Tarifi ekledim Biraz geç oldu ama resimleri yüklerken sorun çıktı.
karın doyurur bu :D tadı güzelmi
quote:
Orijinalden alıntı: aeson01
karın doyurur bu :D tadı güzelmi
Kullandıgın malzemeye baglı. Dana degil de tavuk etiyle yapılan sucuktan/salamdan daha guzel oluyor; ilk defa tavuk ise yaradı:)
Ayrıca kullanacagın zeytin kesinlikle tuzsuz olmalı, aksi halde yiyemezsin.
anamda yapıyor bunu çoooooook güzel oluyor
bunu yedikten sonra dışarıda pizza yemez oldum dipnot: pizzaya bayılırım
quote:
Orijinalden alıntı: 15
tadı nasıl bari
Damak tadı görecelidir, yap-tat Ben beğendim
Efsanevi bir konusu vardı bu ev yapımı pizzanın, o konudaki konuşulanlara göre yapıyoruz çok güzel oluyor.
Püf noktalar da eklendi
kim uğraşacak yaa, al keskinoğlu hazır tavuk döner, tavada yiyeceğin kadar kısmını ısıt, yarım ekmeği tost makinasında ısıt, arasına biraz salça sür birazda soğan koy, tavadaki tavuk etini dök ekmeğin arasına, yanında dost ayran veya le cola, ohh miss,,, en fazla 5 dakikada hazır
quote:
Orijinalden alıntı: gdraek
Efsanevi bir konusu vardı bu ev yapımı pizzanın, o konudaki konuşulanlara göre yapıyoruz çok güzel oluyor.
benide bilgilendir
quote:
Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^
kim uğraşacak yaa, al keskinoğlu hazır tavuk döner, tavada yiyeceğin kadar kısmını ısıt, yarım ekmeği tost makinasında ısıt, arasına biraz salça sür birazda soğan koy, tavadaki tavuk etini dök ekmeğin arasına, yanında dost ayran veya le cola, ohh miss,,, en fazla 5 dakikada hazır
quote:
Orijinalden alıntı: SellYourSoul
quote:
Orijinalden alıntı: gdraek
Canım istedi
birader altı nasıl oldu pizzanın yandımı çok ? altı yanmış pizza hiç hoşuma gitmiyor o yüzden soruyorum