Şimdi Ara

Evde köpek bakımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evde köpek beslemeyi düşünüyorum ama hergün dışarı çıkarmak şartmı

Eğer şart ise köpeği eve getirdiğimiz zaman hergün duşmu aldırmamız lazım köpeğimize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Köpek her gün yıkanmaz hatta hiç yıkamayın gerek yok. Aldığınız cinse göre gezme alışkanlıkları değişir. Kısa bir araştırmayla aldığınız cinsin günlük ne kadar yürüyüş yapma ihtiyacı olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca dışardan gelip eve girecekse dediğim gibi sakın yıkamayın bu derisi ve yağ tabakaları için çok zararlı iyilikten çok kötülük yapmış olursunuz. Islak bi havlu ile ayaklarını silmeniz yeterli. Ve ne istediğinizi bilmiyorum ama barınaklar bir sürü güzel köpeklerle dolu illaki bi cins varsa bile aklınızda sürüsüyle oluyor barınaklarda ilk önce oralara bakıp bi hayvan kurtarmanızı tavsiye ederim.

Ayrıca bazı ufak ırklar pug gibi falan evde bakılabilir illaki evde hayvan bakılmaz diyenlere çok aldırmayın.
  • Hayvana yazik mustakil bahceli eviniz yoksa bulasmayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Hayvana yazik mustakil bahceli eviniz yoksa bulasmayin.

Hoş geldin arkadaşım dairede bakmayı düşünüyorum çokmu kötü olur

• Köpek her gün yıkanmaz hatta hiç yıkamayın gerek yok. Aldığınız cinse göre gezme alışkanlıkları değişir. Kısa bir araştırmayla aldığınız cinsin günlük ne kadar yürüyüş yapma ihtiyacı olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca dışardan gelip eve girecekse dediğim gibi sakın yıkamayın bu derisi ve yağ tabakaları için çok zararlı iyilikten çok kötülük yapmış olursunuz. Islak bi havlu ile ayaklarını silmeniz yeterli. Ve ne istediğinizi bilmiyorum ama barınaklar bir sürü güzel köpeklerle dolu illaki bi cins varsa bile aklınızda sürüsüyle oluyor barınaklarda ilk önce oralara bakıp bi hayvan kurtarmanızı tavsiye ederim.

Ayrıca bazı ufak ırklar pug gibi falan evde bakılabilir illaki evde hayvan bakılmaz diyenlere çok aldırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastidious -- 15 Mart 2018; 15:25:15 >

• Evde köpek beslenmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trplayer kullanıcısına yanıt
    Köpek icin bahce sart ayrica apartmanda sikinti yaratan birileri mutlaka cikar

Ozellikle cok havalayan bi kopekse

Irkı ne bakacagin kopegin

• quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Köpek her gün yıkanmaz hatta hiç yıkamayın gerek yok. Aldığınız cinse göre gezme alışkanlıkları değişir. Kısa bir araştırmayla aldığınız cinsin günlük ne kadar yürüyüş yapma ihtiyacı olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca dışardan gelip eve girecekse dediğim gibi sakın yıkamayın bu derisi ve yağ tabakaları için çok zararlı iyilikten çok kötülük yapmış olursunuz. Islak bi havlu ile ayaklarını silmeniz yeterli. Ve ne istediğinizi bilmiyorum ama barınaklar bir sürü güzel köpeklerle dolu illaki bi cins varsa bile aklınızda sürüsüyle oluyor barınaklarda ilk önce oralara bakıp bi hayvan kurtarmanızı tavsiye ederim.

Hoş geldin arkadaşım öncelikle bu güzel bilgilendirme için teşekkür ederim

Barınaktan sahiplenmeyi düşünüyorum ama köpeğimi sokağa çıkarınca vede duş aldıtmayıncs bit pire kene olmazmı . Birde köpeğimi sokakta kimsenin dokunarak sevmesini istemiyorum bunun için ne yapmam lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balkonda köpek bakmak!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Evde köpek beslenmez.

Hoş geldin arkadaşım müslümanım Allaha Şükür bende evde köpek olmaz diye biliyordum ama mantık dışı geliyor bana bu söylem

Aldığın zaman tabii ki bit piresi olabilir çok iyi ortamlarda yaşamıyor barınaktakiler fakat yaptırman gereken yıllık aşılar var. Onun haricinde de 2-3 ayda bir iç-dış parazit var. Yani demek istediğim aşılarını düzenli bir şekilde yaptırdığın takdirde hiç bir sorunu olmaz. Hatta kafanda daha net olması için şöyle söyliyim temmuz gibi sokaktan bi kedi sahiplendim. Üstü yara bere pislik pire kene ne ararsan vardı pislik içindeydi. Aldığım gibi götürdüm dış parazit yaptırdım ertesi güne hiç bişeyi kalmadı üstünde. Hatta aldığımda rengi gri gibiydi üstünü silince bembeyaz oldu hayvan Dışarda genelde insanlar saldırır mı vs dedikten sonra sevmek istiyor. Pek sevmez saldırabilir vs dersen elini uzatacaklarını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Köpek icin bahce sart ayrica apartmanda sikinti yaratan birileri mutlaka cikar

Ozellikle cok havalayan bi kopekse

Irkı ne bakacagin kopegin

Arkadaşım tipime en iyi yakışan köpek cinsi Rottweiler doberman alnan kurt köpeği benimle uyumlu olur

Ama terrier gibi küçük boyutlu Köpekleri seviyorum

Terrier alsam acaba yanlış anlaşılırmıyım diye çekiniyorum arkamdan gizlice laf edebilir arkadaşlar

İnsanlar arkandan ne diyebilir yahu hadi dedi diyelim ne olacak yani çok takmamak gerek böyle şeyleri ufak ırkları seviyosan evde bakmaya çok müsait pug french bulldog öneririm bunlar çok fazla gezme ihtiyacı olmayan dışarda olmayı sevmeyen ırklardan. (Dışardan kastım bahçede yalnız yaşamayı sevmeyen anlamında) Bunlar dışında tipime rott alman çoban daha çok yakışıyor diye öyle bir cins alırsanız hayvanı heba etmiş olursunuz. Bunlar çok antremana ihtiyacı olan cinsler. Ben kendi alman çoban cinsi köpeğimi günde 4-5 saat kendim gezdiriyordum ki bahçede salık bi şekilde yaşamasına rağmen.

• Köpek çok büyük bir sorumluluk
    günde bir kere de değil iki kere en az gezmesi gerekir
    ayrıca tatile giderken köpeği götürebilecek misiniz gibi soruları da önceden düşünmeniz gerekli
    ayrca en küçük ırkların bile günde belli bir miktar ve süre yürümesi ve koşması şart
    yani kabaca günde en az bir saatiniz gezdirmekle geçecek yoksa
    köpeğe de size de yazık

buna ek olarak
    dışardan içeri girerken ayaklarını silebilirsiniz fakat ona bile her gün sabunlu veya başka bir kimyasal ile silerseniz ayak dokusu zarar görürü sadece su ile sileceksiniz

köpek bakmak çok büyük sorumluluk olsa da insana verdiği mutluluk paha biçilemez
  • quote:

Aldığın zaman tabii ki bit piresi olabilir çok iyi ortamlarda yaşamıyor barınaktakiler fakat yaptırman gereken yıllık aşılar var. Onun haricinde de 2-3 ayda bir iç-dış parazit var. Yani demek istediğim aşılarını düzenli bir şekilde yaptırdığın takdirde hiç bir sorunu olmaz. Hatta kafanda daha net olması için şöyle söyliyim temmuz gibi sokaktan bi kedi sahiplendim. Üstü yara bere pislik pire kene ne ararsan vardı pislik içindeydi. Aldığım gibi götürdüm dış parazit yaptırdım ertesi güne hiç bişeyi kalmadı üstünde. Hatta aldığımda rengi gri gibiydi üstünü silince bembeyaz oldu hayvan Dışarda genelde insanlar saldırır mı vs dedikten sonra sevmek istiyor. Pek sevmez saldırabilir vs dersen elini uzatacaklarını sanmıyorum.

Sağolun arkadaşım Allah razı olsun teşekkür ederim sokak hayvanlarına yardımcı oldunuz için

Bende 2 tane yavru kediye sahiplendim apartmanda bakıyorum ama aşı yaptırmadım sorun olurmu Birtanesi arada evime girip çıkıyor. .. beni gördükleri zaman birisi ayağıma patisi ile çemle takıyor gitme diye

Küçüklüğümden bu yana köpek istiyorum bakalım beslemek kısmet olacakmı

Birader sikintili ırkları secmissin

Bunlar apartmanla uyumlu degil

Misal benim oturdugum apartmanda birisi pitbull baksa rahatsiz olurum.

Illaki girerken cikarken karsilasiriz

Bu olayi bi daha gözden gecir derim yoksa biri sikayet ettimi adam her turlu hakli cikar

Sokakta yaşayan hayvanların hepsi tabii ki böyle aşı gibi imkanlara sahip olmadığından çok sorun değil.İllaki bir şekilde hayatlarını devam ettiriyorlar. Ama evinizde sürekli bakıyosanız yaptırmanızı tavsiye ederim özellikle iç paraziti olduğu zaman size de tüyünden veya dışkısının üstüne bastıysa ev içinde gezerken falan her yere sürüp sizi de hasta edebilir. Yaşınızı bilmiyorum ama çocuğunuz varsa beraber büyümeleri de harika olur. Yeni nesil çocukları görüyorum etrafta hayvan sevgisi olmayan gördüğü hayvanı sevmek yerine tekmeleyip kovan.

• quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

quote:

Evde köpek beslenmez.

Hoş geldin arkadaşım müslümanım Allaha Şükür bende evde köpek olmaz diye biliyordum ama mantık dışı geliyor bana bu söylem

Yok hocam dinen demedim. Bence eve köpek girmemeli. Girse de bahçeye çıkabilmeli.

• quote:

İnsanlar arkandan ne diyebilir yahu hadi dedi diyelim ne olacak yani çok takmamak gerek böyle şeyleri ufak ırkları seviyosan evde bakmaya çok müsait pug french bulldog öneririm bunlar çok fazla gezme ihtiyacı olmayan dışarda olmayı sevmeyen ırklardan. (Dışardan kastım bahçede yalnız yaşamayı sevmeyen anlamında) Bunlar dışında tipime rott alman çoban daha çok yakışıyor diye öyle bir cins alırsanız hayvanı heba etmiş olursunuz. Bunlar çok antremana ihtiyacı olan cinsler. Ben kendi alman çoban cinsi köpeğimi günde 4-5 saat kendim gezdiriyordum ki bahçede salık bi şekilde yaşamasına rağmen.

Arkadaşım çevremdekiler olsun başka insanlar olsun beni mafya gangaster gibi görüyorlar bu yüzden dolayı mini Cooper araba bile almadım minileri giymiş geziyor demesinler diye gerçi yüzüme karşı demezler

Amerika filimlerindeki teerier Köpekli filmleri çok seviyorum hem küçük hemde sempatik ve yardımsever köpekler evde rahatlıkla bakabilirim heralde

Lassie filmin etkisindede kaldım vede mel Gibsondu galiba polis ve k9 köpeği vardı alman kurt köpeği onuda seviyorum

Eski Model amerikan polis arabası alıp alman kurt köpeğim ile başbaşa kahve içmeyi çok istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: djbabafett

Köpek çok büyük bir sorumluluk
    günde bir kere de değil iki kere en az gezmesi gerekir
    ayrıca tatile giderken köpeği götürebilecek misiniz gibi soruları da önceden düşünmeniz gerekli
    ayrca en küçük ırkların bile günde belli bir miktar ve süre yürümesi ve koşması şart
    yani kabaca günde en az bir saatiniz gezdirmekle geçecek yoksa
    köpeğe de size de yazık

buna ek olarak
    dışardan içeri girerken ayaklarını silebilirsiniz fakat ona bile her gün sabunlu veya başka bir kimyasal ile silerseniz ayak dokusu zarar görürü sadece su ile sileceksiniz

köpek bakmak çok büyük sorumluluk olsa da insana verdiği mutluluk paha biçilemez

Hoş geldin arkadaşım Teşekkürler haklısınız köpek beslemek bambaşka bir duygu ama büyük sorumluluk

Birşeyi merak ediyorum diyelim başım ağrıdı hastayım köpeğim benim hasta olduğumu anlayıp ona göremi davranış sergiler

Üzülerek söylüyorum ki Lassie yanlış hatırlamıyosam Collie cinsi bi ırktı. Ve bunlar çok zeki ve antrenmana ihtiyacı olan ırklar. Ayrıca çok fazla tüylü olduklarından sürekli de taranmaları gerek Ve bi o kadar da etrafta tüy demek o yüzden bunaltabilir bi yerden sonra.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

quote:

Evde köpek beslenmez.

Yok hocam dinen demedim. Bence eve köpek girmemeli. Girse de bahçeye çıkabilmeli.

Anladım arkadaşım köpeğin rahat etmesi için söylediniz sağolun

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.