şimdi ben böyle bir stedicam yapmak istiyorum ama şu gimbal denen bir zımbırtı var onu nereden bulabilirim, o kısmını çözemedim gerisi kolay gibi duruyor
şimdi ben böyle bir stedicam yapmak istiyorum ama şu gimbal denen bir zımbırtı var onu nereden bulabilirim, o kısmını çözemedim gerisi kolay gibi duruyor
oldukca basit ve kullanışlı gözüküyor. teşekkürler.
kesinlikle işe yarıyor evin icinde denedim biraz once yalpalama ve titreme olmuyor, fazlasiyla is goruyor.
MESAJIM TAKILSIN SÖYLE
Alttaki beauty dishten yapacağım ama kafama takılan bir soru var. Adamlar metal kap kullanıyorlar. Ben ise plastik kaptan yapacağım.
İç kısmı beyaza mı boyayayım yoksa parlak krom renge mi? hangisi daha iyi olur?
Bana göre krom renge boyarsa daha fazla ışık verebilir. Beyaz renkte biraz kayıp yaşayabilirim diye düşünüyorum.
Google görsellerden baktığımda profesyonel beauty dish'leri sizin dediğiniz gibi parlak bir zemine sahip olduğunu gördüm.Sizde öyle yapın bencede
Umarım alacağım boya parlak krom görüntüsünü verir.
Bu arada tamamen el yapımı birşey olacak. Yukarıdaki adamlar tencerenin arkasına flaşı tutsun diye aparat takıyorlar. Ben bunu da evdeki malzemelerle yapacağım. Ayak olarak evdeki ufonun ayağını kullanacağım. Maksat ev ve el yapımı olması. Hem biraz uğraş olur kafamı dağıtırım.