Şimdi Ara

ev ütüsü olarak ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aklımda braun ve philips var şimdilik tefal düşünmüyorum kesinlikle iğrenç diolar..
    önerileriniz neler =)

• kesinlikle braun

2 yıldır kullanıyorum ve hala ilk günkü gibi, buharlı treni aratmıyor ve müthiş kayıyor. anneme de aldım 3 ay önce ve o da çok memnun.

ablam tefal kullandı ve tabanının değişmesi gerekti, tabanı için dehşet bir para istediler, yeni ütü ile aynı paraya geliyordu ve zaten atıp yenisini aldılar. tefal in kartuşlu olanları var, hele onlara hiç yanaşma devamlı o kartuş masraf kapısı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

kesinlikle braun

2 yıldır kullanıyorum ve hala ilk günkü gibi, buharlı treni aratmıyor ve müthiş kayıyor. anneme de aldım 3 ay önce ve o da çok memnun.

ablam tefal kullandı ve tabanının değişmesi gerekti, tabanı için dehşet bir para istediler, yeni ütü ile aynı paraya geliyordu ve zaten atıp yenisini aldılar. tefal in kartuşlu olanları var, hele onlara hiç yanaşma devamlı o kartuş masraf kapısı.

Ben ütü den pek anlamam ama eşimin dediğine göre bu braun u iyi ki almışız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: attrayant

aklımda braun ve philips var şimdilik tefal düşünmüyorum kesinlikle iğrenç diolar..
    önerileriniz neler =)

sayın arkadaşım phılıps ve braun harika markalardır ama 1 hafta önce izmir agorada bir ütü gördüm hayran oldum size markasını ve adreslerini vereyim

MARKASI:euro PROFESSIONAL
    SATIŞ NOKTALARI İÇİN:0 212 593 36 90 buradan bilgi alabilirsiniz
    en büyük özelligi 800 watt oluşu ve asla hiç bir ayarı yok tek ayarla herşeyi ütülüyorsunuz ipegin üzerine koyun yanma asla yok içinde buhar kazanı monte edilmiş ayarsız tek ütü çeşme suyu kuullanabilirsiniz kesinlikle kireç sorunu yok bir inceleyin begenmezseniz diger yazdıgınız markaları alırsınız onlarda mükemmel

http://www.aqua-euro.com/home_tr.html

buraya sitesinide verdim iyi günlerde kullanmanız dilegiyle

• KESİNLİKLE PHİLİPS.İSTERSEN AÇIKLAYABİLİRİM.AMA BURDA UZUN SÜRER.EN YENİ İONİK BUHAR ÖZELLİKLİSİ.demedi dem.AMA PARA SORUN DEĞİL DERSEN ARKADAŞIN DEDİĞİ PROFESYONEL ÜTÜ.ÜSTEKİ AÇIKLAMADA BELİRTMİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eahmet -- 19 Aralık 2006; 16:56:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: attrayant

aklımda braun ve philips var şimdilik tefal düşünmüyorum kesinlikle iğrenç diolar..
    önerileriniz neler =)

Haklısın Tefal berbat.Bizimki 4.senesinde arıza verdi,komple taban değişti.Normal bir ütü kadar tamir parası vermiştik.Şimdi 10. senesine girdi.Performansı iyi ama tamiri çok maliyetli.Philips,Braun,Siemens,Bosch bu konularda iyidir.
  • Kesinlikle TEFAL derim ,bugüne kadar hem ailemde hem çevremde Tefal ütüler kullanıldı bir şikayet duymadım,tek eksisi Fransız malı olması,Fransızlardan hoşlanmıyorum ama ütüde TEFAL ne yazıkki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.