Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: gündüzözer
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.225
Cevap
109
Favori
228.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    13 kanal.

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • scandelos S kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz peki hocam fiber için de uygun mu iki cihaz da?
  • yalionur kullanıcısına yanıt
    Bütün cihazlarda 13dür 2.4ghz için kanal sayısı.
  • Hocamlar biri bana lütfen kesin bir şekilde söyleyebilir mi fiber gelirse fiberi de kullanabilir miyim yoksa kullanamaz mıyım.Ona göre Asus alıcam çünkü fiber destekli diye net olarak belirtilmiş asus'da ama içim el vermiyor asus almak.
  • teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim

• Ben 14 te var diye biliyordum. Tesekkur ederim

Rica ederim 14 ilk defa duydum olsa bile çoğu client desteklemez ve ağı görmez 13 çıktığında öyle olmuştu.

Var ama çoğu ülkede yasak hocam.O yüzden yok dense yeri.şurdan okuyabilirsiniz(ingilizce text)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scandelos

Selam hocam kablosuz sinyaller bulundukları ortama göre değişiklik gösterebilirler duvarların kalınlığı vb. Omni dsl model modemde 2X 5 dBi çok yönlü 2 adet Amplifier ile güçlendirilmiş antene sahip bir modem internet servis sağlayıcılarının verdiği ürünlerin hepsine 10 basar ben tavsiye ederim.
    tesekkur ederim, aldim omni modelini. umarim sorunu cozer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Hocamlar biri bana lütfen kesin bir şekilde söyleyebilir mi fiber gelirse fiberi de kullanabilir miyim yoksa kullanamaz mıyım.Ona göre Asus alıcam çünkü fiber destekli diye net olarak belirtilmiş asus'da ama içim el vermiyor asus almak.
    Merhaba yag1z41,

OmniDSL ve ExtraDSL model modemlerimiz ADSL2+ / VDSL2 ve Fiber interneti desteklemektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

Merhaba,

Aşağıdaki linkteki cihazı alsam kablosuz ağ menzil genişletici olarak kullanabilir miyim?
    https://www.hepsiburada.com/keenetic-viva-ac1300-whole-home-wi-fi-kablosuz-router-p-HBV00000PI783
    Şu ürünle ilgili bilgisi olan yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Beyefendisi kullanıcısına yanıt
    Merhaba İstanbul Beyefendisi,

Viva model cihazımız üzerinde 5 adet Giga Portu bulunan Usb 2.0 destekli AC 1300 Mbps kablosuz hızı sahip bir router dır. Router özelliği haricinde ayrıca Adaptör (İstemci) modu - Tekrarlayıcı / Genişletici modu ve Access point / Genişletici modlarını desteklemektedir.
  • Uzman arkadaşlara bir sorum olacak. Superonline fiber kullanıcısıyım. Kullanıcı adını ve şifre bilmiyorum. Superonline vermiyor. Keenetic Viva router alacağım. Bu durumda sorunsuz olarak kullanabilir miyim ? Yoksa boşuna mı almış olurum ?

• İyi günler, türk telekomdan 35 mbps fiber internet hizmeti almaktayım. Verdikleri Zyxel VMG8324-B10A model modemi kullanıyordum bugüne kadar ama ev 2 katlı, 125 taban 125 üst kat 250 m2. Telekomun verdiği bahsi geçen modemin üzerinde ayarlanabilir anteni yok ve 5 GHz yayın yapmıyor. Dolayısıyla modemi değiştirmeyi düşünüyorum. Keenetic markası gözüme çarptı ancak hangi cihazı tercih etmem gerektiğini belirleyemedim. Extra DSL ve Viva AC1300 modelleri arasında kaldım. Viva AC1300 Router diyor, eski cihazımın yerine bunu kullanabilir miyim yoksa Extra DSL modelini mi almam gerekir ? Modem-router işini pek bilmiyorum. Kısacası hangi model işimi görür ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S1L3NTH4CK3R -- 27 Nisan 2020; 16:3:38 >
  • Kullanıcı adı ve şifre bilmiyorsan öğrenmeni tavsiye ederim youtube da SOL kullanıcı adı ve şifre ile ilgili videolar var nasıl alındığına dair. Bulamazsan bile kafana çok takma Vivayı Router moda alırsın SOL verdiği modem den gelen kablosyu Viva Wan portuna takar yine Viva yı kullanabilirsin.
  • S1L3NTH4CK3R S kullanıcısına yanıt
    Selam hocam senin hattın DSL oldğu için ExtraDSL model cihazı alman gerekiyor Viva cihazda DSL özelliği yok Rouet olarak göre yapıyor.
  • Muhterem Bey M kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ederim.
  • Selamlar,
    Extra DSL kullanicisiyim.Bazen gunduz de yasamama ragmen ozellikle aksam bu saatlere dogru internette ciddi bir yavaslama ve en son internette kopma yasiyorum(Wifi ye bagli olmalarina ragmen cihazlar ile internete giremiyorum).Cihazi yeniden baslatinca sorun duzeliyor ve internetti kullanabiliyorum problemsiz.Ama yeniden baslatmayi hergun min. 1 kere yapar oldum sorun duzelsin diye.
    Bu sorunu nasil asabilirim? Extra DSL modemim mi arizali?
    Kontrol etmem gereken bir ayari mi var modem arayuzunde sizce??
    YARDIMINIZI RICA EDIYORUM.
    Saygilar.

• smartboom S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar smartboom,

Yaşamış olduğunuz durum ile ilgiliwww.keenetic.com.tr web sayfamızda bulunan Destek menüsünden bizlere kayıt açabilirseniz kontrol etmek ve çözüm sunmak isteriz.
  • Bende bugün giga modelini aldım. Superonline fiber kullanıcısıyım. Wan spf port kullanımi performansı değiştiriyor mu? Kullanıcı adımı ve şifremi bir şekilde öğrendim. Kurulumu henüz beceremedim.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.