Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.225
Cevap
109
Favori
228.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani asıl performansı 5ghz üzerinden görmemiz gerekir.Eski ve artık gücünü kaybetmiş sıradan bir modem düz 2.4ghz yi bile sağlıklı vermiyordur muhtemelen.Modemin çekim alanı konusunda bir sorunumuz yok.100mb kullanıyoruz ama sadece 1 bilgisayar bundan faydalanıyor diğer kullanıcılar sürekli wifi üzerinde.
  • arkdaşlar merhaba,
    iki sorum olacak
    1. tüm özellikleri aktif edince cpu yavaşlıyıp kitleniyormuş.
    2.tivibu ev kullanıyorum bu mdemde çalışırmı.

bide gigabit portlu vdsl modem yokmu
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Selam Hocam,

Tüm bileşenleri yüklemek mantıklı bir olay değil zaten işine yarayanları yükleyeceksin modem akıllı işletim sistemine sahip işlemci ve RAM için illa kendine kaynak ayırıyor fakat kullanmadığın bileşeni yüklemenin bir anlamı yok zaten.

Tivibu sorunsuz çalışıyor ben kullanıyorum.

Giga portlu modem gelecek dediler ama şuan korona sebebiyle bir takvim paylaşamıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 35 mpbs bağlantı hızım var Türktelekom iss aynı anda 2 telefon 1 masaüstü pc bir laptop evde bağlanıyoruz 3 gündür kullanıyorum gayet memnunum önceden ttnet in kendi modemini

kullanıyorudum tdw-9977 v3 müydü neydi laptop ta vodafone tv izlerken çok görüntü kalitesi değişimi ve arada donmalar oluyodu wifi de bunda sıfır sıkıntı hep hd de tv yayınları

bana gayet yetiyoda artıyo şuan keenetic omni dsl im 3 yıl sonra artık neler çıkarsa ona göre bi değişime gideriz .... ( Tabi herşey yolunda giderse )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D9EB68E1 -- 25 Nisan 2020; 20:49:48 >
  • Www.keenetic.com.tr web sayfasına gir üye ol sonra hesabına gir faaliyetler menüsüne gel orada cihaz ekle var cihaz ekle de modemin altındaki service tag numarasını gir kaydet 4 yok garantin olsun. 4 yol sonra bakarız 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: teknotakip_tr

Www.keenetic.com.tr web sayfasına gir üye ol sonra hesabına gir faaliyetler menüsüne gel orada cihaz ekle var cihaz ekle de modemin altındaki service tag numarasını gir kaydet 4 yok garantin olsun. 4 yol sonra bakarız 😂😂
    Teşşekürler 4 yıl oldu pardon yol
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    Son kullanıcı yorumlarını erak ediyorsan aşağıdaki linki de incelemeni tavsiye ederim hocam.
    https://forum.donanimhaber.com/keenetic-extra-dsl-modem-ve-keenetic-air-mesh-router-ana-konu-inceleme-ozellikler-openwrt--141117860-98
  • 😂😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: scandelos

Son kullanıcı yorumlarını erak ediyorsan aşağıdaki linki de incelemeni tavsiye ederim hocam.
    https://forum.donanimhaber.com/keenetic-extra-dsl-modem-ve-keenetic-air-mesh-router-ana-konu-inceleme-ozellikler-openwrt--141117860-98
    Konuyu bulmuştum
    İnceledim
    Benim trafiğe gelirmi bilmem
    Biraz daha zamanı var gibi gözümde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    Senin trafik nasıl bilmem ama valla ben çok yoğun bir trafikte kullanıyorum evde iki öğrenci var aynı saatlerde online dersleri başlıyor cihaz üzerinde 7/24 torrent çalışıyor tivibu ve mi box var netfilix izleniyor arkada zaten 5 yaşındaki oğlum sürekli youtube videosu döndürüyor çıkışta yapmıyor mi box üzerinde çalıştıkça çalışıyor mi box artık yetmiyor ve kilitleniyor da Allahtan arkada youtube duruyor online oyun oynuyorum evden çalışma düzeninde sürekli iş yapıyorum bu ara Webdav geldi Beta 1 yazılımda evde şuan 3 iphone 1 adet ipad üzerindeki bütün resim ve videolar webdav ' a yükleniyor 4 gün oldu hala devam ediyor banamısın demedi ürünler daha saymakla bitmeyen bir trafiğim olma ihtimali vardır ancak aklıma bu kadarı geldi

• quote:

Senin trafik nasıl bilmem ama valla ben çok yoğun bir trafikte kullanıyorum evde iki öğrenci var aynı saatlerde online dersleri başlıyor cihaz üzerinde 7/24 torrent çalışıyor tivibu ve mi box var netfilix izleniyor arkada zaten 5 yaşındaki oğlum sürekli youtube videosu döndürüyor çıkışta yapmıyor mi box üzerinde çalıştıkça çalışıyor mi box artık yetmiyor ve kilitleniyor da Allahtan arkada youtube duruyor online oyun oynuyorum evden çalışma düzeninde sürekli iş yapıyorum bu ara Webdav geldi Beta 1 yazılımda evde şuan 3 iphone 1 adet ipad üzerindeki bütün resim ve videolar webdav ' a yükleniyor 4 gün oldu hala devam ediyor banamısın demedi ürünler daha saymakla bitmeyen bir trafiğim olma ihtimali vardır ancak aklıma bu kadarı geldi
    Benim ağ biraz kalabalık
    Gerçi bende işi omnitik bitiriyor
    Daha prof bir cihaz çıkarsa duruma göre hareket edilir

• Arkadaslar merhaba,
    Bende Millenicom'um vermis oldugu asagidaki modem var, 3+1 evde salonda kurulu ve arka odalara maalesef internet aktarimi yok (salon ile bahsettigim odalar arasinda sadece 1 bolum oldugu halde) sizce bu omni modemi alsam oletim sorunu cozulur mu?
    https://teknodestek.com.tr/tp-link-vn020-f3-300mbps-kablosuz-n-vdsl2-modem-router-kolay-kurulum-klavuzu/
  • help.keenetic.com
    Baktığınız sayfa mevcut değil – Keenetic
    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000049259

SFP modül listesi linki çalışmamaktadır.

KeeneticUltra almayı düşünüyorum.
    SFP portunu kullabilmem için modül takmam gerekiyor ONT cihazımı yok edip SC kablomu direk takabilmek için. Doğru muyum?
  • Merhaba
    Suan evimde Turknet adsl kulkaniyorum. Cok mutlu degilim. Durumumun modemden kaynaklandigini dusunuyorum. Bu yuzden degistirecegim. Sorum su: alacagim modem once adsl de deneyecegim memnun kalmazsam fibere gececegim. Yeni baska bir modem almadan bunu keenetic hangi modeliyle en iyi yapabilirim?
    Herkese tesekkur ederim
    Evde kal saglikli kal

• kambochian K kullanıcısına yanıt
    Selam hocam kablosuz sinyaller bulundukları ortama göre değişiklik gösterebilirler duvarların kalınlığı vb. Omni dsl model modemde 2X 5 dBi çok yönlü 2 adet Amplifier ile güçlendirilmiş antene sahip bir modem internet servis sağlayıcılarının verdiği ürünlerin hepsine 10 basar ben tavsiye ederim.
  • hocam arar ara güncelleme yapıyorlar herhalde ben şimdi tıkladım link çalışıyor son güncelleme de bu gün olarak yazıyor muhtemelen günceleme zamanına denk gelmiş olabilirsin. Bende Ultra kullanıyorum Süperonline verdiği fiber hatta ONT cihazının tipine göre SFP seçmen gerekiyor ona uygun bir sfp modül almalısın faka şöyle bir durum var Türkiyede alt yapı sğrekli olarak yenileniyor ben aynı senin düşüncendeki gibi interneti direk cihazda sonandırmak için servis sağlayıcımla konuştum alt yapı güncellenirse sfp modülünü değiştirmen gerekebilir denildi ve bu işten vazgeçtim hep isp verdiği alt ypıya uygun ürünü bulmak zor hede alt yapı değiştiğinde aldığım sfp modül boşa çıkacak. Şuan SOL den gelen kabloyu Ultranın wan portuna taktım çalışıyorum.
  • vonbaeyer V kullanıcısına yanıt
    Selam hocam, ExtraDSL yada OmniDSL al bu ili cihazda bulunan Lan portlarını Wan portu olarak da kullanabiliyorsun yani ilerde fiber alt yapıya geçersende bu cihazları kullanabilirsin.
  • quote:

hocam arar ara güncelleme yapıyorlar herhalde ben şimdi tıkladım link çalışıyor son güncelleme de bu gün olarak yazıyor muhtemelen günceleme zamanına denk gelmiş olabilirsin. Bende Ultra kullanıyorum Süperonline verdiği fiber hatta ONT cihazının tipine göre SFP seçmen gerekiyor ona uygun bir sfp modül almalısın faka şöyle bir durum var Türkiyede alt yapı sğrekli olarak yenileniyor ben aynı senin düşüncendeki gibi interneti direk cihazda sonandırmak için servis sağlayıcımla konuştum alt yapı güncellenirse sfp modülünü değiştirmen gerekebilir denildi ve bu işten vazgeçtim hep isp verdiği alt ypıya uygun ürünü bulmak zor hede alt yapı değiştiğinde aldığım sfp modül boşa çıkacak. Şuan SOL den gelen kabloyu Ultranın wan portuna taktım çalışıyorum.
    Evet şimdi gelmiş link. Ben Rus sitesinde de gördüm ama sanırım onlarda hep Rusya'daki sağlayıcılar içindi.

Anladığım kadarı ile ONT cihazından kurtulmanın bir yolu yok.

Devamlı değişiyor demişlerde ONT cihazı 5 senedir aynı evde. Onu anlamadım.

Edit: Link aynı linkmiş. Burdaki ürünlerin çoğu Rusya'da çıkıyor. Demekki orada yaygın olarak kullanılıyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 26 Nisan 2020; 18:48:12 >

• Merhaba,

Aşağıdaki linkteki cihazı alsam kablosuz ağ menzil genişletici olarak kullanabilir miyim?
    www.hepsiburada.com
    Keenetic Viva AC1300 Whole Home Wi-Fi Kablosuz Router Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/keenetic-viva-ac1300-whole-home-wi-fi-kablosuz-router-p-HBV00000PI783
  • Arkadaslar keenetic routerlarda 2.4 ghz kaç kanal destekliyor ayarlardan bakip yazabilir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.