Şimdi Ara

..::Evanescence ::.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende oNu sormusTm bi ara( sormaya caLısMısTm:pP)
    biri sölese de indirsek!
  • kazaadan arayın veya i-mesh ten
  • yaa hangisi oLduğu beLLi oLmuyor! wideosu kac dakka?
  • evet hangisi oldugu belli olmuyor. kazaa ile bulmak cok zor.
  • kazaaDan bütün my immortaLLarı denedim! hepsinde biip diye bi şarj bitMe sesi geLİyor! deLi oLdum yaa:)
  • arkadaşlar imesh den indirin derim ben... hepsini indirdim kalite züper ötesi... konser - klip - mp3 hepsi FULL bende...
    özel bir klipleri var her yerde bulamazsınız bulursanız kaçırmayın... garajda çekilmiş (Whisper) MÜKEMMEL...
  • VnScnC.. Ts Yk!!
  • [bgdnc2]
  • MemoSoZ buldum.www.evanescence.com siesinden band versiyonunu indirebiliyoruz. Hiç sorun çıkmadı. Sağlam.....
  • şarkının formatı mp3 değil wma.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by zekierinc</i>
    <br />MemoSoZ buldum.www.evanescence.com siesinden band versiyonunu indirebiliyoruz. Hiç sorun çıkmadı. Sağlam.....
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    saoL kardes indirdim wideoYu...
  • "garajda çekilmiş (Whisper) MÜKEMMEL..." nasıl yani garajda çekilmiş.. Whisper ın klibi mi var?
  • evanescence yeni albümünün demo parçası için pm atabilirsiniz şakkkkaa
  • THENIGHT ne dedin, ne yeni albümü.. Ne ŞAKKKKAA sı :)
  • bu grubun kaç albumu var? bende 30'a yakın mp3ü varda merak ettim hepsi bu mu?
  • hakketen ya yeni albümünü biran önce çıksada kendimize gelsek
    gerçi yaklaşık bir sene oldu ben bu albümden bıkmadım bıkanın birisinede rastlamadım
    woraz sende benim gibi fanatiksin galiba
  • Arkadaslar amy lee gallery nerden bulabilirim ????
  • Thenight oldukça fanatiğim abi.. Albüm çıktığında deli gibi bütün İzmir i gezdim mp3 ünü buldum hemen kasete de çektirdim. Kaseti Türkiye ye geldi havada kaptım valla :)

Dark Rider abi bildiğim kadarıyla 3 albüm var, Scorn, Origin, Fallen.. Yanlış biliyosam söyleyin arkadaşlar..
  • TÜRKİYEYE GELİRSE DİYE Bİ KÖŞEYE KONSER İÇİN PARA AYRIYORUM SENİN İÇİNDE AYIRIRIM YETERKİ KONSERDE KENDİNİ ORTALIĞI İNLETCEK FANATİKLER TOPLAYALIM
    ŞUAN BİLE EVAN. DİNLİYORUM
  • grubun canlı performansıda cok guzel ozellikle hatun my immortalı canlı cok guzel soylemıs
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.