hocam 12k tytniz bu sene 92 93 civarına eşit olur zaten bence yani yakınız ama kötümsersiniz |
Evde çözdüm (2. sayfa)
-
-
3k banko bence
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2021in sefiri3k banko bence
Ah keske hocam ama bu 2020 faciasindan sonra korkuyorum haliyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimi_12332 -- 3 Temmuz 2021; 20:8:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o zaman siz sınavda normal netlerinizi veya daha iyi yaptınız zorluğun abartıldığını düşünüyorsunuz 15k hedefiniz değildi o yüzden 15k gelmesi size mantıklı gelmiyor
Tam olarak böyle
12k tytniz varmış niye mezuna kaldınız ki geçen sene ne geldi sıralama
48 jdkahdkshf malım ben o tyt yi mahvettim
hocam işte 12k tyt var ama hedef 25k ona şaşırdım
-
Ya hedefim o değil beklentim o 60 ayt ye 10k gelecek hali yok ki
Anladım hocamda 12k tyt 60ayt 15ten kötü de gelmez kötümserliği at valla erken yaşlanırsın sen bu arada tıp mı istiyorsun hocam “gelirse”
Gelirse yazabilirim hedefim 8-10k falandı Gülhane tıp istiyodum ama şimdi gelirse eğer gelen şehirlere bağlı
Ayt Mat konuları calculus zaten olm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Calculus 2 diyelim o zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ösym bu sene 2020nin tam tersini yaptı hocam. 2020yi kafanızda çok fazla büyütüyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 4 Temmuz 2021; 12:40:36 >
Hocam siz bence 12 siniz sınavın en zoru olduğuna eminim geçen senenin tam tersi ona da tamam ama uçmaya da gerek yok bence bu sıralamaların çok iyi geleceğini göstermez bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X