Ya ben bunları aldım ama bırakamıyorum arkadaşlar ne yapıcam. Birine falanda verilmiyor. Hani bakım masrafında falan değilimde ne bileyim fazlalıklar.
quote:Orijinalden alıntı: Nipponese Ya ben bunları aldım ama bırakamıyorum arkadaşlar ne yapıcam. Birine falanda verilmiyor. Hani bakım masrafında falan değilimde ne bileyim fazlalıklar. Doğal alanlara gittiğim zaman serbest bırakabiliyorsun. Ama tabi hatrı sayılır bir ruh hali düşüşü yaşatıyor keretalar
Ruh halinin düşmemesi için bir şehirden ev kirala, hayvanları koy, sözleşmeyi başka şehirden fesh et. (Hala işe yarıyor mu bilmiyorum.)
quote:Orijinalden alıntı: Gold Stain Ruh halinin düşmemesi için bir şehirden ev kirala, hayvanları koy, sözleşmeyi başka şehirden fesh et. (Hala işe yarıyor mu bilmiyorum.) Evet bu daha az düşürüyordu bir zamanlar. Ama yine de ''Benim küçük ... nerde onu çok özledim'' gibisinden bir yazı çıkıyor..
Hayvanın olmaması en iyisi , olup ta bırakmak değil hiç almamak ! Olunca da düşürüyo , alıp bırakınca da . Ne tür bir şeye yaradığını çözemedim. Bir de Pop'un tüm zamanların faili vardır klasik... "Ev hayvanları : Timsah "
ONLAR BOMBA GİBİ BIRAKINCA CANIN DÜŞÜYO :D YANİ ÖMÜR BOYU SENBDE KALCAK BENDE TAVŞAN ALDIM BIRAKINCA KENDİMİ ZOR TOPARLADIM