Şimdi Ara

Evde köpek bakımı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle ne tarz köpek alıcagına baglı.

Küçük tea cup tarsi köpekler alıcaksan evde beslenir. Golden tarsi büyük aktif köpek alıcaksan hiç tavsiye etmem.

İkinci olay evde besleyecegin için kıl tüy çok büyük sıkıntı. Alacagın kopek min tuy doksun istiosan dökmeyenleri arastır. 2-3 tür var bizdeki Yorkshire mesela ve hiç kıl tüy dökmüyor döksede senden benden dökülen kadar maks döker.

günde en 2-3 defa tuvalet ihtiyacı için cıkarman lazım. İyi eğitirsen eve yapmaz ama en az 2 defa cıkarman sart sabah aksam .

Her gün yıkamaya gerek yok 15 gün ya da ayda 1 yıkasanız yeter. Ama eve geldiğinde kıçını patilerini silmeniz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperVR -- 16 Mart 2018; 11:8:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xinglyan

quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

quote:

Orijinalden alıntı: xinglyan

Ben verdim eğitimini. Tüyleri kesiliyormuş ama veterinerimiz 1 yaşından sonra diyor

Kimseden yardım almadanmı tuvalet eğitimi verdin

Evet bu o kadar zor bir şey değil. Atomu parçalamadık rahat ol kolay bir şey:))

alemsiniz arkadaşım sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaperVR

Öncelikle ne tarz köpek alıcagına baglı.

Küçük tea cup tarsi köpekler alıcaksan evde beslenir. Golden tarsi büyük aktif köpek alıcaksan hiç tavsiye etmem.

İkinci olay evde besleyecegin için kıl tüy çok büyük sıkıntı. Alacagın kopek min tuy doksun istiosan dökmeyenleri arastır. 2-3 tür var bizdeki Yorkshire mesela ve hiç kıl tüy dökmüyor döksede senden benden dökülen kadar maks döker.

günde en 2-3 defa tuvalet ihtiyacı için cıkarman lazım. İyi eğitirsen eve yapmaz ama en az 2 defa cıkarman sart sabah aksam .

Her gün yıkamaya gerek yok 15 gün ya da ayda 1 yıkasanız yeter. Ama eve geldiğinde kıçını patilerini silmeniz lazım

Hoş geldin arkadaşım ilgin için teşekkür ederim

Terrier ırkını seviyorum ve bakabiliceğime inanıyorum

• şu köpek alın apartmanda sıkıntı olmaz kafalar varya..Arkadaş köpek bir şekilde bakarsın ama nasıl ?Çocuk gibidir ihtiyacı olduğunda veterinere götürmek gerekiyor, ilgilenmek,oynamak,eğitmek,gezdirmek gerekiyor işkence çektirmeye gerek yok hayvana..Apartmanda bakanlar yok mu?Tabiki var ama adam gibi bakıyorlar.Hayvanada bir hayat standartı vermen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 16 Mart 2018; 11:10:27 >
  • quote:

quote:

Yorkshire terrier çok güzel bir ırk ve tam bir ev hayvanı. Sokaga salsan emın ol yasayamaz.

Evde köpek bakımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperVR -- 16 Mart 2018; 11:14:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

şu köpek alın apartmanda sıkıntı olmaz kafalar varya..Arkadaş köpek bir şekilde bakarsın ama nasıl ?Çocuk gibidir ihtiyacı olduğunda veterinere götürmek gerekiyor, ilgilenmek,oynamak,eğitmek,gezdirmek gerekiyor işkence çektirmeye gerek yok hayvana..Apartmanda bakanlar yok mu?Tabiki var ama adam gibi bakıyorlar.Hayvanada bir hayat standartı vermen gerekiyor.

Hoş geldin arkadaşım canları karşı hassas olduğun için teşekkürler

Köpek alırsa kısıtlama getirmem

• quote:

quote:

quote:

Yorkshire terrier çok güzel bir ırk ve tam bir ev hayvanı. Sokaga salsan emın ol yasayamaz.

Evde köpek bakımı

Fotoğraf çok güzel arkadaşım acaba yavru olarakmı almak lazım

• 3 gün sonra sokağa atılacak bir cana daha merhaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

şu köpek alın apartmanda sıkıntı olmaz kafalar varya..Arkadaş köpek bir şekilde bakarsın ama nasıl ?Çocuk gibidir ihtiyacı olduğunda veterinere götürmek gerekiyor, ilgilenmek,oynamak,eğitmek,gezdirmek gerekiyor işkence çektirmeye gerek yok hayvana..Apartmanda bakanlar yok mu?Tabiki var ama adam gibi bakıyorlar.Hayvanada bir hayat standartı vermen gerekiyor.

Tea cup york shire’ı aparmanda bakacak tabii ki nerede bakacak? Evin önünde kulubeye mi bağlayacak küçücük hayvanı? Apartmanda köpek beslenir. Yeter ki doğru ırk seçimi yapılsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

3 gün sonra sokağa atılacak bir cana daha merhaba

Hoş geldin arkadaşım barınaktan sahipleneceğim

Merak Etmeyin şuanda mahalledeki sokak hayvanlarına 2 yıldır düzenli olarak besleme yapıyoruz

• trplayer kullanıcısına yanıt
    Barınaktan sahiplensende o köpeği sokağa atacaksan, başkasına vereceksen çıkma bu yola ne olur.

Mahallede köpek beslemek ayrı, evin içinde köpekle yaşamak ayrı şeyler.

Öncellikle çok yalnız kalamazlar, hele ki bazı türler bu konuda kendilerine acı çektirip ciddi psikolojik bozukluklara yol açarlar.

Mesela benim daha doğrusu komşumun sokağa attığı bir Shiba'm var şuan. Düşün daha 5 aylık ve yalnız bırakamıyoruz. Ben durmadan yanındayım zaten. Dışarı çıkartıyorum ama yavru olduğu için çok gezdirmiyorum. İshal oluyorlar, hasta oluyorlar, parazit çıkarıyorlar (Allah'a şükür onu yaşatmadı ama eminim yaşayacağız) ağlıyorlar, ilgi bekliyorlar.

Ben onla oynamadım ders çalıştım diye eski bir kitabımı dişlerken yakaladım. Oynamak içinde değildi, diş çıkarmak içinde değildi. Sırf onla oynamam için yapıyordu.

Yeri gelecek kıçındaki :D kakayı bile sileceksin, hasta olduğunda başında bekleyeceksin. Emin ol bir cana bakmak çok zor. İlk ciddi bir köpekle arkadaş olacaksan, evini paylaşacaksan barınaktan 5-6 yaşlarında olan birini sahiplenebilirsin.

Hem daha bilinçli olurlar, hemde birbirinizi anlarsınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evde köpek bakımı

Fotoğraf çok güzel arkadaşım acaba yavru olarakmı almak lazım

barınakta bulamayabilirsin. Ya da internetten falan bakamayıp vermek isteyen olursa anca öyle bulursun. Küçkken almakta fayda var sana alıssın iyice. Sonradan zor olabilir

• ReaperVR R kullanıcısına yanıt
    Bu tamamen saçmalık.

Yavruyken almakla, barınaktan bir can kurtarmak aynı şey.

Barınaktaki canlar olumsuz şartları çok fazlasıyla gördükleri için size daha çok bağlanıyor, onu bırakmanızı istemiyorlar.

(önceki sahipleri gibi mesela)

Yavru köpeklere herkes bakamaz. Bir bebeğe bakmanız lazım. Ayrıca sizinle uyuşmazsa da size gene alışmaz ve sizin yanlış eğitiminizden dolayı ileri ki yaşlarda daha çok sorun çıkartır.

• quote:

Bu tamamen saçmalık.

Yavruyken almakla, barınaktan bir can kurtarmak aynı şey.

Barınaktaki canlar olumsuz şartları çok fazlasıyla gördükleri için size daha çok bağlanıyor, onu bırakmanızı istemiyorlar.

(önceki sahipleri gibi mesela)

Yavru köpeklere herkes bakamaz. Bir bebeğe bakmanız lazım. Ayrıca sizinle uyuşmazsa da size gene alışmaz ve sizin yanlış eğitiminizden dolayı ileri ki yaşlarda daha çok sorun çıkartır.

kardeşim anlama kıtlıgın mı var senin ?

bu hayvan öyle her yerde olan bir tür değil barınaktan bulamayabilirsin yazdım. Saçma sapan yorumlar atmayın
  • https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=292133157985600&id=232266927305557

Bence tam senlik terier cok buyumez.yavruda

• ReaperVR R kullanıcısına yanıt
    Sende de algıda seçicilik var herhalde.

Ben Yorkshire Terrier'ın barınaklarda kolay bulunmamasına değil "Yavru iken alırsan daha iyi alışır." cümleni eleştirdim.

Lütfen üslubunu düzelterek konuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=292133157985600&id=232266927305557

Bence tam senlik terier cok buyumez.yavruda

Link için çok sağol çok tatlı terier acaba sahiplensem eski sahibini için çokmu ağlar çok Üzgün bakıyor

• quote:

Barınaktan sahiplensende o köpeği sokağa atacaksan, başkasına vereceksen çıkma bu yola ne olur.

Mahallede köpek beslemek ayrı, evin içinde köpekle yaşamak ayrı şeyler.

Öncellikle çok yalnız kalamazlar, hele ki bazı türler bu konuda kendilerine acı çektirip ciddi psikolojik bozukluklara yol açarlar.

Mesela benim daha doğrusu komşumun sokağa attığı bir Shiba'm var şuan. Düşün daha 5 aylık ve yalnız bırakamıyoruz. Ben durmadan yanındayım zaten. Dışarı çıkartıyorum ama yavru olduğu için çok gezdirmiyorum. İshal oluyorlar, hasta oluyorlar, parazit çıkarıyorlar (Allah'a şükür onu yaşatmadı ama eminim yaşayacağız) ağlıyorlar, ilgi bekliyorlar.

Ben onla oynamadım ders çalıştım diye eski bir kitabımı dişlerken yakaladım. Oynamak içinde değildi, diş çıkarmak içinde değildi. Sırf onla oynamam için yapıyordu.

Yeri gelecek kıçındaki :D kakayı bile sileceksin, hasta olduğunda başında bekleyeceksin. Emin ol bir cana bakmak çok zor. İlk ciddi bir köpekle arkadaş olacaksan, evini paylaşacaksan barınaktan 5-6 yaşlarında olan birini sahiplenebilirsin.

Hem daha bilinçli olurlar, hemde birbirinizi anlarsınız.

Arkadaşım kendi tuvaletini tek başına yapamıyormuki her zaman kıçını benmi sileceğim

• trplayer kullanıcısına yanıt
    Evin içinde bakacağım diyorsun.

İyi kakasını bulaştırsın iki tarafa.

Birde yavru diyorsunuz ya pes.

• quote:

Sende de algıda seçicilik var herhalde.

Ben Yorkshire Terrier'ın barınaklarda kolay bulunmamasına değil "Yavru iken alırsan daha iyi alışır." cümleni eleştirdim.

Lütfen üslubunu düzelterek konuş.

Sen kendin yetıstırmedıgın belli. Hayvana verdiğin eğitimleri küçükken verirsen kapıyor 3-5 yasına geldıkten sonar kolay kolay egitemiyorsun. Ayrıca ozamanki yetişme şekline göre hayvanın psikolojiside çok değişken oluyor. Sürekli kimseyi yaklastırmayıp buyutulen bır hayvan birisi sevmeye calısınca hemen hırcınlasırken aynı cınsın sürekli insanlarla iç içe yasayanları çok rahat insanlara yaklasıp sevdırıyor. Bunun ıcın kuccukken alman daha faydalı olur dedım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.