< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evangelion ile başlamış birine Anime tavsiyeniz nelerdir? (2. sayfa)
-
-
Shounen animelerin olayı artist - karizmatik karakterler, güzel dövüşler ve izleyiciye sınırsız gaz verebilme kapasiteleridir özünde( Birde cabalayarak herşeyi başarabileceğini sanan saf bir ana karakter). Demon Slayer pekçok noktada tökezlese kesinlikle animasyon - dövüş ve gaz verme konusunda bir shounen animenin standartları karşılıyor.
Bence bu seriyi sadece ama sadece aşmış animasyon kalitesini görmek için bile izlemeye devam etmelisiniz. Emin olun 2. sezon bittiğinde pişman olmayacaksınız.
Ana konusunda @Einar Solberg 'un şu yazısı animenin yaşattığı duyguları çok güzel özetlemiş.
"Bu arada Demon Slayer derken 2.sezonu da bitirdim. Yazacağım her şey daha önceden yazılmış, tekrarlamaya gerek yok. 6/10 veririm ama izlettiriyor kendini meret, hashiralar demonlar falan ilginç ve havalı, savaşlar zaten herhangi bir animede gördüğüm en iyi animasyonlara sahip.
Yalnız ben izlerken hep Hunterxhunter'da Yorknew Arc'ını izlerken yaşadığım hisleri yaşadım, orda Gon'u izlerken Gon göz önünden çekilsin de Phantom Troupe'u görelim az diye bekliyordum, burada da başta Tanjiro olmak üzere 3'lümüz kenara çekilsin de azıcık Hashira, Muzan, Upper Moon'ları falan görelim diye bekliyorum. Bu 3'lüden sadece Zenitsu'nun uyuyan halini görmek istiyorum, onun sahneleri çok iyi. Uyanık hali tam tersi görmekten en nefret ettiğim karakter olabilir."
Sözün özü: Hiç kimsenin beğenmediği fakat herkesin izlediği ve heyecanla devamını beklediği anime
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 16 Mayıs 2022; 10:4:32 >
-
Mal da ya da anilist de aşağıda benzer anime yorumları mevcut. Onlara bakarak sevdiğin animenin hangi yanının benzediğini bulup seçimini kolayca yapabilirsin bence. En azından yeni başlayanlar için bu özellik güzel olabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 16 Mayıs 2022; 16:47:40 > -
@Periah Demon Slayer bir kaç bölüm daha izledim hoşuma gitmeye başladı ilk bölümler çok çekmemişti ama ana karakterin gelişimi tahmin ettiğimden hızlı ilerledi devam bölümlerinde. Devam edeceğim kesinlikle fakat Attack on Titan için aynı şeyi söyleyemiyorum bir türlü sarmadı beni karakterin intikam motivasyonu, hırsı falan hiç bana geçmedi eminim güzel animedir ama ben hiç bağ kuramadım karakterlerle AoT belki Demon Slayer'dan daha kaliteli bir animedir ama Demon Slayer izlerken daha çok keyif alıyorum
@defaulticus myanimelisti kullanıyorum ordan birkaç anime buldum teşekkürler.
-
Bahsettiğin animelerden bir kısmını izlemedim izlediğimi de çok sevdiğim söylenemez o sebeple death note a benzer sevdiğim bir anime önerebilirim. Hatta bence death note dan daha güzel bir seri.
Zankyou no Terror
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X