Şimdi Ara

Evde köpek bakımı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
3.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trplayer

quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Norveckırfaresi

Daha bugün k9 alman kurdu aldık güzel mi güzel ama kedi daha temiz. Eve getirdik halıya bıraktı üstüne bastı gezdi tiksindim temizlerken bunları cidden göze almak gerekiyo. Şuan otobüsün bagajında uyku girmiyor gözüme ölürse diye sürekli kontrol ediyorum dışarıda gezdirmek filan baya zevkli o bağı cidden yakalarsan bırakamazsin. Ama maması filan kokuyor hocam yav. Kesinlikle en az 1 saat gezdirmek şart ve en önemlisi bir yere giderken götürebilecek misin

K9 lar cok guzel top oynuyor topu parcalatmamayi ogret karsilikli mac bile yaparsiniz

Benimki parcaliyordu basket topuna gectik sisirince disini geciremedi ama oda sert oynarken korkutuyor biraz

Arkadaşım şuanda beslediğin kaç tane köpeğin var

Senin yerinde olmayı isterdim

Evde hic beslemiyorum hepsi sokakta bir tanesi gozdem tam oyuncu kopegi gidiyor sopa getiriyor atmami isityor yada sopayi cekistiriyor vs kapimizin onunden ayrilmiyor:)

Bir tane sibirya kurdu var sokak kopegi saniyordum ama sahibi varmis oda bizim evin ordan ayrilmiyor

2 tane cocuklari olan cift var 7tane yavru kopekleri vardi sikayet uzerine belediye aldi onlari:'(

4 tane hirsizin (mama kabimi calan kopek) ekip var (pek sevdirtmiyorlar yabaniler uzaktan beni izliyorlar yemek koyunca geliyorlar yiyor gidiyorlar)

Arada farkli kopekler de geliyor ama dayak yiyip gidiyorlar. Bolgeye yaklastirmiyorlar.

Asagi yukari 10 tane var 5 i pesimi birakmiyor ekmek almaya beraber gidiyoruz:)

Keşke tüm aileler sizinki gibi olsa arkadaşım tebrik ediyorum

köpeğe sopa atıp getirtmeyi senmi öğrettin

Köpekler ile top oynamak zevkli olmalı benimde köpeğim olsa birlikte futbol karşılaşması yapardık

5 köpek ile ekmek almaya yada alış verişe gitmek çok havalı ve güzel duygu

Bu forumda tüm arkadaşlarımı seviyorum ama seni hem Seviyorum hemde kıskanıyorum hep hayalimdeki hayatı yaşıyorsun

hocam o kopegi kendi kendine eglenirken gordum dikkatimi cekti o kopek sayesinde diger kopekleri fark ettim tam emin degilim ben mi ogrettim kendi mi biliyordu baska birisi mi ogretti

Bodyguardlik yapiyorlar bana zevkli oluyor ama hepsi uyumlu degil dovusuyorlar vs sanki ben dovusturuyom gibi oluyor

Aksamlari havlayinca rahatsiz olanlara karsi suclusu ben gibi hissediyorum.

Diger kopeklere topu atinca korkuyorlar onlarla pek oynuyamiyorum

Bende sizi seviyorum

Teşekkür ederim arkadaşım acaba köpeklerinin yanında bisiklet sürüyormusun herhangi bir tepki veriyorlarmı

Surdum benle beraber geldi. Ama kopegim arabayi motosikleti vs surekli kovalar surekli kizarim yinede kovalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Köpek her gün yıkanmaz hatta hiç yıkamayın gerek yok. Aldığınız cinse göre gezme alışkanlıkları değişir. Kısa bir araştırmayla aldığınız cinsin günlük ne kadar yürüyüş yapma ihtiyacı olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca dışardan gelip eve girecekse dediğim gibi sakın yıkamayın bu derisi ve yağ tabakaları için çok zararlı iyilikten çok kötülük yapmış olursunuz. Islak bi havlu ile ayaklarını silmeniz yeterli. Ve ne istediğinizi bilmiyorum ama barınaklar bir sürü güzel köpeklerle dolu illaki bi cins varsa bile aklınızda sürüsüyle oluyor barınaklarda ilk önce oralara bakıp bi hayvan kurtarmanızı tavsiye ederim.

Ayrıca bazı ufak ırklar pug gibi falan evde bakılabilir illaki evde hayvan bakılmaz diyenlere çok aldırmayın.

Hoş geldin arkadaşım öncelikle bu güzel bilgilendirme için teşekkür ederim

Barınaktan sahiplenmeyi düşünüyorum ama köpeğimi sokağa çıkarınca vede duş aldıtmayıncs bit pire kene olmazmı . Birde köpeğimi sokakta kimsenin dokunarak sevmesini istemiyorum bunun için ne yapmam lazım

3 tane köpeğim var. 2 si bahçede 1 tane evde.

Kısaca anlatayım.

-Hergün dışarı çıkarman lazım 2 kere çıkarman gerek. SÜresi çok önemli değil ancak büyük ve küçük tuvaletini yapmalı. Yani 15 dk dan günde 30 dk ayırman gerek hayvana.

-İç parazit yaptırmalısın 3 ayda bir ki tüyleri kist yapmasın ve kılkurdu vb. parazitler oluşmasın midesinde.

-Köpeğin ırkı önemli. Çok tüy döken köpek canını acıtır. Her tarafta tüyler uçuşur. Ona göre haftada bir illa makine ve temizlik yapmak şart.

-Kuduz ve tetanoz yaptırmalısın. Cam metal kesiğinde problem olmasın.

Tuvalet eğitimi başta zordur. Biraz kızacaksın eve yaptığında üstüne yürü ve bağır gerekirse kulağını biraz çek tekrarlarsa

Sokak köpeklerinin koklamasına izin ver, diğer köpeklerlede haşır neşir olsun.

Bunlar olumsuz özellikleri.

Şehirde yaşıyorsan en önemli özelliği güvenlik evinde köpek varsa, paraları evde bırak çık. Kafan rahat olur. Evine hırsız giremez.

Sevgisi dostluğu var.

Hoş geldin arkadaşım bilgilendirme için sağolun

Ev köpeği kuduz olurmu

Bahçede kalan 2 köpeğiniz evdeki köpeğinizi kıskanıyormu belkide üzülüyorlardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Daha bugün k9 alman kurdu aldık güzel mi güzel ama kedi daha temiz. Eve getirdik halıya bıraktı üstüne bastı gezdi tiksindim temizlerken bunları cidden göze almak gerekiyo. Şuan otobüsün bagajında uyku girmiyor gözüme ölürse diye sürekli kontrol ediyorum dışarıda gezdirmek filan baya zevkli o bağı cidden yakalarsan bırakamazsin. Ama maması filan kokuyor hocam yav. Kesinlikle en az 1 saat gezdirmek şart ve en önemlisi bir yere giderken götürebilecek misin

K9 lar cok guzel top oynuyor topu parcalatmamayi ogret karsilikli mac bile yaparsiniz

Benimki parcaliyordu basket topuna gectik sisirince disini geciremedi ama oda sert oynarken korkutuyor biraz

Evde hic beslemiyorum hepsi sokakta bir tanesi gozdem tam oyuncu kopegi gidiyor sopa getiriyor atmami isityor yada sopayi cekistiriyor vs kapimizin onunden ayrilmiyor:)

Bir tane sibirya kurdu var sokak kopegi saniyordum ama sahibi varmis oda bizim evin ordan ayrilmiyor

2 tane cocuklari olan cift var 7tane yavru kopekleri vardi sikayet uzerine belediye aldi onlari:'(

4 tane hirsizin (mama kabimi calan kopek) ekip var (pek sevdirtmiyorlar yabaniler uzaktan beni izliyorlar yemek koyunca geliyorlar yiyor gidiyorlar)

Arada farkli kopekler de geliyor ama dayak yiyip gidiyorlar. Bolgeye yaklastirmiyorlar.

Köpekler ile top oynamak zevkli olmalı benimde köpeğim olsa birlikte futbol karşılaşması yapardık

Bu forumda tüm arkadaşlarımı seviyorum ama seni hem Seviyorum hemde kıskanıyorum hep hayalimdeki hayatı yaşıyorsun

hocam o kopegi kendi kendine eglenirken gordum dikkatimi cekti o kopek sayesinde diger kopekleri fark ettim tam emin degilim ben mi ogrettim kendi mi biliyordu baska birisi mi ogretti

Bodyguardlik yapiyorlar bana zevkli oluyor ama hepsi uyumlu degil dovusuyorlar vs sanki ben dovusturuyom gibi oluyor

Bende sizi seviyorum

Teşekkür ederim arkadaşım acaba köpeklerinin yanında bisiklet sürüyormusun herhangi bir tepki veriyorlarmı

Surdum benle beraber geldi. Ama kopegim arabayi motosikleti vs surekli kovalar surekli kizarim yinede kovalar.

Senin yanında gelmesi çok güzel

Köpek alayım birde bisiklet alacağım Başka köpekler bisikletimin peşinden koşarsa benim köpeğim engel olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende sizi seviyorum

Senin yanında gelmesi çok güzel

Köpek alayım birde bisiklet alacağım Başka köpekler bisikletimin peşinden koşarsa benim köpeğim engel olur

Iste o is oyle olmuyor sen kopegi koruyorsun digerlerinden

Ben benim Kopegi bakkal disina goturmuyorum farkli yerdeki kopekler saldirirsa diye

Korumasini istiyorsan iyi bir kopek olmasi lazim ama kotu isiriyorlar tavsiye etmem dost olarak bakacaksan al kopegi

• trplayer kullanıcısına yanıt
    40 günlük daha da bize göre hiç değil. Kedi o kadar temiz ki kedimiz de var ne koku ne başka bir şey mama su kum koy yeter

• quote:

Köpek her gün yıkanmaz hatta hiç yıkamayın gerek yok. Aldığınız cinse göre gezme alışkanlıkları değişir. Kısa bir araştırmayla aldığınız cinsin günlük ne kadar yürüyüş yapma ihtiyacı olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca dışardan gelip eve girecekse dediğim gibi sakın yıkamayın bu derisi ve yağ tabakaları için çok zararlı iyilikten çok kötülük yapmış olursunuz. Islak bi havlu ile ayaklarını silmeniz yeterli. Ve ne istediğinizi bilmiyorum ama barınaklar bir sürü güzel köpeklerle dolu illaki bi cins varsa bile aklınızda sürüsüyle oluyor barınaklarda ilk önce oralara bakıp bi hayvan kurtarmanızı tavsiye ederim.

Ayrıca bazı ufak ırklar pug gibi falan evde bakılabilir illaki evde hayvan bakılmaz diyenlere çok aldırmayın.

Katılıyorum hocam. 6 ay önce arabanın önüne terrierin biri fırladı. Neyseki sorunsuz durdurdum arabayı, indim hayvanın yanına üstü başı leş gibi, belediye kısırlaştırıp direk sokağa atmış. Aldım hayvanı direk veterinere. Aşılarını yaptırdım eve getirdim. Yıkadık temizledik hayvanı ki evde de 7 yaşında kedim var. 6 aydır en büyüğünden bir terriere ve 7 yaşında bir kediye bakıyorum.

Evde küçük ama etrafta gezdirebileceğim yer var neyseki. Her sabah her akşam gezdiriyorum koşturuyorum. Birde evde asabi kedimiz köpeğe saldırıp duruyor onları ayırmaya çalışıyorum

Benim köpeği muhtemelen önceki sahibi dışarıya atmış. Yalnız kalmaktan aşırı korkuyor. Yalnız kalması için uğraşıyoruz bakalım başarabilecek miyiz.

• Çok sevindim köpeğiniz adına. Büyük şans ki talihsiz bi şekilde de olsa karşınıza çıkmış Valla yalan olmasın ben denemedim ama bikaç yerde duymuştum eve sahibinin sesinin zaman aralıklarla verince sakinleşiyorlardı. Öyle bi imkanınız varsa laptop vsde sesinizi loop'a alıp belki önüne geçebilirsiniz (:

• quote:

Çok sevindim köpeğiniz adına. Büyük şans ki talihsiz bi şekilde de olsa karşınıza çıkmış Valla yalan olmasın ben denemedim ama bikaç yerde duymuştum eve sahibinin sesinin zaman aralıklarla verince sakinleşiyorlardı. Öyle bi imkanınız varsa laptop vsde sesinizi loop'a alıp belki önüne geçebilirsiniz (:

Valla sorma hocam. Hemde ne çıkış evde kedi olmasa daha kolay olacaktı ama bizim kedi de arnold gibi dolaşıyor evde. Canı çok sıkılırsa tam şevkat yerimdar gibi önüne gelene pati sokaktaki kediler bile başka yere gitti. Evin etrafında kedi kalmadı sokakta.

Mantıklı hocam. Markette bi tane bebek telsizi uygulaması buldum onu alacağım. Eve bir telefon bırakınca güzel çalışıyor sistem. Havlayınca direk telsizden konuşabiliyorsun. Yalnız kalma sorununu çözebilirsem evde sorun olmayacak sakin hayvan ama şuan biri başında nöbet tutuyor evde. İnsan da nöbet tutar ama bir yere kadar. Evde yalnız kalmaya alıştığı anda 0 sorun olacak. Birde kedimin kabul etmesi lazım tabi

Bana şuan lazım olan köpek için bagaj havuzu gibi birşey. Arabaya zarar gelmesini önleyecek birşey lazım.

• uygun değil desek sanki çok mu umursayacaksınız ?
    insanlar için dahi apartman yaşantısı uygun bir yaşam değilken ,birde hayvanları dört köşe kutu gibi yerlere hapsetme merakı var
    tek katlı ve bahçeli bir ev için gayet iyi olur ama apartmanda ha köpek beslemişsin ,ha inek ne farkı var ?
    hayvanların özgürlüklerini ellerinden alıp ,hayvan severlik yapmak insana özgü bir davranış
  • Şu her mesajın başındaki "hoşgeldin arkadaşım" olayını artık keser misin? Komik değil. Bu şekilde hiçbir mesajını ciddiye alamıyorum. Çok rahatsız edici, amacın trollük gibi hissediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

uygun değil desek sanki çok mu umursayacaksınız ?
    insanlar için dahi apartman yaşantısı uygun bir yaşam değilken ,birde hayvanları dört köşe kutu gibi yerlere hapsetme merakı var
    tek katlı ve bahçeli bir ev için gayet iyi olur ama apartmanda ha köpek beslemişsin ,ha inek ne farkı var ?
    hayvanların özgürlüklerini ellerinden alıp ,hayvan severlik yapmak insana özgü bir davranış

Hoş geldin arkadaşım tabiki senin düşüncende bizler için önemli haklısın her canlı doğal ortamında yaşamını sürdürmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Şu her mesajın başındaki "hoşgeldin arkadaşım" olayını artık keser misin? Komik değil. Bu şekilde hiçbir mesajını ciddiye alamıyorum. Çok rahatsız edici, amacın trollük gibi hissediyorum.

Hoş geldin arkadaşım trollükle ne gibi ilgisi olabilir gayet ciddiyim neyse bu gece sinirli gibisin arkadaşım iyisindir umarım

Ben seni sizleri ciddiye alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

uygun değil desek sanki çok mu umursayacaksınız ?

Evrim konusundan sonra burda da mı fikir sahibisin

• Yaklaşık 9 yıldır köpek besliyorum terasımda pitbull mevcut devamlı dışarı cıkarmanız gerekmiyor köpeğinizle evinizde bolca vakit gecirdiğinizde enerjisini atmış oluyor.

Dişi düşünüyorsanız direk kısırlaştırın ileride ağır hastalıklar cıkıyor ortaya biz kısırlaştırmadık ölümden döndü.

Öneriyorum kesinlikle besleyin cok farklılar
  • Günaydın arkadaşlarım nasılsınız

Şuan çok uykum var sizlere karşılık veremiyorum ama gün içersinde basın toplantısı şeklinde açıklamalarda bulunacağım yani köpek alsammı almasammı son durumu açıklayacağım

iyi günler iyi tatiller hayırlı işler

• Evde kopek bakimi sabir ister hele küçük irk degilse. Hem kopege hem kendinize eziyet edebilirsiniz. Tecrubelerim ile sabittir. Her gün çıkarmanız gerekiyor hatta bazi kopeklerde gunde 2 kere cikarmaniz gerekebilir. İlgi alaka cok önemli. Kopegi yikarsaniz cok kotu kokar. Sık yikamak dogru değil.

Sabrederim diyorsaniz belli bir egitimden sonra alisirsiniz ama o alisma donemi zorlu gececektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 18 Mart 2018; 9:25:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim 7 sayfa olmuş hala karar veremedin mi? Besleme diyorlar işte.Milletin tavsiyelerini ciddiye alamyacaksan ne yapıyorsan yap sorma bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muyendis95

Evde kopek asiri zor bence. Gezdirmek falan. Bence kedi iyidir, gerci onda da biraz oyunlar etmen gerekiyor ama o kadar zor degil.

Hoş geldin arkadaşım tavsiye için teşekkür ederim çocukluk hayalim köpeğimin olması

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcankorkmaz

Evde kopek bakimi sabir ister hele küçük irk degilse. Hem kopege hem kendinize eziyet edebilirsiniz. Tecrubelerim ile sabittir. Her gün çıkarmanız gerekiyor hatta bazi kopeklerde gunde 2 kere cikarmaniz gerekebilir. İlgi alaka cok önemli. Kopegi yikarsaniz cok kotu kokar. Sık yikamak dogru değil.

Sabrederim diyorsaniz belli bir egitimden sonra alisirsiniz ama o alisma donemi zorlu gececektir.

Hoş geldin arkadaşım sağolun

Kedilerden daha küçük boyutlu köpek alsam oda kokarmı onudamı dışarı çıkartmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: El-Kadir

Kardeşim 7 sayfa olmuş hala karar veremedin mi? Besleme diyorlar işte.Milletin tavsiyelerini ciddiye alamyacaksan ne yapıyorsan yap sorma bize.

Hoş geldin arkadaşım hep birlikte karar verelim sizler benim arkadaşımsınız

Diyelim hasta olduğum zaman ilk sizler gelirsiniz köpeğime bakmaya

Birlik beraberlik içinde olursak daha güçlü oluruz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.