bende oNu sormusTm bi ara( sormaya caLısMısTm:pP) biri sölese de indirsek!
kazaadan arayın veya i-mesh ten
yaa hangisi oLduğu beLLi oLmuyor! wideosu kac dakka?
evet hangisi oldugu belli olmuyor. kazaa ile bulmak cok zor.
kazaaDan bütün my immortaLLarı denedim! hepsinde biip diye bi şarj bitMe sesi geLİyor! deLi oLdum yaa:)
arkadaşlar imesh den indirin derim ben... hepsini indirdim kalite züper ötesi... konser - klip - mp3 hepsi FULL bende... özel bir klipleri var her yerde bulamazsınız bulursanız kaçırmayın... garajda çekilmiş (Whisper) MÜKEMMEL...
VnScnC.. Ts Yk!!
[bgdnc2]
MemoSoZ buldum.www.evanescence.com siesinden band versiyonunu indirebiliyoruz. Hiç sorun çıkmadı. Sağlam.....
şarkının formatı mp3 değil wma.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by zekierinc</i> <br />MemoSoZ buldum.www.evanescence.com siesinden band versiyonunu indirebiliyoruz. Hiç sorun çıkmadı. Sağlam..... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> saoL kardes indirdim wideoYu...
"garajda çekilmiş (Whisper) MÜKEMMEL..." nasıl yani garajda çekilmiş.. Whisper ın klibi mi var?
evanescence yeni albümünün demo parçası için pm atabilirsiniz şakkkkaa
THENIGHT ne dedin, ne yeni albümü.. Ne ŞAKKKKAA sı :)
bu grubun kaç albumu var? bende 30'a yakın mp3ü varda merak ettim hepsi bu mu?
hakketen ya yeni albümünü biran önce çıksada kendimize gelsek gerçi yaklaşık bir sene oldu ben bu albümden bıkmadım bıkanın birisinede rastlamadım woraz sende benim gibi fanatiksin galiba
Arkadaslar amy lee gallery nerden bulabilirim ????
Thenight oldukça fanatiğim abi.. Albüm çıktığında deli gibi bütün İzmir i gezdim mp3 ünü buldum hemen kasete de çektirdim. Kaseti Türkiye ye geldi havada kaptım valla :)
Dark Rider abi bildiğim kadarıyla 3 albüm var, Scorn, Origin, Fallen.. Yanlış biliyosam söyleyin arkadaşlar..