Şimdi Ara

EVDE FIRINSIZ PİZZA YAPIMI<BOL RESİMLİ> YENİ RESİMLER GELDİ--ENFES--! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
71
Favori
20.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neyazsakki

quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Orijinalden alıntı: neyazsakki

beyler denedim yalnız bu adamın ölçüleri sıkıntılı fincan hangi fincan sanırım türk kahvesi fincanı kullanmıs su bardagı varken niye fincan verirsin monyum.

benim gözlemlerim:

yaparken fazla kabardı biraz altı pişti üstü pişmedi çevirmek zorunda kaldım içi hiç pişmedi bu sefer ölçüler sıkıntılı

tadı güzel oldu bayaa yenebilir oldu ama dedigim gibi ölçüler tam olsa tadı efsane olur bu. bi daha denicem malzemelerle bakalım.

Tadı gerçekten güzel ama evet ölçülerde kesinlik yok, dedim ya bizde yeni yeni öğreniyoruz işi Önceden 1 su bardağı yoğurt ile deniyorduk, böylesi daha iyi olunca fincana geçtik. Fincan da olabildiğine küçük olmalı, Türk kahvesi fincanı olacak. Yarın fincan resmi koyarım

Not: Altının pişip üstünün pişmemesi sanırım sizden kaynaklı. Tavanın üstüne kapakla kapatıp 20 dakika orta ateşte pişecek, ayrıca salam7sucuk gibi şeyler de küçük parçalar halinde olacak. Tava da çok küçük olmamalı, hamur biraz yayılsın.

tava küçüktü zaten pizza kendi üstüne kabardı

bir de hamuru baska türlü yapanlar var bu hamur tarifi çoilginç olmuş

Tava çok önemli, hamurun ince olması gerek. Zaten kabartma tozu koyuyoruz.

Bu hamuru nasıl bulduk bende bilmiyorum, belki bir yerlerden araklamıştır bize söylemiyordur Ama tava için çok uygun bir hamur, biraz yağ koyunca tavada hiç iz bırakmıyor.

• takip
  • takip
  • taakip.
  • kitap
  • Şimdi iş mi bu karnım aç annem uyuyor ya of Yarın kuzene gideceğim aklımda pşzza yapmak veya geirtmek vardı. Artık Yapacaz ya of bu satte olur mu ya
  • Çok iyi fikir, mesajım bulunsun hatta unutmayayim diye favorilerime bile ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Çok iyi fikir, mesajım bulunsun hatta unutmayayim diye favorilerime bile ekledim.

favori iyi fikir. Ekledim hemen. Yarın yalıcann

Pizzayı
  • Güzel ve kolaymış takip yarın yaparım.
  • Süphanallah iyi konu
  • pizza.avi el emegi.iso sucuk.jpeg guzel olmus ama dolu ddolu gorunuyo 2 dılımle doyar ınsan valla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

kim uğraşacak yaa, al keskinoğlu hazır tavuk döner, tavada yiyeceğin kadar kısmını ısıt, yarım ekmeği tost makinasında ısıt, arasına biraz salça sür birazda soğan koy, tavadaki tavuk etini dök ekmeğin arasına, yanında dost ayran veya le cola, ohh miss,,, en fazla 5 dakikada hazır

EVDE FIRINSIZ PİZZA YAPIMI<BOL RESİMLİ> YENİ RESİMLER GELDİ--ENFES--!

EVDE FIRINSIZ PİZZA YAPIMI<BOL RESİMLİ> YENİ RESİMLER GELDİ--ENFES--!

ahahahaha hala gülüyorum ahahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Gagalayan -- 30 Ocak 2012; 3:05:07 >

• bulunsun
  • Mesajım buluna...
  • sandwichler bomba :)
  • Mesajım bulunsun yapabilirim.
  • dar gelirliliğin alemi yok beyler ;)
  • tava yöntemini ben dr.oetker mini pizzada yapıyorum arada bi sallamak lazım tavayı ki dibi yanmasın zaten 5 dk da tamam
  • kabuska naptin bizim telefonu birakip aciligami merak saldin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5_35

kabuska naptin bizim telefonu birakip aciligami merak saldin

Aslında iyi fikir Sucuklu yumurta yapımı da eklerim belki
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.