Şimdi Ara

Evde köpek bakımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

American Cocker köpeğim var. 2 aylıkken almıştım. Şu an 7 aylık. Evde tek kalmaya da alıştı gündüzleri. Sorun olmuyor. Tuvaletini evde pedine yapıyordu yeni yeni dışarıya alıştırmaya başlıyoruz.

Köpek sürekli yıkanmaz bu zararlı. Eve sokmadan hafif ıslak bir havluyla patilerini silseniz yeterli.

Köpek seven bir insan bence zorlanmaz. Ama sevmeyen için ve hevesten isteyenler için çileye dönüşür bu olay. Bakın dönüşebilir demiyorum dönüşür diyorum. Ama seviyorsanız hiç düşünmeyin. Apartmanda da doğru ırk seçtiğiniz sürece gayet güzel beslenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trplayer kullanıcısına yanıt
    Sevme partileri İstanbul'da olursa gelirim

• quote:

Orijinalden alıntı: xinglyan

Evde köpek beslenir.

American Cocker köpeğim var. 2 aylıkken almıştım. Şu an 7 aylık. Evde tek kalmaya da alıştı gündüzleri. Sorun olmuyor. Tuvaletini evde pedine yapıyordu yeni yeni dışarıya alıştırmaya başlıyoruz.

Köpek sürekli yıkanmaz bu zararlı. Eve sokmadan hafif ıslak bir havluyla patilerini silseniz yeterli.

Köpek seven bir insan bence zorlanmaz. Ama sevmeyen için ve hevesten isteyenler için çileye dönüşür bu olay. Bakın dönüşebilir demiyorum dönüşür diyorum. Ama seviyorsanız hiç düşünmeyin. Apartmanda da doğru ırk seçtiğiniz sürece gayet güzel beslenir

Hoş geldin arkadaşım Teşekkürler

Amerikan cocker tuvalet eğitimi sizmi verdiniz Yoksa eğitmenlermi verdi

Bende Seviyorum amerikan cockeri kulakları uzun oluyor

Acaba tüylerini kestiriyormusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sandor Clegane

Sevme partileri İstanbul'da olursa gelirim

Hoş geldin arkadaşım buyur gel beklerim

Ben verdim eğitimini. Tüyleri kesiliyormuş ama veterinerimiz 1 yaşından sonra diyor

• quote:

Ben verdim eğitimini. Tüyleri kesiliyormuş ama veterinerimiz 1 yaşından sonra diyor

Kimseden yardım almadanmı tuvalet eğitimi verdin

• quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

quote:

Orijinalden alıntı: Boreman Lames

quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Evde köpek beslenmez.

sanane

Banane olmasından sanane?

Hoş geldin arkadaşım

Hoşbuldum konu sahibim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 22 senedir köpek bakıyorum, büyük cins köpek bakan arkadaşlarım da var, köpek bakan komşularım da oldu. Şunu söyleyeyim kolay bir iş değil, hatta çok zor diyebilirim. Sorumluluk sahibi olmayan adam bu işe girmesin zira çocuk bakmaktan pek bir farkı yok. Rahat rahat gezemezsiniz, tatile gitmeniz sorun olur, hastalanır uğrsşırsınız vs vs.

Her gün dışarı çıkarmak mı gerekiyor diye soruyorsanız zaten bu işe hiç girmeyin çünkü konu hakkında en ufak fikriniz olmadığı belli. Hayvanı alır iki gün sonra sokağa bırakırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

22 senedir köpek bakıyorum, büyük cins köpek bakan arkadaşlarım da var, köpek bakan komşularım da oldu. Şunu söyleyeyim kolay bir iş değil, hatta çok zor diyebilirim. Sorumluluk sahibi olmayan adam bu işe girmesin zira çocuk bakmaktan pek bir farkı yok. Rahat rahat gezemezsiniz, tatile gitmeniz sorun olur, hastalanır uğrsşırsınız vs vs.

Her gün dışarı çıkarmak mı gerekiyor diye soruyorsanız zaten bu işe hiç girmeyin çünkü konu hakkında en ufak fikriniz olmadığı belli. Hayvanı alır iki gün sonra sokağa bırakırsınız.

Hoş geldin arkadaşım emeğinize sağlık.. 22 yaşına kadar köpekler yaşayabiliyormu

Köpekler bebek gibimi yoksa çocuk gibimi

Bebek gibiyse bakmakta zorluk çekerim ama çocuk gibiyse bakarım çünkü bende yaramaz çocuktum ve köpeğimde yaramazlık yapabilir ara sıra

Köpeğim eve alışsa dışarı çıkmak istemez beni kıskanır başkalarından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trplayer -- 15 Mart 2018; 19:36:24 >

• Evi ağır bir koku sarar kardeş giremessin eve

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

Evi ağır bir koku sarar kardeş giremessin eve

Hoş geldin arkadaşım çokmu ağır koku acaba parfüm sıksam gidermi koku

Valla kardeşim komşumuz besliyor adamlar kapıyı açtıkları zaman yüzüme agır kokulu bir hava dalgası çarpıyor midem bulanıyor yani o derece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

22 senedir köpek bakıyorum, büyük cins köpek bakan arkadaşlarım da var, köpek bakan komşularım da oldu. Şunu söyleyeyim kolay bir iş değil, hatta çok zor diyebilirim. Sorumluluk sahibi olmayan adam bu işe girmesin zira çocuk bakmaktan pek bir farkı yok. Rahat rahat gezemezsiniz, tatile gitmeniz sorun olur, hastalanır uğrsşırsınız vs vs.

Hoş geldin arkadaşım emeğinize sağlık.. 22 yaşına kadar köpekler yaşayabiliyormu

Bebek gibiyse bakmakta zorluk çekerim ama çocuk gibiyse bakarım çünkü bende yaramaz çocuktum ve köpeğimde yaramazlık yapabilir ara sıra

22 sene tek köpek değil, 3 köpek baktım. Irish Setter, Maltese ve American Cocker, biri sadece 5-6 ay kaldı elimde, diğeri 11 sene kadar yaşadı, şimdi sahibi oluğum Cocker ise 12 yaşına geldi sayılır. 22 sene yaşamaz köpekler 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

Valla kardeşim komşumuz besliyor adamlar kapıyı açtıkları zaman yüzüme agır kokulu bir hava dalgası çarpıyor midem bulanıyor yani o derece

Anladım kardeşim teşekkür ederim

Koku temizlik ile ilgili olmalı

• quote:

quote:

quote:

22 sene tek köpek değil, 3 köpek baktım. Irish Setter, Maltese ve American Cocker, biri sadece 5-6 ay kaldı elimde, diğeri 11 sene kadar yaşadı, şimdi sahibi oluğum Cocker ise 12 yaşına geldi sayılır. 22 sene yaşamaz köpekler 😁

12 yıl yaşıyorsa iyi ben 42 yaşındayım 12 yıl sonra 54 yaşında oluyorum köpeğim ile birlikte ölmüş olurum heralde

Ayni benim gibisin 😀 hayvan benim gibi sabaha karsi uyuyor oglen uyaniyoruz. 37 yasindayim 10 yildir benimle ama disari cikarman lazim iki wc ihtiyaci icin. O seninle oldugu zaman mutlu olucak. Benim kizim boyle. Birde arada komsumun oglu alip 2-3 saat gezdiriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

Ayni benim gibisin 😀 hayvan benim gibi sabaha karsi uyuyor oglen uyaniyoruz. 37 yasindayim 10 yildir benimle ama disari cikarman lazim iki wc ihtiyaci icin. O seninle oldugu zaman mutlu olucak. Benim kizim boyle. Birde arada komsumun oglu alip 2-3 saat gezdiriyor.

Hoş geldin arkadaşım sadık dost ile başbaşa uyumak kadar mutluluk verici birşey olamaz

Benim yerime kızınıza iyi geceler deyin inşallah bende beslerim

insallah. Ama unutma o bir canli aldim olmadi verdim olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

insallah. Ama unutma o bir canli aldim olmadi verdim olmaz.

içiniz rahat olsun arkadaşım mahalledeki kedi ve Köpeklerede bakıyorum ama artık evde yanımda olmasını istiyorum

Allah hiçbir canlıya başka canlıya muhtaç etmesin inşallah amin

1990 yıllarda doğalgaz boru hattı döşemesi yapılıyordu lağım faresini öldürmüşlerdi ama 3 tane gözleri kapalı yavrusu vardı kutuya koydum 2 gün baktım malesef öldüler

• quote:

quote:

Kimseden yardım almadanmı tuvalet eğitimi verdin

Evet bu o kadar zor bir şey değil. Atomu parçalamadık rahat ol kolay bir şey:))

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.