Şimdi Ara

evde ftp sunucusu oluşturma??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde ftp sunucu nasıl oluşturuluyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

• eee burda ne yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedyilmaz

Arkadaşlar evde 1-)ftp sunucu nasıl oluşturuluyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Sunucu yazılımını indirip kurucan?
  • IIS Sunucusu mu bu dediğiniz.?? Yoksa farklı bir sunucumu kurmam gerekiyor.??
  • FTP dosya sunucusudur.Yukarada verile linkten verilen dosyayı indir kur sonra ayarlardan yeni bir kullanıcı oluştur gerekirse şifre ver sonra paylaşıma açmak istediğin dosyaları aynı menüden ayarla.IIS web yani internet sayfası sunucusudur.Explorer ile kullanılır.FTP sunucu ise genelde ftp istemcisi denilen programlarla kullanılır ama tarayıcı ilede kullanabilirsin.İki farklı şeyler
  • kullanımı basit indirince çözersin zaten yada ftp kurulum diye arat daha detaylı bilgiye ulaşırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samba Sunucu Kurulumu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bi ayrıntıyı unutmuşum ben windows 7 kullanıyorum. Windows XP SP3 ü bilgisayarıma kuramıyorum sizce neden acaba. CD okuma aşamasını bitiriyor siyah bi ekran geliyor orda kalıyor tabii bir süre sonra 0x000000 böyle bir mavi ekran açılarak hata veriyor. Disk bölümlendirme aşamasına geçemiyorum. FTP sunucusunu windows 7 de yapamıyorum.
  • Ama ayıp denen bişi var arkadaşım hem "XP" diyosun hem Windows 7 diosun. Aklın kesio mu senin Windows XP nin service pack'ini 7'ye nasıl yüklicen. Bide ne yapmaya çalıştığını tam anlyamadım ben senin. Ne CD'si ne okuması. Sen tam olarak ne yaptığını bi de hele. ona göre yönlendirelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.