Şimdi Ara

Evde Beslenebilecek Köpek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde köpek beslemeye niyetlendim ama daha önce bu konuda bir tecrübem yok. Cavalier almayı düşünüyoruz eve ve arastırdıgım kadarıyla ev ortamına uyum sağlayabilecek nadir köpeklerdenmiş. Besleyen olup yardım edebilecek varsa çok sevinirim. Ayrıca başka ne tür köpekler beslenebilir?

• Pet shopdan almayın... Türlü hastalıklar taşıyabilirler. Köpek çiftliğinden almaya ya da ana kucağından almaya gayret etmeli. Ben de arıyorum bir dişi king charles; bulamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaglesWing

Pet shopdan almayın... Türlü hastalıklar taşıyabilirler. Köpek çiftliğinden almaya ya da ana kucağından almaya gayret etmeli. Ben de arıyorum bir dişi king charles; bulamadım

hocam bu charles ler cok buyumuyor dimi resimlere baktımda kahverengi dişiler cok tatlı duruyor yeni dogmuslar hakkında bilginiz varmı yazın bende düsünüyorum da arastırmalara basladım
  • efe.1905se kullanıcısına yanıt
    Hayır büyümezler. Küçük ırk zaten. Ama bulmak kolay değil. Pet shoptan almayı da kendime yediremiyorum. Çiftlikler de çok yüksek ücret talep edebiliyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende üniye gidecem bu yıl elbet bi tane alıcam ama tam karar veremedim ciftliklerde ücret ne olurki ortalama ??

hocam bide dün bi konu actım yine pomsk köpegi biliyormusunuz bi arkadas tr de bulması zor dedi acaba bulabilecek yerler varmıdır
  • efe.1905se kullanıcısına yanıt
    Onu ben dedim. Üniversite öğrencisiyseniz ve aileyle yaşamıyorsanız almayın. Bakmanız çok çok zordur. Köpeğin evde yalnızlıktan psikolojisi bozulur. Sizinkini de bozar. Derslere gittiğinizde saatlerce evde ne yapacak? Aman diyeyim yapmayın. Siz onu alıştırana kadar üniversite biter. Ona da yazık size de yazık. Bu konularda tecrübeli biri olarak söylüyorum; aile yanında ya da evde sürekli birileri olmadan sakın girişmeyin. Zamanla dediğimi anlarsınız şüphesiz ama bir hayvana yazık edersiniz. Bu kadar seviyorsanız şimdilik köpeklere yardımla ilgili çalışmalar yapın. Aileniz olduğunda bakarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Onu ben dedim. Üniversite öğrencisiyseniz ve aileyle yaşamıyorsanız almayın. Bakmanız çok çok zordur. Köpeğin evde yalnızlıktan psikolojisi bozulur. Sizinkini de bozar. Derslere gittiğinizde saatlerce evde ne yapacak? Aman diyeyim yapmayın. Siz onu alıştırana kadar üniversite biter. Ona da yazık size de yazık. Bu konularda tecrübeli biri olarak söylüyorum; aile yanında ya da evde sürekli birileri olmadan sakın girişmeyin. Zamanla dediğimi anlarsınız şüphesiz ama bir hayvana yazık edersiniz. Bu kadar seviyorsanız şimdilik köpeklere yardımla ilgili çalışmalar yapın. Aileniz olduğunda bakarsınız.

+1

@EaglesWing, kesinlikle çok haklısınız. Eğer köpek evde yalnız kalacaksa lütfen bu haksızlığı köpeğinize, kedinize yapmayın. Eğer köpek veya kedi seviyorsanız ve gündüzleri evde yalnız bırakacaksanız lütfen satın alıp hayvanı mındar etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TranquilityW

Evde köpek beslemeye niyetlendim ama daha önce bu konuda bir tecrübem yok. Cavalier almayı düşünüyoruz eve ve arastırdıgım kadarıyla ev ortamına uyum sağlayabilecek nadir köpeklerdenmiş. Besleyen olup yardım edebilecek varsa çok sevinirim. Ayrıca başka ne tür köpekler beslenebilir?

Ben Bursa'dan bir köpek çiftliğinden 45 günlük bir C. K. Cavalier satın aldım. Bir erkek ve şu anda 3,5 aylık. Bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Hayır büyümezler. Küçük ırk zaten. Ama bulmak kolay değil. Pet shoptan almayı da kendime yediremiyorum. Çiftlikler de çok yüksek ücret talep edebiliyorlar.

Doğrudur.

1.300 ile 1.500 arasına köpek çiftliklerinden bulabilirsiniz. Pet shoplarda 2.500 ile 3.000.-TL arasında fiyatlar isteniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.