Şimdi Ara

..::Evanescence ::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evanescence ciler burayaa... Amy Lee..<b></b>

• Teee... Dağıldı dağalacak bu grup... Gitaris ayrıldı, diğer elemanların da geleceği muallakta... Amy Lee, tek başına bi şeyler yaparsa yapar... Piyasa bu yavruyu bırakmaz anacım...
  • Bring Me To Life klibine bayILIyorum ben ya.

[bgdnc2]
  • o kadının her sarkısı cok iyi :)
  • evet bende bayılıyorum yalnız fallen albumu çok iyi hiçbir şarksını silmeden dinlediğim tek album
  • kızın çok güçlü bir sesi var
    severek dinliyorum şarkılarını
  • kısa sürede şöhret oldular...
    ve sanırım turnelerinden birinde bir grup elemanı ayrılmış..şimdiden böyle oluyorsa geleceği grup olarak mükemmel değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avril - GirlFriend
    17 yıl önce açıldı
    Comfortably numb
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kızın, canlı performansta sesi çıkmıyor...
    Şebnam Ferah'a benzetiliyor ama yanından geçemez...
  • Kim kimin yanından geçemez Amy Sebnem in yanından mı? Sen ordan söyle bi gec be..

Fallen albümü hiç düşünmeden aldığım nadir albimlerden biri.. Hiç bi şarkısını hiçbir zaman atlamadan dinlerim.. Cok güzel bi sesi var.. Amyyy...
  • Hiç canlı söylerken seyrettin mi? Ya da dinledin mi?
    Nasıl tıkandığını benim gibi duyma fırsatın oldu mu?
    Albümde bağıra bağıra söylediği şarkılara nasıl burutal vokal yaptığını? (o kadar da değil tabe :P ama sesi çıkmıyor...)

Bu arada albüm güzel ama şahaser de sayılmaz...
  • Ewt albüm olarak çok iyi özellikle "My Imortal" gerçekten çok hoş bi parça ama bu tarz müzikte değişik bir özelliği yokbence başka bir deyişle bu tarz içinde 'piyasa' bence zaten gurubun adını bulacaz diye k.cları çıkmış biraz fazla zorladıkları her hallerinden belli belki grup da bu yüzden dağılma noktasına gelmiştir..
  • my immortal duyunca şaşırdım bi an going under, bring me to life gibi bi müzik bekliyodum biraz slow gelince şaşırıverdim
  • ablamız yetenekli yolu açık olur inşallah
  • ben netten tüm parçalarını çektim ve şiddetle tavsiye ederim.Önceki albümleride gayet iyi.Ayrıca kablo veya adsl bağlantısı olanlar direk emuleden konserlerini çeksin.Bence konserlerde de çok başarılı.
    Evanescence posterini bulabileceğim bir yer varmı?allposters.comda bir tane buldum çok kalite poster ama getirtmesi çok masraflı
  • my immortal'ın klibi de mukemmel, ama mp3'unden farkli
  • oyoy yerim onu cok guzel ya!
  • benii hayata getir....Ne şarkı bea ....Hakkatten süper bişey
  • Bencede müthiş bir grup ki taa geçen sene DareDevil'da şarkılarını duyunca inanamadım aslında not düşmeden geçmeyeyim daredevil'ın soundtrack'i de mükemmel. Sırf müzikleri dinlemek olsun diye sinemada izlediğimi bir daha divx olarak izledim ki evde bir sürü izlemediğim divx var.

Tüm parçalar müthiş bütün yaz şebnem ve teo türkçede Evanescence yabancıda müthişti.
  • Ben de filmi ilk izlediğimde kopmuştum valla.. Harika yaa.
  • ses tonunu mükemmel kontrol ediyor, en çok sevdiğim parça 2-3 ay dilimden düşmemişti 8 ay oldu mırıldanıyorum abi hala biritiyorum, wallpaper'lerini isteyen varmı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.