Şimdi Ara

Evcil hayvan simülasyonu Hatch, Appstore'daki yerini aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Evcil hayvan simülasyonu Hatch, Appstore'daki yerini aldı

Impending ve Realmac işbirliğiyle geliştirilen evcil hayvan simülasyonu Hatch, nihayet Appstore'daki yerini aldı.

Benzerlerinin aksine ücretli bir yapım olarak karşımıza çıkan Hatch, 3.59 TL'lik bir fiyat etiketine sahip. Sevimli yaratıkları ve özgün çizimleriyle dikkatleri üzerine çeken Hatch'da birbirinden farklı 10 adet yaratık bulunuyor. 

Bakımını üstleneceğiniz bu yaratıklar, kullandığınız diğer uygulamalarla da etkileşime girebiliyor. Örneğin Hatch'ınızla birlikte resim çekinebiliyor ya da arka planda bir müzik çalarak beraber müzik dinleyebiliyorsunuz.

Daha önce Hatch'ın web sayfasını ziyaret ederek herhangi bir Hatch'ın bakımını üstlendiyseniz, kayıtta kullandığınız mail adresini kontrol etmenizde fayda var. Çünkü, Hatch yüklü cihazınız üzerinden maildeki yumurta görseline tıklayarak bakımını üstlendiğiniz Hatch ile oyuna başlayabiliyorsunuz.  

Free to Play yapıdaki oyunlardan sıkılan ve tatmin edici bir deneyim sunan evcil hayvan simülasyonu denemek isteyen mobil oyunculara hitap eden Hatch'a aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz. 

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Hatch'dan görüntüler
    Hatch'dan görüntüler
    Hatch'dan görüntüler
    Hatch'dan görüntüler
    Hatch'dan görüntüler

• 3,59 TL mi..

• 90lar'ın "sanal bebek"leri vardı. Videoyu izleyemeyedim ama aklıma onlar geldi. Onların yerini tutar mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

90lar'ın "sanal bebek"leri vardı. Videoyu izleyemeyedim ama aklıma onlar geldi. Onların yerini tutar mı acaba?

valla gercek 4 patinin yerini tutmaz, o kesin de :D
  • Free to play oyundan kim sıkılır ya

• Sevgili forum, bugün iOS'a yine güzel bir uygulama yayınladılar, Android'e yok tabi Android kim ki.

• batılılar artık pikselleri doyurup beslemeye başladılar.Köpeğin modası geçti galiba..Bu nasıl bir boşluk içinde olma hali ya rabbi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok saçma

• 3,5 tl zarara girdim, başta çok sevimli birşey gibi geldi ama cidden çok sıkıcı. belki ileride zevkini alırım ama ı-ıh yok. 10 dakika da bir bildirim filan geliyor, besle besle nereye kadar. elma topla-yedir-bokunu çöpe at bu kadar. başka bir olayını görmedim daha :D

• quote:

Orijinalden alıntı: aytaccgl

3,5 tl zarara girdim, başta çok sevimli birşey gibi geldi ama cidden çok sıkıcı. belki ileride zevkini alırım ama ı-ıh yok. 10 dakika da bir bildirim filan geliyor, besle besle nereye kadar. elma topla-yedir-bokunu çöpe at bu kadar. başka bir olayını görmedim daha :D

Merhaba, belirttiğimiz üzere Hatch bir evcil hayvan simülasyonu. Kısacası, Hatch'dan çok fazla aksiyon beklemek yanlış olacaktır. Ancak, oyunda ilerleyince açıklan market ve Hatch'ın size hediye ettiği çıkartmalar ile oyun daha ilginç hale geliyor. Hatch türünün en başarılı örnekleri arasında diyebilirim. Yakın bir zamanda gelecek olan güncellemeyle Hatch'a yeni içerikler ekleneceğini de belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİT -- 22 Kasım 2013; 19:13:29 >
  • Poudan sıkılmıştı eşim, bu akşam bunu indireyim de oynasın daha kaliteli gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Poudan sıkılmıştı eşim, bu akşam bunu indireyim de oynasın daha kaliteli gibi duruyor.

Böyle oyunlar seviyorsanız my talking tom en iyisi

• Çok saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

quote:

Orijinalden alıntı: aytaccgl 3,5 tl zarara girdim, başta çok sevimli birşey gibi geldi ama cidden çok sıkıcı. belki ileride zevkini alırım ama ı-ıh yok. 10 dakika da bir bildirim filan geliyor, besle besle nereye kadar. elma topla-yedir-bokunu çöpe at bu kadar. başka bir olayını görmedim daha :D
    Merhaba, belirttiğimiz üzere Hatch bir evcil hayvan simülasyonu. Kısacası, Hatchdan çok fazla aksiyon beklemek yanlış olacaktır. Ancak, oyunda ilerleyince açıklan market ve Hatchın size hediye ettiği çıkartmalar ile oyun daha ilginç hale geliyor. Hatch türünün en başarılı örnekleri arasında diyebilirim. Yakın bir zamanda gelecek olan güncellemeyle Hatcha yeni içerikler ekleneceğini de belirteyim.

sabırla elma yedirmeye devam edeceğim :D bir de bana sarı renk verdi, oysa ben mor istiyordum :/ oyuna başlarken yazıları hızlı hızlı geçtim meğersem orda sarı seçmişim. değiştirme şansımız olabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: aytaccgl

quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT
    quote:

Orijinalden alıntı: aytaccgl 3,5 tl zarara girdim, başta çok sevimli birşey gibi geldi ama cidden çok sıkıcı. belki ileride zevkini alırım ama ı-ıh yok. 10 dakika da bir bildirim filan geliyor, besle besle nereye kadar. elma topla-yedir-bokunu çöpe at bu kadar. başka bir olayını görmedim daha :D
    Merhaba, belirttiğimiz üzere Hatch bir evcil hayvan simülasyonu. Kısacası, Hatchdan çok fazla aksiyon beklemek yanlış olacaktır. Ancak, oyunda ilerleyince açıklan market ve Hatchın size hediye ettiği çıkartmalar ile oyun daha ilginç hale geliyor. Hatch türünün en başarılı örnekleri arasında diyebilirim. Yakın bir zamanda gelecek olan güncellemeyle Hatcha yeni içerikler ekleneceğini de belirteyim.
    sabırla elma yedirmeye devam edeceğim :D bir de bana sarı renk verdi, oysa ben mor istiyordum :/ oyuna başlarken yazıları hızlı hızlı geçtim meğersem orda sarı seçmişim. değiştirme şansımız olabiliyor mu?

Oyunu yeniden cihazınıza kurun. Mail kutunuzu kontrol edin Hatch'dan gelen e-postada yeşil çerçeveli ortasında yumurta olan bir görsel var. Ona tıklayın. Tıkladıktan sonra uygulama baslayacak. Sizden ilgili e-posta adresinizi yazmanızı isteyecek. E-posta adresinizi yazdıktan sonra seçtiğiniz Hatch ile oyuna başlayabilirsiniz.

• sanal bebek v.2013
  • Yalannnn başkası yalannn,dünyada ios tan başkası yalannn

• bi pou değil

• Biri bana hediye etseee

• Tongbu'ya da gelmiş deneyelim bakalım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.