Eskisi gibi görünmüyorsun artık.D90 pek yaramadı sana
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
quote:
Orijinalden alıntı: teknikkonular
Hımm özlemişim bu konuyu. :)
Eskisi gibi görünmüyorsun artık.D90 pek yaramadı sana
Yooo , onla fotoğrafçılık gezilerine katılıyorum.
Makina değilde fotoğraf işi gitgide beni tatmin etmemeye başladı. Eskiden makinamla anılarımı kayıt altına alırdım, şimdilerde işin içine estetik kaygısı girince pek mutlu etmiyor beni...
İlerde evimde oturup kurgusal bir şeyler denemek istiyorum.
Doğrudur hocam.Ancak estetik kaygısında iyi bir şeydir.Sadece yerine geri göre kaygılanmak gerekiyor
Bilemiyorum o zaman insan çok seçiçi davranıyor. Eskiden bir günde zevk alarak deli gibi yüzlerce fotoğraf çeken kişi(örneğin ben) koca günü 5- 10 fotoğrafla tamamlayabliyor.
Ama bu 5-10 fotoğraf oldukça güzel oluyordur ve içine siniyordur
Acaba
Öyledir Öyledir
120: Ev Yapımı Macro Lens ( photo-pentax )
http://forum.donanimhaber.com/m_56027300/tm.htm
Selam , Altaki aparatı yapabilrmiyiz acaba ebay da 30$ çok geldi sanki bana... ebay linki
quote:
Orijinalden alıntı: erkan_apache
Selam , Altaki aparatı yapabilrmiyiz acaba ebay da 30$ çok geldi sanki bana... ebay linki
Gerçekten fiyat çok fazla.Buna benzer 3-4 konu koymuştum.Geriye doğru bakarsanız mutlaka denk gelecektir
Sanırım bu sorunun yeri burası.
Belki karşılaşmışsınızdır ben Facebook'ta bi sayfada gördüm. Acaba bizimde böyle bir şeyler yapma imkanımız var mı? Bence çok güzel olmuş.
Beyaz ve L serisi 50mm kırmızı şeridi de var çok havalı.
msjm bulunsun
quote:
Orijinalden alıntı: impossiblespeed
Sanırım bu sorunun yeri burası.
Belki karşılaşmışsınızdır ben Facebook'ta bi sayfada gördüm. Acaba bizimde böyle bir şeyler yapma imkanımız var mı? Bence çok güzel olmuş.
Beyaz ve L serisi 50mm kırmızı şeridi de var çok havalı.
Büyük emek var ancak bence yapılabilinir.Yeterki güzel birşekilde maskeleme yapmak.Bu linki bir inceleyin.
Burada " lubsnap forumunun nntenzo nickli üyesi " tarafından yapıldığından bahsediyor.Bu sitede belki yapım aşamalarını bulabilirsiniz
Evet bende bu siteden buldum da reklam olayı var diye sadece fotoğrafı ekledim o foruma baktım da pek bir şey anlamadım. Kişi çok temiz yapmış oldukça da güzel olmuş. Sitede araştıracaktım da İngilizce bilgim yetersiz. :)