denenim her ay elektrik yüzünden tv nin servise gitmesi.Dezavantajları elektrik sarfiyatın biraz artabilir ama abartılı değil bide regülatörlerin ömürleri var yanlış hatırlamıyorum 3-4 yıl kadar olacak ama şu demek olmasın 3yıl oldumu bozulmaz tepkisi azalır sadece.

Alıntıları Göster
    EDI biraz pahalı olabilir ama iyidir inşallah iskonto yaptırabilmişsindir. 15kva ev için biraz fazla değilmi, ama neyse sen hesabını yapmışsındır.biz işyerinde 20kva kullanıyoruz gayet memnunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: teknikk

EDI biraz pahalı olabilir ama iyidir inşallah iskonto yaptırabilmişsindir. 15kva ev için biraz fazla değilmi, ama neyse sen hesabını yapmışsındır.biz işyerinde 20kva kullanıyoruz gayet memnunuz...

Alıntıları Göster
    Evet hesapladım, klimasızken 10 yetiyordu ancak ilerisi için 15 daha uygun olacak gibi.
    İskonto da baya yapıyorlar. 900 lira 15lik.
  • quote:

Evet hesapladım, klimasızken 10 yetiyordu ancak ilerisi için 15 daha uygun olacak gibi.
    İskonto da baya yapıyorlar. 900 lira 15lik.

Alıntıları Göster
    825 liraya buldum bugün 15 k.v.a'lık EDI'yi. Sanırım iyi fiyat.
  • quote:

825 liraya buldum bugün 15 k.v.a'lık EDI'yi. Sanırım iyi fiyat.

Alıntıları Göster
    www.acdc.com.tr
    15 kVA Monofaze Servo Regülatör - 15 kVA Regülatör - 15 kVA Voltaj Regülatörü
    http://www.acdc.com.tr/tr/regulator_urun_detayi.htm?model=servomonofaze&kva=15

regülasyon aralığına göre fiyat değişir

15 kVA
    120 / 230 VAC
    220 VAC ; ± %2
    1.215,00 YTL

15 kVA
    150 / 250 VAC
    220 VAC ; ± %2
    715,00 YTL

15 kVA
    165 / 240 VAC
    220 VAC ; ± %3
    565,00 YTL

Not: apartman yeni ise evinize 3 faz gelebilir buna dikkat edin

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem

www.acdc.com.tr
    15 kVA Monofaze Servo Regülatör - 15 kVA Regülatör - 15 kVA Voltaj Regülatörü
    http://www.acdc.com.tr/tr/regulator_urun_detayi.htm?model=servomonofaze&kva=15

regülasyon aralığına göre fiyat değişir

15 kVA
    120 / 230 VAC
    220 VAC ; ± %2
    1.215,00 YTL

15 kVA
    150 / 250 VAC
    220 VAC ; ± %2
    715,00 YTL

15 kVA
    165 / 240 VAC
    220 VAC ; ± %3
    565,00 YTL

Not: apartman yeni ise evinize 3 faz gelebilir buna dikkat edin

Alıntıları Göster
    15 kVA
    150 / 250 VAC
    bu cihazı 750'ye buldum. Sizin verdiğiniz 715lik fiyat nerededir?

• quote:

15 kVA
    150 / 250 VAC
    bu cihazı 750'ye buldum. Sizin verdiğiniz 715lik fiyat nerededir?

Alıntıları Göster
    www.acdc.com.tr
    Kesintisiz Güç Kaynakları, Jel Aküler, Kuru Aküler, Voltaj Regülatörleri
    http://www.acdc.com.tr

Perpa Ticaret Merkezi
    A Blok Kat : 8 No : 851
    34384 Okmeydanı / ISTANBUL / TÜRKİYE

• quote:

Orijinalden alıntı: akü

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Voltaj regülatörü

Şehir şebekesi ev ve işyerlerimize gelirken çeşitli faktörlerden geçerek gelmektedir, bu faktörler enerjinin düşmesine ve harmonik'lerin çoğalmasına sebep olmaktadır, ev ve işyerlerimizde kullanmış olduğumuz hassas elektronik eşyalar bu harmonik ve dalgalanmalardan aşırı etkilenmekte ve kısa sürede bozulmaktadır, bu bozulmaları imalatını ve satışını yaptığımız ürün olan voltaj regülatörü ile sıfır seviyesine indirmekteyiz. Ürünlerimize istenilirse ek olarak faz koruma ve aşırı yük koruma ünitesi ek olarak ilave edilir ve faz kesilmelerine, aşırı yük dengesizliğini önler.

redresör

Voltaj regülatörü nedir

Regülatör'ler şebeke(network)'dan gelmekte olan alternatif akım enerjisini transformatör yardımı ile distorsiyon ve harmonik'den arındırarak varyak(reosta) yardımı aracılığı ile çıkış voltajını istenilen düzeyde tutmayı amaçlar. Cihazlarımızda kullanmış olduğumu transformatör'lerde harmonik filtresi bulunması ile birlikte kullanmış olduğumuz reosta paraziti engelleyerek harmonik seviyesini % 0.1 oranına kadar düşürmektedir.

Voltaj regülatörü teknik özellikleri :

Şehir şebekesinden voltaj regülatörüne giren voltajı ve voltaj regülatöründen çıkan voltajı dijital voltmetre ile görebilme

Servo mikroişlemci kontrol ile regülasyon Kontrol ünitesi

Fazlar arası bağımsız kontrol ünitesi

Dengesiz yüklere karşı regülasyon tekniği

Şebekeden çalışma (By-Pass)

Tekerlekli kutu

Sesiz çalışma ve yüksek verim

Profesyonel dizayn

Ürünlerimiz 2 yıl garantilidir

Trifaze voltaj regülatörü :

Trifaze regülatör teknik özellikleri

Giriş faz: 3 Faz

Giriş voltajı : Fazlar Arası 380 Volt AC

Çalışma aralığı : 275/450 V AC / 200 V AC - 400 V AC

Frekans : 50 Hz

Çıkış voltajı:380 Volt AC % +-1.2
    voltaj regülatörü
    Monofaze voltaj regülatörü :

Monofaze regülatör teknik özellikleri

Giriş faz : 1 Faz

Giriş voltajı : 220 Volt AC

Çalışma aralığı : 160/250 V AC / 120 / 230 V AC

Çıkış voltajı : 220 Volt AC % +-1.2

Monofaze voltaj regülatörü güçleri :
    1 kva monofaze voltaj regülatörü
    2 kva monofaze voltaj regülatörü
    3.5 kva monofaze voltaj regülatörü
    5 kva monofaze voltaj regülatörü
    7.5 kva monofaze voltaj regülatörü
    10 kva monofaze voltaj regülatörü
    15 kva monofaze voltaj regülatörü
    20 kva monofaze voltaj regülatörü
    25 kva monofaze voltaj regülatörü

Trifaze voltaj regülatörü güçleri :
    3 kva trifaze voltaj regülatörü
    6 kva trifaze voltaj regülatörü
    10.5 kva trifaze voltaj regülatörü
    15 kva trifaze voltaj regülatörü
    22.5 kva trifaze voltaj regülatörü
    30 kva trifaze voltaj regülatörü
    45 kva trifaze voltaj regülatörü
    60 kva trifaze voltaj regülatörü
    75 kva trifaze voltaj regülatörü

• quote:

Orijinalden alıntı: danisregulator

Voltaj regülatörü

Şehir şebekesi ev ve işyerlerimize gelirken çeşitli faktörlerden geçerek gelmektedir, bu faktörler enerjinin düşmesine ve harmonik'lerin çoğalmasına sebep olmaktadır, ev ve işyerlerimizde kullanmış olduğumuz hassas elektronik eşyalar bu harmonik ve dalgalanmalardan aşırı etkilenmekte ve kısa sürede bozulmaktadır, bu bozulmaları imalatını ve satışını yaptığımız ürün olan voltaj regülatörü ile sıfır seviyesine indirmekteyiz. Ürünlerimize istenilirse ek olarak faz koruma ve aşırı yük koruma ünitesi ek olarak ilave edilir ve faz kesilmelerine, aşırı yük dengesizliğini önler.

redresör

Voltaj regülatörü nedir

Regülatör'ler şebeke(network)'dan gelmekte olan alternatif akım enerjisini transformatör yardımı ile distorsiyon ve harmonik'den arındırarak varyak(reosta) yardımı aracılığı ile çıkış voltajını istenilen düzeyde tutmayı amaçlar. Cihazlarımızda kullanmış olduğumu transformatör'lerde harmonik filtresi bulunması ile birlikte kullanmış olduğumuz reosta paraziti engelleyerek harmonik seviyesini % 0.1 oranına kadar düşürmektedir.

Voltaj regülatörü teknik özellikleri :

Şehir şebekesinden voltaj regülatörüne giren voltajı ve voltaj regülatöründen çıkan voltajı dijital voltmetre ile görebilme

Servo mikroişlemci kontrol ile regülasyon Kontrol ünitesi

Fazlar arası bağımsız kontrol ünitesi

Dengesiz yüklere karşı regülasyon tekniği

Şebekeden çalışma (By-Pass)

Tekerlekli kutu

Sesiz çalışma ve yüksek verim

Profesyonel dizayn

Ürünlerimiz 2 yıl garantilidir

Trifaze voltaj regülatörü :

Trifaze regülatör teknik özellikleri

Giriş faz: 3 Faz

Giriş voltajı : Fazlar Arası 380 Volt AC

Çalışma aralığı : 275/450 V AC / 200 V AC - 400 V AC

Çıkış voltajı:380 Volt AC % +-1.2
    voltaj regülatörü
    Monofaze voltaj regülatörü :

Monofaze regülatör teknik özellikleri

Giriş faz : 1 Faz

Giriş voltajı : 220 Volt AC

Çalışma aralığı : 160/250 V AC / 120 / 230 V AC

Çıkış voltajı : 220 Volt AC % +-1.2

Monofaze voltaj regülatörü güçleri :
    1 kva monofaze voltaj regülatörü
    2 kva monofaze voltaj regülatörü
    3.5 kva monofaze voltaj regülatörü
    5 kva monofaze voltaj regülatörü
    7.5 kva monofaze voltaj regülatörü
    10 kva monofaze voltaj regülatörü
    15 kva monofaze voltaj regülatörü
    20 kva monofaze voltaj regülatörü
    25 kva monofaze voltaj regülatörü

Trifaze voltaj regülatörü güçleri :
    3 kva trifaze voltaj regülatörü
    6 kva trifaze voltaj regülatörü
    10.5 kva trifaze voltaj regülatörü
    15 kva trifaze voltaj regülatörü
    22.5 kva trifaze voltaj regülatörü
    30 kva trifaze voltaj regülatörü
    45 kva trifaze voltaj regülatörü
    60 kva trifaze voltaj regülatörü
    75 kva trifaze voltaj regülatörü

Alıntıları Göster
    son durum nedir alıp kullandınızmı nasıldır

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

son durum nedir alıp kullandınızmı nasıldır

Alıntıları Göster
    S.A Arkadaşlar bende evimde kullanmak istiyorum evimde elektronik eşya çok 2 adet klima çamaşır makinesi (Kurutmalı) ikide birde voltaj düşük hatası veriyor. Aynı şekilde buzdolabı da sanırım elektrik hatası veriyor bazen lcd ekranda kırmızı uyarı veriyor. Şimdi ben en mantıklı ne alabilirim bu arada evde birde büyük elektrikli banyo şohbende var. Nasıl bir şey tavsiye edersiniz birde bu cihazı biz aldığımızda aldığımız yer bağlıyormu yoksa bizmi bağlatıcaz saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncayeren

S.A Arkadaşlar bende evimde kullanmak istiyorum evimde elektronik eşya çok 2 adet klima çamaşır makinesi (Kurutmalı) ikide birde voltaj düşük hatası veriyor. Aynı şekilde buzdolabı da sanırım elektrik hatası veriyor bazen lcd ekranda kırmızı uyarı veriyor. Şimdi ben en mantıklı ne alabilirim bu arada evde birde büyük elektrikli banyo şohbende var. Nasıl bir şey tavsiye edersiniz birde bu cihazı biz aldığımızda aldığımız yer bağlıyormu yoksa bizmi bağlatıcaz saygılarımla

Alıntıları Göster
    bende merak ediyorum , ayrıca elektirik faturasını artırdığı doğrumudur

• quote:

Tedaş'a dilekçe yazdınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

quote:

Hayır ama oturduğum bölge istanbulda kırsal bir bölge çokta dikkate alınacağını sanmıyorum bu arada meslektaşmışız yinede tavsiye edebileceğiniz bir voltaj dengeleyici tavsiyeniz olursa çok sevinirim evde çok fazla elektronik eşya var.

• quote:

quote:

quote:

Hayır ama oturduğum bölge istanbulda kırsal bir bölge çokta dikkate alınacağını sanmıyorum bu arada meslektaşmışız yinede tavsiye edebileceğiniz bir voltaj dengeleyici tavsiyeniz olursa çok sevinirim evde çok fazla elektronik eşya var.

Klimalar kaç btu? İkiside aynı anda çalışacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerosen

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    - bizim de evde devamlı çamaşır makinesi voltajdan dolayı arıza yapıyor. tek kurtuluş REGÜLATÖR müdür?

- bir de fiyatları genelde 700 tl ve üzerinde, daha basit halde olan ve ucuz olanları var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: GameMan

- bizim de evde devamlı çamaşır makinesi voltajdan dolayı arıza yapıyor. tek kurtuluş REGÜLATÖR müdür?

- bir de fiyatları genelde 700 tl ve üzerinde, daha basit halde olan ve ucuz olanları var mıdır?

Öncelikle Tedaş'a dilekçe yazın. Gelip ölçüm yaparlar imkan varsa sizin olduğunuz hattı besleyen trafonun kademesini değiştirirler.

Saygılar...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cevabınız için teşekkür ederim Salondaki klimam 14000 Btu bilgisayar odasındaki ise 9000 btu ikisi birlikte genellikle çalıştırmıyorum elimden geldiğince çokta mecbur kalmadığım sürece çalıştırmam ancak evde büyük elektrikle çalışan banyo şovbeni var çalışırsa ikisi çalışır.Ona bile dikkat ediyorum ama çokta kötü bir şey almak istemiyorum orta sınıfın biraz üstü olsun fazla abartmadan başımı ağrıtmadan artık ne olursa saygılarımla

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cevabınız için teşekkür ederim Salondaki klimam 14000 Btu bilgisayar odasındaki ise 9000 btu ikisi birlikte genellikle çalıştırmıyorum elimden geldiğince çokta mecbur kalmadığım sürece çalıştırmam ancak evde büyük elektrikle çalışan banyo şovbeni var çalışırsa ikisi çalışır.Ona bile dikkat ediyorum ama çokta kötü bir şey almak istemiyorum orta sınıfın biraz üstü olsun fazla abartmadan başımı ağrıtmadan artık ne olursa saygılarımla

Şofben 7kW olan şofbenlerden mi, termosifon mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.