Şimdi Ara

Evde köpek bakımı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam köpeğe bakıcak bizler değil ,sensin

sen maddi manevi bakabileceksen al ,yoksa alma . Sonuçta bir can yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahçeli bi evin yoksa köpek alma kardeşim kendine acımıyorsan hayvana acı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

hocam köpeğe bakıcak bizler değil ,sensin

sen maddi manevi bakabileceksen al ,yoksa alma . Sonuçta bir can yani.

Maddi manevi her türlü ihtiyacını karşılarım daha köpek almadan dikkat köpek var yazısı aldım redkitli rintintinli odanın kapısına asacağım

Beni motive edin bakarsın sana güveniyorum deyin arkadaşlarım

Bana manevi destek vermezseniz köpeğimi sizlere sevdirtmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orjinal-puma

bahçeli bi evin yoksa köpek alma kardeşim kendine acımıyorsan hayvana acı.

Hoş geldin arkadaşım tavsiye için teşekkürler malesef Bahçeli evim yok

Zaten kediden daha küçük boyutlu köpek almayı düşünüyorum aslında alman kurdu istiyorum mecburen küçük boy olacak

• trplayer kullanıcısına yanıt
    Kucuk kopeklerin bazılarında koku ve tuy sikintisi olmuyor. Masdiff (Maltese olacak) ve York cinslerinde ozelikle. Kopeginize vereceginiz tuvalet egitimiyle disari cikarmayi en dusuge indirebilirsiniz aslinda. İlk kopegim genellikle balkonda tuvalet isini gorurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 18 Mart 2018; 20:2:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcankorkmaz

Kucuk kopeklerin bazılarında koku ve tuy sikintisi olmuyor. Masdiff ve York cinslerinde ozelikle. Kopeginize vereceginiz tuvalet egitimiyle disari cikarmayi en dusuge indirebilirsiniz aslinda. İlk kopegim genellikle balkonda tuvalet isini gorurdu.

Evin balkonu 25 metre uzunluğunda arkadaşım micro teacup yorkshire köpek videosu gördüm tesadüfen acaba bu köpekler cidden bu kadar çok küçükmü oluyor

• trplayer kullanıcısına yanıt
    Balkona alıştırabilirsiniz, sabrınıza bağlı bir durum bu. Bu arada Mastiff demişim yanlış yazmışım "Maltese" cinsi de ev köpeği olarak önerilir ne tüyü vardır ne kokusu. Geçenlerde çok ufak olmayan York görmüştüm yani türleri arasında bir fark olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe Duplantier

quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

uygun değil desek sanki çok mu umursayacaksınız ?
    insanlar için dahi apartman yaşantısı uygun bir yaşam değilken ,birde hayvanları dört köşe kutu gibi yerlere hapsetme merakı var
    tek katlı ve bahçeli bir ev için gayet iyi olur ama apartmanda ha köpek beslemişsin ,ha inek ne farkı var ?
    hayvanların özgürlüklerini ellerinden alıp ,hayvan severlik yapmak insana özgü bir davranış

Evrim konusundan sonra burda da mı fikir sahibisin

evrim ve evde köpek beslemek konuları için özel eğitim gerekmiyor değil mi :)
    bunlar yıllardır konuşulan konular

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Joe Duplantier

quote:

uygun değil desek sanki çok mu umursayacaksınız ?
    insanlar için dahi apartman yaşantısı uygun bir yaşam değilken ,birde hayvanları dört köşe kutu gibi yerlere hapsetme merakı var
    tek katlı ve bahçeli bir ev için gayet iyi olur ama apartmanda ha köpek beslemişsin ,ha inek ne farkı var ?
    hayvanların özgürlüklerini ellerinden alıp ,hayvan severlik yapmak insana özgü bir davranış

Evrim konusundan sonra burda da mı fikir sahibisin

evrim ve evde köpek beslemek konuları için özel eğitim gerekmiyor değil mi :)
    bunlar yıllardır konuşulan konular

Sizlerde yıllardır herkesin kabul ettiği insan hayvandır gerçeğini kabul etmediniz Ayrıca çoğu köpek ev dışındaki şartlarda hayatta kalamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joe Duplantier -- 19 Mart 2018; 1:56:50 >

• Joe Duplantier kullanıcısına yanıt
    herkes dediğin sadece evrimciler yahu ,hepsini toplasan birkaç milyon etmez ama sesleri çok çıktığı için "herkes" gibi bir algı oluşuyor
    hayvan da bir yaratıktır ,insan da ama ikisinin bir bağı yoktur (bazı benzerlikleri olması ikisinin aynı olduğunu göstermez)
    tekerleği var diye bisiklete araba diyorsan yapacak şey kalmıyor

kim demiş çoğu köpek ev dışında yaşayamaz ?
    onların yaşam şekilleri zaten sokaklar ,bahçeler vs. ama insanlar zorla alıştırıp kendi istedikleri gibi yaşamaya zorluyorlar
    hatta ormana bırakılan köpekler vahşileşir ,oraya uyum sağlar
    şu an ikamet ettiğim yere sürekli köpek getirip atıyorlar (meraklanıp alıyorlar sonra işlerine gelmeyince atıp kaçıyorlar) , hepsi de kendini yeni yaşama uydurup devam ediyor

sanki aslan ,kaplan dan bahsediyoruz yahu :)

ben beslenmesine değil ,apartmanda beslemenin yanlışlığını söylüyorum ,diğer türlü bahçeli evim olsa bende köpek beslemek isterdim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.