Bildirim
EVDE FIRINSIZ PİZZA YAPIMI<BOL RESİMLİ> YENİ RESİMLER GELDİ--ENFES--! (7. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hacu o riski göze alamam. İçi çiğ kalır felan yanar ya da.
-
bi paket kabartma tozu attım, o kadarcık una o biraz fazla geldi onun dışında sevdim -
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo
Hacu o riski göze alamam.İçi çiğ kalır felan yanar ya da.
Bak şimdi: Dün 3 tane, bugün 1 tane yaptık bir tanesini bile yakmadık; hepsinin içi pişti. Sen benim tarifimi dinle, 20 dk. orta ateşte pişir bunu(yanar diye korkuyorsan çok az kısarsın). Eğer olmazsa beni banla bak çok ciddiyim -
quote:
Orijinalden alıntı: mcardle
bi paket kabartma tozu attım, o kadarcık una o biraz fazla geldi onun dışında sevdim
Bir paket değil de daha az atarsan daha ince olur. Benim gözüm doymuyor ince olunca -
quote:
Orijinalden alıntı: Kabuska
quote:
Bak şimdi: Dün 3 tane, bugün 1 tane yaptık bir tanesini bile yakmadık; hepsinin içi pişti. Sen benim tarifimi dinle, 20 dk. orta ateşte pişir bunu(yanar diye korkuyorsan çok az kısarsın). Eğer olmazsa beni banla bak çok ciddiyim
Tamamdır.
-
quote:
quote:
quote:
Bak şimdi: Dün 3 tane, bugün 1 tane yaptık bir tanesini bile yakmadık; hepsinin içi pişti. Sen benim tarifimi dinle, 20 dk. orta ateşte pişir bunu(yanar diye korkuyorsan çok az kısarsın). Eğer olmazsa beni banla bak çok ciddiyim
Tamamdır.
Yapınca bir resim koyarsın artık, konu şenlensin
Not: Yapmazsan iki elim yakanda:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 30 Ocak 2012; 20:17:10 >
-
Yapacağım şimdi bakalım SS eklerim. -
@Kabuska : Konuyu favorilerime ekliyorum pizzayı yapınca koyarım fotolar. -
dün akşam başlığı gördüm demin yaptım çok güzel oldu hamuru yumuşak. böyle paylaşımlar çok işe yarıyo
-
quote:
quote:
bi paket kabartma tozu attım, o kadarcık una o biraz fazla geldi onun dışında sevdim
Bir paket değil de daha az atarsan daha ince olur. Benim gözüm doymuyor ince olunca
benimki de kabardı da sünger gibi oldu sonra çöktü, kapağı kapatınca buhardan üstüne su aktı ondan çöktü galiba
ama hamurun tadında da kabartma tozunu hissettim
delikli kapakla yapcam bidaa
-
quote:
quote:
quote:
Bir paket değil de daha az atarsan daha ince olur. Benim gözüm doymuyor ince olunca
benimki de kabardı da sünger gibi oldu sonra çöktü, kapağı kapatınca buhardan üstüne su aktı ondan çöktü galiba
Benim kapak delikliymiş zaten
@speed_ylc
Hocam pizzanın üstünde hangi malzemeler var?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
@speed_ylc
kavrulmuş kırmızı et ,rendelenmiş çiğ patates, ıspanak ve maydonoz en üste kaşar peynir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: speed_ylc
quote:
quote:
quote:
quote:
@speed_ylc
kavrulmuş kırmızı et ,rendelenmiş çiğ patates, ıspanak ve maydonoz en üste kaşar peynir.
Bayağı değişikmiş
-
takip lazım olur belki. -
evinde tüpünfırını yokmu böyle ilkel yöntemlerle yapıyosun yenmez la bu bi tarafı çiğ bitarafı pişmiş -
bu konuda kesinlikle mesajım bulunmalı -
quote:
Orijinalden alıntı: saint21
evinde tüpünfırını yokmu böyle ilkel yöntemlerle yapıyosun yenmez la bu bi tarafı çiğ bitarafı pişmiş
Vallahi söylemekten ben sıkıldım:) Her tarafı pişiyor, resimlere bakan bunu çok net görebilir. -
mesajım bulunsun -
yarın yapıyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X